Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8 yükseltme yardımcısını çalıştırdığımda "iç hata" diyerek uyarı veriyor. Bunu çalıştırmadan alamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Olmuyor diyen arkadaşlar için; Internet Explorer dahil her yolu denedim. Maalesef ürün anahtarı istiyor. Her türlü numarayı denedim ve sonuç olarak verilenlerin geçerli bilgiler olmadığı hatasıyla karşılaştım. Bildiğim tüm anahtarlarla denedim. Yani olmayınca olmuyor, gerilmeyin fazla. :)

ben promosyon kodunu aldım ürün anahtarı girmeden. lakin böyle bir açığı microsofta karşı kullanmak riskli geldi. ileride acısı çıkabilir :)

pm den mail adresinizi atarsanız size de almayı deneyebilirim. sanırım aynı marka asus notebook kullanıyorduk zaten sizle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Windows 8 yükseltme yardımcısını çalıştırdığımda "iç hata" diyerek uyarı veriyor. Bunu çalıştırmadan alamıyor muyuz?

"İç hata : Tarama raporu alınırken hata oluştu." Bu uyarıyı alıyorum.
  • bende anahtar girme ekranına gelmeden programa dahil olamazsınız, gerekli koşulları sağlamıyorsunuz diyor. tarihi de kontrol ettim aslında.
  • Windows 8 sistem gereksinimleri
    Bilgisayarınızda Windows 8 çalıştırmak istiyorsanız, aşağıdakiler gereklidir:

İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ve PAE, NX ve SSE2 desteği (daha fazla bilgi)

RAM: 1 gigabayt (GB) (32 bit) veya 2 GB (64 bit)

Sabit disk alanı: 16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit)

Graphics card: (Grafik kartı:) WDDM sürücülü Microsoft DirectX 9 grafik cihazı

Additional requirements to use certain features: (Belirli özellikleri kullanmaya yönelik ek gereksinimler:)
    Dokunmayı kullanmak için, çok noktalı dokunmayı destekleyen bir tablet veya monitör gereklidir (daha fazla bilgi)

Windows Mağazası'na erişmek ve uygulama indirip çalıştırmak için etkin bir Internet bağlantısı ve en az 1024 x 768 ekran çözünürlüğü gereklidir

Uygulamaları kullanmak için en az 1366 x 768 ekran çözünürlüğü gereklidir

Internet erişimi (ISP ücretleri uygulanabilir)

Güvenli önyükleme, UEFI v2.3.1 Errata B'yi destekleyen bellenim gerektirir ve UEFI imza veritabanında Microsoft Windows Sertifika Yetkilisi'ne sahiptir

Bazı oyunlar ve programlar en iyi performans için DirectX 10 veya daha yükseği ile uyumlu bir grafik kartı gerektirebilir.

Bazı özellikler için Microsoft hesabı gerekir

DVD izlemek ayrı bir kayıttan yürütme yazılımı gerektirir (daha fazla bilgi)

Windows Media Center lisansı ayrı satılır (daha fazla bilgi)

BitLocker To Go USB flash sürücü gerektirir (yalnızca Windows 8 Pro)

BitLocker Güvenilir Platform Modülü (TPM) 1.2 veya bir USB flash sürücü gerektirir (yalnızca Windows 8 Pro)

Client Hyper-V, ikinci düzey adres çeviri yetenekleri (SLAT) ve 2 GB ek RAM'i olan 64 bit bir sistem gerektirir (yalnızca Windows 8 Pro)

Windows Media Center'da canlı TV oynatmak ve kaydetmek için bir TV alıcısı gerekir (yalnızca Windows 8 Pro Paketi ve Windows 8 Media Center Paketi)

Ücretsiz Internet TV içeriği coğrafi konuma göre değişir, bazı içerikler için ek ücret gerekebilir (Yalnızca Windows 8 Pro Paketi ve Windows 8 Media Center Paketi)

Bilgisayarınızın bu gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını denetlemek için Yükseltme Yardımcısı'nı çalıştırabilirsiniz.

• saat 10.36 itibariyle gelen mail

Kayıt İptal Edildi
    Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.
    2 gün önce kayıt olup indirimli referans kodunu almıştım 31 ocaka kadar sürem olduğu için windows 8 kurulumunu yapmamıştım. zannedersem kontrol edip iptal etmişler
  • 29 liraya kurdum. Şimdilik bir problem yok.
    Lisansız Win7 kullanıyordum. Sürekli yazılımınız orjinal değildir diye mesaj veriyordu.
    Deneyimlerimi paylaşmak istedim.Başta biraz kullanımı zor gibiydi. Kullandıkça çok güzel bir yazılım olduğunu anlıyorsunuz. Bilgisayarım eski olmasına rağmen ben beğendim.

Bilgisayarım (Notebook)
    Fujitsi Siemens (Aralık 2006'da aldım)
    İşlemci: 1,5 Ghz
    Ram: 1,5 GB.
    Ekran kartı: 128 Mb.
    Ekran çözünürlüğü 1024 x 768 ( Ekran çözünürlüğü 1280 x 800 idi, artık seçemiyorum, çok uğraştım ama beceremedim, bu çözünürlükte görüntü daha kaliteli idi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

saat 10.36 itibariyle gelen mail

Kayıt İptal Edildi
    Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.
    2 gün önce kayıt olup indirimli referans kodunu almıştım 31 ocaka kadar sürem olduğu için windows 8 kurulumunu yapmamıştım. zannedersem kontrol edip iptal etmişler

Bilgi olarak ne verdiniz acaba? Hepsini mi sallamıştınız yoksa sadece tarihi mi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Bana gelen bir mail yok henüz beklemedeyim:) Ben sadece tarih konusunda yanlış bilgi vermiştim gerisi aynıydı yükleyenlerinki de yıldız yerse çok fena olur açıkçası:S
  • gelen mail

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

bilgilerin hepsini sallamıştım. şuan mailime gelen promosyon kodunu girdiğimde fiyat yine 29 tl ye düşüyor. ancak göze alamadım. satın aldıktan sonra mailimize serial key gelmesi mi gerekiyor?

