Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

Arkadaşlar sıfırdan kurulum yapacağım. Yeni recovery yaptım zaten bilgisayara ama kafamı kurcalayan bir şey var. Diskleri sil deyince doğal olarak bu kayıtlı yedek silinecek. Ben bunu nerede bulabilirim, bir yere taşıyabilir miyim ?

Sonra tekrar indirirsin o iso dosyasını. Mühim olan key.

Hocam anlatımım biraz yanlış olmuş sanırım kusura bakma, yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim şu an kullandığım Windows 7'nin recovery dosyalarını nerede bulabileceğimdir.
    Neden böyle yazmadıysam mesaja. Boşuna kafa karıştırdım.

• Mail ile gelen keyi torrentten indirilen isolarda deneyen var mi? Indirdiğiniz isoda key sormuyormuş sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım en hızlı windows
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaslar laptopdan yükseltme yapmayı düsünüyorum.normalde win7 yi laptopun harddiskinden kuruyorum F5 e basarak.simdi yükseltme yapsam geri win7 ye dönüş icin harddiskden kurulum başlatabilirmiyim?

Markası ne? Büyük ihtimalle recovery kısmı vardır. Onu dvd ye yazdır. İstediğin zaman onunla dönersiniz

Lenovo y570 var.win8 alsammi karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 29 Ekim 2012; 1:06:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sıfırdan kurulum yapacağım. Yeni recovery yaptım zaten bilgisayara ama kafamı kurcalayan bir şey var. Diskleri sil deyince doğal olarak bu kayıtlı yedek silinecek. Ben bunu nerede bulabilirim, bir yere taşıyabilir miyim ?

Hocam anlatımım biraz yanlış olmuş sanırım kusura bakma, yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim şu an kullandığım Windows 7'nin recovery dosyalarını nerede bulabileceğimdir.

Bu konuda bayağı cahilmişim. Meğer RECOVERY adında ayrı bir disk bölümü varmış yani C'yi de D'yi de silsem onu etkilemez.
    Windows 8 almamın önünde bir engel kalmadı böylece.

• arkadaşlar win 8 sizce nasıl? benim laptop dokunmatik değil ki o sebeple anlamsız gibi geliyor 8 e geçsek kullanışlımı olur oyun çok oynarım ben fikriniz nedir? 8 sanki dokunmatik ekranlılara hitap eden bir şey gibi geldi bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda bayağı cahilmişim. Meğer RECOVERY adında ayrı bir disk bölümü varmış yani C'yi de D'yi de silsem onu etkilemez.

bende fazlası ile bilgisizim bu konularda

nerden bakabilirim benimde laptop da var mı böyle bir recovery

• Satın aldığım bilgisayar dışında verilen key ile başka bilgisayara kurdum, sorun yok. Teşekkürler.
  • Başlik değişmeli..129 değil 29 tl...Bu ürüne bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

quote:

quote:

quote:

bende fazlası ile bilgisizim bu konularda

nerden bakabilirim benimde laptop da var mı böyle bir recovery

Hocam başlattan direk "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" diye aratınca çıkıyor. Burada yazar C, D ve ayrıca RECOVERY diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

peki bunlar orjinal kullanmayanları yakalamak için bir yol olabilirmi sonra birsey yapmak icin

Ne yapabilirler? Adamların niyeti korsan kullananları yakalamak olsa, bilgisayar olan herhangi bir eve baskın yapmaları yeterli olurdu. Onlar da biliyor Türkiye'deki korsan kullanımının ne durumda olduğunu.

diyorsunki 29 tl yi alırlar gerisini arastırmazlar rahat olun mu :) komplo teorilerine girmeyin mi

Tabiki.

Düşünsene. Adamlar o ARGE yi öyle de böylede yapıyor.

Yani sana sonuçta bir medya da vermiyor. Sadece bir kod veriyor. Bir kod için 29TL iyi para. %90 kar marjı demek. Full 29TL ye satsa şimdi biraz argo olacak ama paranın .m.na k.rlar yani.

Şirketlere zaten öyle de böyle de satıyorlar. E düşün yani zaten hp lenovo asus casper acer gibi üreciye 50TL ye falan satıyor adamlar. Son zamanlardaki Free-Dos PC satışlarındaki artışa bak bir de. Oradan baya zararları oldu. Millet enayi mi bir DVD ye 550-600TL para versin. ( Ben ultimate i orijinal aldım mesela. Kutulu bandrollü. 130TL ye falan aldım GG den kaç sene önce. Şimdi fiyatı 200TL ) almıyordu tabi.

