Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ciyomiyo

Bu lisansi daha sonra baska bi laptopta kullanmak istesem kullanabilirmiyim

aynı anda iki farklı pc'de aktivasyon yapamazsınız. öncekindeki aktivasyonu iptal ederek başka pc'de kurabilirsiniz sadece. satılan key'ler tek pc için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: emrtgb

Arkadaşlar şu 90 günlük ücretsiz destek olayı hakkında bilgisi olan var mı?90 günden sonra güncelleme falan mı alamayız, ya da ne olur acaba?

hocam bir iki arkadaş bu cümleyle ortalığı karıştırmış gibi biraz :)
    90 günlük ücretsiz TEKNİK DESTEK sağlıyor microsoft. Ondan sonra bu destek ücretli. iyi de bunu kaç kişi kullanıyorki, bir sorun olunca ben hayatım boyucnca bir kere bile Microsoft'u aramadım zaten :)
    Onun dışında merak etmeyin yazılımsal destek yani güncellemeler fln sorunsuzca sağlanıyor. içiniz rahat olsun.

Benim merak ettiğim nokta KEY.

Çoğunluk korsan kullandığından bilmiyor. Fakat orijinal de key belli bir online aktivasyona sahip. Yani bir noktadan sonra online aktivasyon olmuyor. Telefonla arayıp kod almanız gerekiyor. He W8 de farklıdır onu bilemem.

Gerçi Windows7 de bu sayıyı doldurmam 2 yıl sürdü o da ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScTeaR

x64 key ile x 86 key aynımııdır sizce ?
    yanlıslıkla x64 indirip key aldım evdeki kendi pc me kuracaktım... Şirketteki laptop 64 bit evdeki pc 32 bit şimdi 29 tl yandı mı yoksa 32sini indirsem kurabilirmiyim tekrar ?

Bu işte bir şeyler var ama.

Bana 32-64bit ile ilgili bir bilgi gelmedi. Ne olacak şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

Arkadaşlar şu 90 günlük ücretsiz destek olayı hakkında bilgisi olan var mı?90 günden sonra güncelleme falan mı alamayız, ya da ne olur acaba?

90 günlük ücretsiz TEKNİK DESTEK sağlıyor microsoft. Ondan sonra bu destek ücretli. iyi de bunu kaç kişi kullanıyorki, bir sorun olunca ben hayatım boyucnca bir kere bile Microsoft'u aramadım zaten :)
    Onun dışında merak etmeyin yazılımsal destek yani güncellemeler fln sorunsuzca sağlanıyor. içiniz rahat olsun.

Benim merak ettiğim nokta KEY.

Çoğunluk korsan kullandığından bilmiyor. Fakat orijinal de key belli bir online aktivasyona sahip. Yani bir noktadan sonra online aktivasyon olmuyor. Telefonla arayıp kod almanız gerekiyor. He W8 de farklıdır onu bilemem.

Gerçi Windows7 de bu sayıyı doldurmam 2 yıl sürdü o da ayrı mesele.

ben lisans kontrolünü yaptım keyi girdikten sonra.
    süre limiti olarak kalıcı lisans yazıyor süre konusunda sıkıntı yok yani.
    o bahsettiğiniz aktivasyon sayısı limiti ise 1000 olarak görünüyordu. bu sayıya ulaşmak imkansız bence yaa her gün format atıp aktivasyon yapsak bile 3 yıl sürer

• quote:

quote:

yanlıslıkla x64 indirip key aldım evdeki kendi pc me kuracaktım... Şirketteki laptop 64 bit evdeki pc 32 bit şimdi 29 tl yandı mı yoksa 32sini indirsem kurabilirmiyim tekrar ?

eğer satın alma uygulaması üzerinden indirme yapıyorsanız muhtemelen o anki sistem hangisiyse (32-64 bit) o indirilip yüklenecektir. fakat key aslında 32 için de 64 için de geçerlidir. sadece sizin kullandığınız kurulum iso'suna bağlıdır bu.

• quote:

quote:

quote:

eğer satın alma uygulaması üzerinden indirme yapıyorsanız muhtemelen o anki sistem hangisiyse (32-64 bit) o indirilip yüklenecektir. fakat key aslında 32 için de 64 için de geçerlidir. sadece sizin kullandığınız kurulum iso'suna bağlıdır bu.

Key 32-64 için geçerli onu biliyorum zaten.

De işte arkadaş sordu diyince dedim acaba bir yerde seçenek vardı da ben mi atladım.

Eğer sistemdekine göre indirdiyse iso yu iyi bari. Bir daha indirme derdinden kurtuldum.

