Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben diyelim bunu ıso şeklinde aldım. Boş bir hdd ye kurabilirmiyim? Yoksa eski windowsu mu kuracağım önce? Yükseltme sürüm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kurulum dosyalarını bulamayanlar için şunu söyleyeyim. Dosyalar c: içinde "ESD" adlı GİZLİ dosya içerisinde. Dosya içeriğini DVDye yazdırıyorsunuz. İSO yok yani. Kurulumu oradaki setuptan yaptım, dvd yedek oldu.

Kurulum sorunsuzdu, sadece bazı programları kaldırmam için uyarı aldım, kaldırdım sorun gitti.

Metro arayüzü sinirimi bozdu ben de smart menu x kurup o sorunu aştım. Bilgisayarın internet hızı yerlerdeydi, ay sonuna doğru olduğu için ttnet'e salladım. Sonra fark ettim ki cepten girince sorun yok! Nedir sorun diye düşünürken driver problemi olabileceği aklıma geldi. Broadcom 80211n kart var benim laptopta. Eski driver'ı elle yükledim. Tadaaaaa!..
  • yaklaşık 6 saatte falan kurdu.Yükseltme çözmeye çalışıyorum,arayüz fena değil
  • bende aldım paypal ile 30TL'ye geldi. windows 7 ultimate 64bit (ilaç) üzerine kuracağım şimdi iniyor.
    tek sorunum ekran çözünürlüğümün 1280x800 olması.

bu arada ben chrome ile yükseltme kodu ile aldım lisans kodu istemedi. kimileri yazmış opera yada ie 8 ile alın demişler. ben chrome ile aldım diye sorun olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B173D8BE7 -- 29 Ekim 2012; 12:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

siz yoksa 29 tl verdiniz mi win 8 e?

önümüzdeki haftalarda fiyat 9.90 tl ye düşecekmiş...

kardes ben bedava vercekler diye dusmusttummm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

siz yoksa 29 tl verdiniz mi win 8 e?

önümüzdeki haftalarda fiyat 9.90 tl ye düşecekmiş...

kardes ben bedava vercekler diye dusmusttummm

üstüne para verecek olmasınlar
  • ben bir turlu onay adimini gecemiyorum hep key soruyor. Orjinal win 7 olmadigindan da key giremiyorum. Bir suru denedim. Marka olarak diger dedim, hp dedim tarihleri farkli girdim, explorerla da denedim crome la da denedim hep 2. adimda windows 7 key soruyor bana. Bana yardim edebilecek bir arkadas varsa cidden mutesekkir olurum.

Herkesin cumhuriyet bayrami kutlu olsun bu arada.
  • Ben iki defa almaya çalıştım, ikisinde de 75 tl fiyat çıktı,
    Neden 29 tl olmuyor...

Promosyon kodunu yazınca fiyat 29 tl ye düşüyor deniyor
    fakat bu kodu kredi kartı bilgilerinden önce mi gireceğiz.

Edit: ek yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlizard -- 29 Ekim 2012; 13:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Bende neden sadece bunlar çıkıyor, windows 7 veya 8 falan göremiyorum. edu.tr adresimle üye olup giriş yaptım.

Fakültenin premium üyeliği yoktur. Ya da tüm listeye bakmamışsındır. İşletim sistemleri diye bir bölüm de var oraya bakmadıysan bak.

Dediğiniz yere girdim hatta windows 8 ve windows 7 de çıktı. Windows 7 satın alma yerine girdim, üyelik istedi. Kullanıcı adı ve parola istiyor ve bunu ben kendim oluşturamıyorum, sanırım üniversite verecek. Okul numaram ve edu.tr aadresimi de denedim olmadı. Aslında dreamspark'a üye oldum ama burada başka bir üyelik istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

ben bir turlu onay adimini gecemiyorum hep key soruyor. Orjinal win 7 olmadigindan da key giremiyorum. Bir suru denedim. Marka olarak diger dedim, hp dedim tarihleri farkli girdim, explorerla da denedim crome la da denedim hep 2. adimda windows 7 key soruyor bana. Bana yardim edebilecek bir arkadas varsa cidden mutesekkir olurum.

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlizard

Ben iki defa almaya çalıştım, ikisinde de 75 tl fiyat çıktı,
    Neden 29 tl olmuyor...

Promosyon kodunu yazınca fiyat 29 tl ye düşüyor deniyor
    fakat bu kodu kredi kartı bilgilerinden önce mi gireceğiz.