Yani bence kasıtlı bir hata da olabilir. Adamlar amaçlarını belirtti. Başlat çubuğunu kaldıracağız dedi. Ve yıl sonuna kadar geçerli bu fiyatlar dedi. Yani insanlara fırsat bu fırsat diyip W8 e geçirtip alıştırıyor. 2013 yılı ile birlikte fiyatlar artacak. O zaman da dokunmatik ekranlar acayip ucuzlayacak. Özellikle Gittigidiyor gibi sitelerde çokça çoklu dokunmatik kaplama göreceğiz. Umarım direkt 5 nokta dokunmadan başlarlar. Elde kalan 2 noktaları satmazlar bize.

Aslında Microsoft bedava bile dağıtır bunu. Ama biz alışmışız el mahkum. Onlar da fiyatı indirdi. Google dan da hamle gelecek. Microsoft kayıtlı ( Yani lisanslı yazılım ) kullanıcı sayısını artırmak istiyor. Çünki Google da bu sayı aldı başını gitti. Artık her şey entegre birbirine. Microsoft un bu konuda eksiği var. Tamam pek çok hotmail vb kullanıcısı var ama yani google gibi takvimi, işletim sistemi entegreli bir sistemi yok. Google da attığın bir maildeki ifadeler bile sana özel arama sağlıyor. Swift Key gibi bir program gmail hesabımdan yazım tarzımı öğrenip bana özel bir klavye oluyor. Ben yazarken en çok kullandığım kelime kombinasyonlarını kullanıp bir sonraki kelimeyi tahmin ediyor.

Evet gene mkunu çıkardım. Kısaca adamlar parayı alır aga. Gerisine çok karışmazlar.

Ben sadece şu 90 günlük ücretsiz desteğe takıldım. 90 gün sonra ne olacak. 900 lü hatlar gibi saniye başı para mı ödeyecek millet.

• Sıkıntı olmama ihtimali yok diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle win 7 keyi istenecek ve ona göre işlem yapılacak eğer korsansa para iade edilir değilse 40 lira daha ödeyin derler. İadeye kadarki sürede parayı işleseler yeter.

• Benim kafam hala bir şeye takılı kalmış durumda. Bu alınan key upgrade (yükseltme) key'idir. Bu nedenle önceki orjinal bir windows'a sahip arkadaşlar yükseltme ile win 8 pro yükleyip bu satın alınan key ile de aktifleştiriyor burası tamam.
    Fakat korsan windows kullanıp da win 8 pro yükleyenler aktifleştirme yaparken yükseltme değil de sıfırdan yüklemiş gibi aktifleştirme yaptığından hata alıyorlarmış ve aktifleştirme olmuyormuş.

Temiz ve sıfırdan kurulum yaparak bu 29 liralık key ile aktivasyonu yaparken başarılı olan var mı? Yada şu bahsettiğim şu hata kodunu alan var mı:

Windows 8 sürümüne yükselttiniz, ancak önceki bir Windows sürümü yüklü değildi (hata 0xC004F061)

Windows 8 etkinleştirmesi sırasında 0xC004F061 hatasını alırsanız, Windows 8 yükseltme sürümüne ait bir ürün anahtarı kullanıyorsunuzdur ve Windows 8 yüklendiğinde önceki Windows sürümü bilgisayarınızda yüklü değildir. Windows 8 yükseltme sürümünü yüklemek için bilgisayarınızda Windows 7, Windows Vista veya Windows XP yüklü olmalıdır.
    Windows 8 yükseltme sürümü yüklenmeden önce sürücüyü biçimlendirdiyseniz, Windows 8 etkinleştirmesi için yükseltme ürün anahtarınızı kullanamazsınız. Windows 8 etkinleştirmesi için önceki Windows sürümünüzü yüklemeniz ve ardından Windows 8'yi yeniden yüklemeniz gerekir. Etkinleştirme işlemi hakkında yardım için destek ile iletişim kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Benim kafam hala bir şeye takılı kalmış durumda. Bu alınan key upgrade (yükseltme) key'idir. Bu nedenle önceki orjinal bir windows'a sahip arkadaşlar yükseltme ile win 8 pro yükleyip bu satın alınan key ile de aktifleştiriyor burası tamam.
    Fakat korsan windows kullanıp da win 8 pro yükleyenler aktifleştirme yaparken yükseltme değil de sıfırdan yüklemiş gibi aktifleştirme yaptığından hata alıyorlarmış ve aktifleştirme olmuyormuş.