• quote:

quote:

Şimdi oldu hocam:)
    Çok teşekkür ediyorum cevabınız için:)

• windows 7 driverları windows 8 ' e uyuyormu ? laptop'um için windows 8 driverları çıkmamış daha birde kayıt forumunda satın alma tarihine ne giriyorsunuz ? ben unuttum gitti satın alma tarihini
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

windows 7 driverları windows 8 ' e uyuyormu ? laptop'um için windows 8 driverları çıkmamış daha birde kayıt forumunda satın alma tarihine ne giriyorsunuz ? ben unuttum gitti satın alma tarihini

win 8 için driver bulamadığınız zaman win 7 driver'ını win 7 uyumluluk modunda çalıştırın. sorunsuzca kurulup çalışıyor bu şekilde.
    tarih olarak da 2 hazirandan sonraki herhangi bir tarihi giriyor herkes.
  • indirdiğim iso dosyasını dvd ye ve flash diske yazdırdım. yükseltme seçeneğinde ve sıfırdan kurulumda da bazı dosyalar okunamıyor diye hata verdi. galiba indirdiğim iso dosyası eksik oldu. şimdi bunu yeniden nasıl indirebilirim ?
  • quote:

quote:

windows 7 driverları windows 8 ' e uyuyormu ? laptop'um için windows 8 driverları çıkmamış daha birde kayıt forumunda satın alma tarihine ne giriyorsunuz ? ben unuttum gitti satın alma tarihini

win 8 için driver bulamadığınız zaman win 7 driver'ını win 7 uyumluluk modunda çalıştırın. sorunsuzca kurulup çalışıyor bu şekilde.

Ben 11 Eylül girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferturan74

indirdiğim iso dosyasını dvd ye ve flash diske yazdırdım. yükseltme seçeneğinde ve sıfırdan kurulumda da bazı dosyalar okunamıyor diye hata verdi. galiba indirdiğim iso dosyası eksik oldu. şimdi bunu yeniden nasıl indirebilirim ?

http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm

arkadaş anlatmış uygularsan iner.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 11 Eylül girdim.

hocam kıllanmasınlar sonra bu adam niye bu tarihi girdi diye, yani yanlış anlayıp iptal etmesinler de

• Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.

Referans kodunuz: WU1831640520
    Destek bölümüyle bağlantı kurun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 11 Eylül girdim.

hocam kıllanmasınlar sonra bu adam niye bu tarihi girdi diye, yani yanlış anlayıp iptal etmesinler de

Yok kıllık çıkarırlar ise duygu sömürüsü yaparım diye yazdım.

Ya zaten key isteseler bile benden.

1 - Zaten şu an orijinal Ultimate ( Oem Değil Ha. Mis gibi jelatinli kutulu ) Kullanıyorum. 130-140TL gibi bir paraya almıştım. Onu kullanabilirim.

2 - O olmadı zaten belirli tarihler arasında satın almış olduğum pek çok PC var. ( Kolu komşuya alıyoruz satıyoruz işte. E malum şimdi basic le de teslim edilmez o. Çakıyoruz Ultimate i. ) Hepsi home basic li falan. Onların keyleri ne güne duruyor?

3 - Olmadı ya ben saygıdan hangi tarihte alıyorum siz hala vıdı vıdı yapıyorsunuz diye salya sümük ağlarım artık.

• quote:

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

hocam windowsupgradeoffer.com sitesinden girip 2 haziran sonrası bir tarihi yazdığınıza emin misiniz?
  • arkadaşlar 29 TL lik ten kayıt yaptırdım, kod numarası ve promo kod mail ile geldi.
    5mb lık programı indirdim,
    Windows 8 Pro 75 TL yazıyor
    ilerleyip kullanıcı bilgilerini doldurdum tekrar ilerledim
    direk Kredi kartı bilgileri soruyor.
    Kodu nereye gireceğim 29 TL olacak?
    ------------------
    Kredi kartı bilgilerini girip ilerledeikten sonra Promo kod girme ekranı çıktı,
    kodu girdim 29 TL ye düştü.

Windows 7 64 BİT üzerinden aldım, 2gb yazıyor kurulum ekranında.
    Doğrusunu söylemek gerekirse
    Beta Windows 8 kullanıyordum,29 TL yi duyunca almak istedim,
    biraz önce de silip Windows 7 kurdum ,
    eğer 75 TL olsa ciddi almazdım, sırf güncellemeleri düzgün almak için satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 29 Ekim 2012; 22:47:47 >
  • quote:

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

bende de boyle olmustu tarıh olarak 2012 agustos felan gırın arkadasın bırı yazmıs temmuzdan sonra bı tarıh olsun sebebını anlamasamda bu sekılde kabul ettı ayrıca arkadasa da tesekkurler

• Beyler hangi modeli yazalım oraya?

Edit: Vatanpc'nin sitesinden salladım bir model oldu galiba. Mail gelecek yazıyordu. Şimdi parasını ödesek indirsek. Daha sonra kurabilir miyim? Kaç kere kurma hakkım var bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 29 Ekim 2012; 22:42:17 >
  • sıstemımde 32 bıt kurulu 64 bıt wın 8 ındırmek ıstıyorum ındırırken secme ımkanı yokmu nerden ındırebılırım ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.