Edit: ek yapıldı

promosyon kodunu kredi kartı bilgilerini girdikten sonraki aşamada giriyorsunuz..
  • quote:

ben bir turlu onay adimini gecemiyorum hep key soruyor. Orjinal win 7 olmadigindan da key giremiyorum. Bir suru denedim. Marka olarak diger dedim, hp dedim tarihleri farkli girdim, explorerla da denedim crome la da denedim hep 2. adimda windows 7 key soruyor bana. Bana yardim edebilecek bir arkadas varsa cidden mutesekkir olurum.

İnternet explorer ile girerse sormayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzgunuz yukseltemessiniz diyor sorun ne anlıyamadım ???yardımcı olabılcek varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

İnternet explorer ile girerse sormayacak

malesef soruyordu ancak yardimlari sebebiyle hypnosis'e tesekkurler hallettik galiba :)

• iisii n cacığı cıkmadan bende alam:))) simdi gecmicemde eninde sonunda geceriZ:))
  • Satın aldım fakat upgrade assistant programı çok yavaş indiriyor bunu beklemek zorunda mıyım başka yerden indiremez miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 29 Ekim 2012; 14:48:21 >
  • özet geçmek istiyorum:
    windows 7 64 bit ultimate kurulu pc de
    1. Satın aldım.
    2. isoyu indirdim.
    3. iso'yu C nin içindeki gizli klasöre indiriyor (isonun açılmış halini aslında).onu d ye koplayadım
    4. ayrıca flash bellek oluşturdum
    5. tekrar windows 8 yükleme aracını açtım ve kuruluma başladım. (yani hem d ye yedek aldım, hem flash belleğe yazdırdım hem de windows 7 açıkken yükseltmeye başladım.)
    6.yükleme bitti windows 8 açıldı.
    7. Temiz bir kurulum yapmak istedim.
    8. flash belleği taktım.
    9.başlangıçta flash dan boot etti
    10. bana verilen key i girdim.
    11. Temiz bir kurulum yaptım.
    12. Mis gibi bir windows 8 im oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

özet geçmek istiyorum:
    1. Satın aldım.
    2. isoyu indirdim.
    3. iso'yu C nin içindeki gizli klasöre indiriyor (isonun açılmış halini aslında).onu d ye koplayadım
    5. tekrar windows 8 yükleme aracını açtım ve kuruluma başladım. (yani hem d ye yedek aldım, hem flash belleğe yazdırdım hem de windows 7 açıkken yükseltmeye başladım.)
    8. flash belleği taktım.

gizli dosyayı flash belleğe nasıl kopyalayıp bootable yaptığınızı adım adım yazabilir misiniz? Bizlerde böylelikle faydalanmış oluruz.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

uzgunuz yukseltemessiniz diyor sorun ne anlıyamadım ???yardımcı olabılcek varsa sevinirim

Uyumluluk sorun gidericiyi aç. Onunla denedim bende çalıştı. Ben de sıfırdan kurulum yaptım. Sorunsuz bir şekilde etkinleştirme de oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

özet geçmek istiyorum:
    1. Satın aldım.
    2. isoyu indirdim.
    8. flash belleği taktım.

gizli dosyayı flash belleğe nasıl kopyalayıp bootable yaptığınızı adım adım yazabilir misiniz? Bizlerde böylelikle faydalanmış oluruz.

Teşekkürler.

- C/ESD klasörünün içinde isonun açılmış hali var.
    - ESD klasörünün gizliliğini kaldırdım.
    - 4 gb flash ı taktım
    - flash ı biçimlendirdim
    - windows 8 yükleme aracında ikinci seçenekte usb oluştur gibi bir şey var ona tıkladım
    - USB i OLUŞTURAMADIK dedi.
    BURASI ÖNEMLİ:
    -Bu arada USB e autorun atıldı zaten.
    -C/ESD/windows klasöründeki içeriği KOPYALIYORUM
    - USB flası açıyorum.
    - YAPIŞTIR diyorum.
    - Kopyala bitmek üzere iken autorun dosyası değiştirilsin mi diye sordu.
    -ATLA dedim.
    -KOPLAYAMA işlemi bitti.
    -PC yi yeniden başlattığınız zaman USB den boot yaptığını görürsünüz.
    -USB den window açıldı.
    -Windows key i istedi
    -KEY i girdim kabul etti.
    -C nin tamamını sildim ve windows 8 i buraya kurdum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.