Temiz ve sıfırdan kurulum yaparak bu 29 liralık key ile aktivasyonu yaparken başarılı olan var mı? Yada şu bahsettiğim şu hata kodunu alan var mı:

Windows 8 sürümüne yükselttiniz, ancak önceki bir Windows sürümü yüklü değildi (hata 0xC004F061)

Windows 8 etkinleştirmesi sırasında 0xC004F061 hatasını alırsanız, Windows 8 yükseltme sürümüne ait bir ürün anahtarı kullanıyorsunuzdur ve Windows 8 yüklendiğinde önceki Windows sürümü bilgisayarınızda yüklü değildir. Windows 8 yükseltme sürümünü yüklemek için bilgisayarınızda Windows 7, Windows Vista veya Windows XP yüklü olmalıdır.
    Windows 8 yükseltme sürümü yüklenmeden önce sürücüyü biçimlendirdiyseniz, Windows 8 etkinleştirmesi için yükseltme ürün anahtarınızı kullanamazsınız. Windows 8 etkinleştirmesi için önceki Windows sürümünüzü yüklemeniz ve ardından Windows 8'yi yeniden yüklemeniz gerekir. Etkinleştirme işlemi hakkında yardım için destek ile iletişim kurun.

sıfır ve temiz bir sisteme başlangıçtan boot ederek kurdum sorun yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Bende neden sadece bunlar çıkıyor, windows 7 veya 8 falan göremiyorum. edu.tr adresimle üye olup giriş yaptım.

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

Fakültenin premium üyeliği yoktur. Ya da tüm listeye bakmamışsındır. İşletim sistemleri diye bir bölüm de var oraya bakmadıysan bak.

• Ben anlayamadım. Şimdi bende lisanssız win7 var,29 tlye win8 alabiliyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Benim kafam hala bir şeye takılı kalmış durumda. Bu alınan key upgrade (yükseltme) key'idir. Bu nedenle önceki orjinal bir windows'a sahip arkadaşlar yükseltme ile win 8 pro yükleyip bu satın alınan key ile de aktifleştiriyor burası tamam.

sıfır ve temiz bir sisteme başlangıçtan boot ederek kurdum sorun yok..

Bu durumda ben de satın aldım bakalım..

fakat zaten halihazırda Win 8 Pro WMC sürümü yüklü olduğu için başta satın alınamıyor hatası verdi o indirdiğimiz uygulama.

SATIN ALINAMIYOR hatası alan arkadaşlar için ÇÖZÜM:

O indirdiğiniz win 8 uyumluluk kontrol uygulaması vardı ya onu sağ tıklayıp Özellikler diyin ve Windows 7 UYUMLULUK MODU'nda çalıştırın. bu şekilde ben Satın ALınamıyor hatasından kurtuldum ve 29 Liraya satın aldım.

Fakat elimdeki sürüm Pro WMC sürüm olduğu için Pro keyini kabul ettiremedim. galiba formattan başka çare de kalmadı :(

EDIT: Benim gibi Win 8 Pro WMC'de olanlar varsa ve keyi bu nedenle kabul ettiremiyorsanız, YA DA temiz kurulum yaptıktan sonra keyi kabul etmiyor ve yükseltme için kullanabilirsiniz sadece diye hata veriyorsa BUNUN ÇÖZÜMÜ:
    Windows 8 açıkken Yükleme DVD/USB'sini takın ve Windows 8'i tekrar üstüne kurun. Bu şekilde yapınca yükseltmiş gibi olunduğundan key kabul ediliyor aktifleşiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 29 Ekim 2012; 6:33:23 >

• Bende win 7 yokken aldım kurdum...Win 7 şart degil. Nedense key sormadi..Diger sectim vatan bilgisayar diye yazdim oldu

Ayrica komplocular yine döktürüyor...Microsoft ev kullanicilarina bakmaz...Onlarin derdi şirketler..Adamlar bilmiyormu evde milletin korsan kullandıfğını ?

29 tl ise harika fiyat...Buna ragmen "siz parami veriyorsunuz windowsa" diyen kendini akilli sananlar var...Bunca insan bilmiyor, bir bu kişi biliyor korsan kurmayı...O kadar zeki yani

Orjinal ürün kullanmak varken bu fiyata hala kopyasıyla uğraşmak çok zekice olur gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz yoksa 29 tl verdiniz mi win 8 e?

önümüzdeki haftalarda fiyat 9.90 tl ye düşecekmiş...
  • haber veren arkadaşa teşekkürler,bende aldım.dizüstü bilgisayarım 64 bit, masa üstü 32 bit. orjinal win7 vardı ikisindede.dizüstünden satın aldım,key falan istemedi.iso olarak indirdim.deamontools ile dvd ye yazdırdım, sonra masaüstü bilgisayarıma kurdum win8 i.hiçbir sorun olmadı.masaüstü bilgisayarımda 64 bit oldu bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.