Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kursammı kurmasammı bilemedim w7 den çokda farklı vede fazla bir özelliğinin olmadığını duymuştum
  • benim kredi kartından 29tl çekilmemiş daha acaba mesai başlayıncamı para çekilcek.
  • Boot hızı HDD'de windows 7'den iyi mi? Kullanmasında bir karışıklık yoksa bende düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Boot hızı HDD'de windows 7'den iyi mi? Kullanmasında bir karışıklık yoksa bende düşünebilirim.

Bence çok gelişmiş. Windows yüklemeye başladıktan 10 sn sonra açılıyor. Şimdiye kadar bu kadar hızlı açılmıyordu win7de. Sistemim i7 2.0 işlemci / 8 gbram / gt540m ekrn kartı / 750 gb 5400 rpm hdd
  • Arkadaşlar şu 90 günlük ücretsiz destek olayı hakkında bilgisi olan var mı?90 günden sonra güncelleme falan mı alamayız, ya da ne olur acaba?
  • WindowsFx 5 kullaniyorum.
    Intel Hd graphics mevcut bilgisayarimda.

Windows 7 de iken pencere animasyonlari
    25-40 fps de hareket ederken

Windows 8 de 60 fps de calisiyor.
    Biraz da bu beni cezbediyor fakat
    Iso kurulum yokmus anladigim kadari ile.
    Halbu ki yap 50 lira muazzam satis rakami yakalarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtgb

Arkadaşlar şu 90 günlük ücretsiz destek olayı hakkında bilgisi olan var mı?90 günden sonra güncelleme falan mı alamayız, ya da ne olur acaba?

hocam bir iki arkadaş bu cümleyle ortalığı karıştırmış gibi biraz :)
    90 günlük ücretsiz TEKNİK DESTEK sağlıyor microsoft. Ondan sonra bu destek ücretli. iyi de bunu kaç kişi kullanıyorki, bir sorun olunca ben hayatım boyucnca bir kere bile Microsoft'u aramadım zaten :)
    Onun dışında merak etmeyin yazılımsal destek yani güncellemeler fln sorunsuzca sağlanıyor. içiniz rahat olsun.
  • Bir sorum olacak. Samsung R580 laptop kullanıyorum. Win7 yüklediğim zaman wlan driverı yüklenmiyordu elle yüklüyordum. samsung'un sitesine daha win8 driverları konmamış. win8 yüklediğimde o da tanımazsa ne yapacağım? Win7 driverını yüklersem kabul eder mi acaba? Benzer sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

Bir sorum olacak. Samsung R580 laptop kullanıyorum. Win7 yüklediğim zaman wlan driverı yüklenmiyordu elle yüklüyordum. samsung'un sitesine daha win8 driverları konmamış. win8 yüklediğimde o da tanımazsa ne yapacağım? Win7 driverını yüklersem kabul eder mi acaba? Benzer sorun yaşayan var mı?

Ben de Sony Vaio Z21 kullanıyorum, Windows 8 driverları sitesinde henüz yok, fakat tanımadığı bir kaç sürücü için windows 7 driverlarını kullandım ve sorunsuzca yüklendiler. O yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

WindowsFx 5 kullaniyorum.
    Intel Hd graphics mevcut bilgisayarimda.

Windows 7 de iken pencere animasyonlari
    25-40 fps de hareket ederken

Windows 8 de 60 fps de calisiyor.
    Biraz da bu beni cezbediyor fakat
    Iso kurulum yokmus anladigim kadari ile.
    Halbu ki yap 50 lira muazzam satis rakami yakalarlar.

iso kurulumu mevcut. Hatta şu an açıktan yararlanarak 29tl ye alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

quote:

Bir sorum olacak. Samsung R580 laptop kullanıyorum. Win7 yüklediğim zaman wlan driverı yüklenmiyordu elle yüklüyordum. samsung'un sitesine daha win8 driverları konmamış. win8 yüklediğimde o da tanımazsa ne yapacağım? Win7 driverını yüklersem kabul eder mi acaba? Benzer sorun yaşayan var mı?

Ben de Sony Vaio Z21 kullanıyorum, Windows 8 driverları sitesinde henüz yok, fakat tanımadığı bir kaç sürücü için windows 7 driverlarını kullandım ve sorunsuzca yüklendiler. O yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum.

teşekkürler umarım bende de sorun çıkmaz.

• x64 key ile x 86 key aynımııdır sizce ?
    yanlıslıkla x64 indirip key aldım evdeki kendi pc me kuracaktım... Şirketteki laptop 64 bit evdeki pc 32 bit şimdi 29 tl yandı mı yoksa 32sini indirsem kurabilirmiyim tekrar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 29 Ekim 2012; 18:26:58 >
  • Dostlar 29 TL olayı Microsoft'un bir açığı olduğunu düşünmüyorum. Satış politikasıdır diye düşünüyorum. Win 7 Pro'nun dijital de olsa kutulu da olsa satış fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu herkes bilir. 79 TL den 29 a düştüğünü göstererek satış patlaması yaptı farkındaysanız. Türkiye'de hiç satamadığı kadar orjinal işletim sistemi yazılımı sattı kanımca. E tabi biz de kaptık bir tane. Uygun fiyatlardan verildiği sürece emeğe saygı gösteririz. Hem biz yararlanırız hem de onlar değil mi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Dostlar 29 TL olayı Microsoft'un bir açığı olduğunu düşünmüyorum. Satış politikasıdır diye düşünüyorum. Win 7 Pro'nun dijital de olsa kutulu da olsa satış fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu herkes bilir. 79 TL den 29 a düştüğünü göstererek satış patlaması yaptı farkındaysanız. Türkiye'de hiç satamadığı kadar orjinal işletim sistemi yazılımı sattı kanımca. E tabi biz de kaptık bir tane. Uygun fiyatlardan verildiği sürece emeğe saygı gösteririz. Hem biz yararlanırız hem de onlar değil mi ama

Evet 29tl olsa kimse korsan almaya tenezül etmez, ülkenin gelir seviyesini baz almak zorundalar böyle işletim sistemi satarken, asgari ücretin 800tl olduğu ülkede 300tl ye yazılım satacan ve halk alacak ok.

• quote:

bende aynısını dusunuyorum ama ustune yuklendiği icin sorun olmuyacağini dusunuyorummm
  • MacBook Pro bilgisayara bootcamp programla kurulumu yaptım ama cok verimli olmadi. Çok sayıda hata verdi bende sildim. Sanırım bootcamp Windows 8 için güncelleme olana kadar şimdilik sanal sunucu ile idare edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 79 TL yazdı :( neden ki ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

quote:

teşekkürler umarım bende de sorun çıkmaz.

Evet bende de vaio var amerikadan alma umarım sorun çıkmaz...

• Bu lisansi daha sonra baska bi laptopta kullanmak istesem kullanabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

bende 79 TL yazdı :( neden ki ??

Promosyon kodunu girdikten sonra fiyat 29TL olarak güncelleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.