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick15 -- 30 Ekim 2012; 11:09:09 >

• ürün kodu ıstemesının nedenını şu şekilde çözdüm ipadden chrome ıle gırınce sorunsuz sekılde kodu aldım.satın alam sayfası ıse usd oldu tl odeme seceneği yok.ama ilaçlı bir windowstan kod başvurusu denersın ürün anahtarını istiyor.
  • quote:

gelen mail

bilgilerin hepsini sallamıştım. şuan mailime gelen promosyon kodunu girdiğimde fiyat yine 29 tl ye düşüyor. ancak göze alamadım. satın aldıktan sonra mailimize serial key gelmesi mi gerekiyor?

Bu mailden sonra bir adet promosyon kodunun olduğu mail daha olması lazım. Size daha önce bu mail şeklinde onay maili gelmişmiydi yoksa direk bu mu geldi? Bana üye olduktan sonra 2 adet mail gelmişti. İkinci gelende BF-*** şeklinde bir pomosyon kodu var. Belki de siz yanlış bilgiler verdiğinizden dolayı onay verilmemiştir? Başka gelen oldumu bu şekilde?

• bahsettiğiniz 2 mail de geldi onların dışında 2 gün sonra bu mail geldi. yalnız belirtmeliyim ki ben sadece promosyon kodunu aldım satın alma işlemini gerçekleştirmedim.
  • quote:

saat 10.36 itibariyle gelen mail

Kayıt İptal Edildi

sanirim sadece referans kodunu aldiniz win8 i satın almadınız demi 30 tlye
  • evet promosyon kodunu aldım sadece ödeme işlemini yapmadım.
  • quote:

evet promosyon kodunu aldım sadece ödeme işlemini yapmadım.

Satın almadığınız için iptal olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Bende neden sadece bunlar çıkıyor, windows 7 veya 8 falan göremiyorum. edu.tr adresimle üye olup giriş yaptım.

Fakültenin premium üyeliği yoktur. Ya da tüm listeye bakmamışsındır. İşletim sistemleri diye bir bölüm de var oraya bakmadıysan bak.

Dediğiniz yere girdim hatta windows 8 ve windows 7 de çıktı. Windows 7 satın alma yerine girdim, üyelik istedi. Kullanıcı adı ve parola istiyor ve bunu ben kendim oluşturamıyorum, sanırım üniversite verecek. Okul numaram ve edu.tr aadresimi de denedim olmadı. Aslında dreamspark'a üye oldum ama burada başka bir üyelik istiyor.

Fakültende yetkili birisi vardır ona mail atıp ya da bizzat görüşüp seni üye yapmasını söylemen lazım. En azından eskiden böyle işliyordu sistem.
    Genellikle asistanlardan birine bu görevi veriyorlar.

• Selam arkadaslar

Oncekı aksam ıtıbarı ıle bende wındows 8 e gectım. Ilk ızlenımlerım oldukca sık bır ısletım sıstemı oldugu yonunde, eskıden kullandıgımız bır cok programı wındowsa kurmamızla beraber hafızada dogal olarak sısıyordu ancak artık metro uygulamaları sayesınde daha basıt ve hafıza sısırmıyecek uygulamalara hem daha sade bır yapıda ulasıcak hemde daha fazla hafıza gucu harcamayacak. Bu sadece tabıkı gelen yenılıklerden sadece bırı, bunlar dısında ıse skydrıve olsun yenı foto dısplay yapısı olsun sayamayacagım kadar bır cok sık uygulama yapmıs Mıcrosoft.

Baslat tusu ıcın ıse kımse lutfen bır sey demesın cunku zaten hem ıhtıyac yok hemde ısteyen, baska uygulamalar ıle aynısını yerıne koyabılıyor, Ustelık para vermek ıstemeyenler ıcın ucretsız uygulamalarda var.

Ben metro arayuzunu oldukca begendım, ozellıkle wındows 8 i HTPC ıle baglı oldugu projektorumle beraber salonumda kullanacak bırı olarak. Gercekten wındows 8 gorsellık ve sadelık acısısından 10 numara olmus, ayrıca cok daha hızlı Ve cok stabıl bır sıstemkı onunla karsılastırma yaptıgımız wın7 nın ne kadar basarılı bır sıstem oldugundan sanırım bahsetmemıze gerek yok. Bırde tabı 30 tl ye orıjınal ısletım sıstemı sahıbı olmamız da cabası.

Ancak bu kadar guzel acıklamanın ardından wın8 ın bana yaptıgı kotu bır surprızdende sıze bahsetmek ısterım. Daha once dedıgım gıbı wındows 8 projektorume baglı olan bır htpc kasa ıcınde kullanacagım bır sıstemdı ve bu projektorun natıve cozunurlugu 720 p yanı 1280*800ıdı, bende daha oncekı wın7 sıstemımde 1280*720 olarak kullanıyordum ve ona gore perde yaptırmıstım. Ancak dun aksam wındows 8 ı yukledıgım zaman ılk soku denetım masasında yasadım, sıstem bır turlu 1280*720 cozunurluge gecmeme ızın vermedı cunku o aralıkta destekledıgı en yakında cozunurluk 1280*768 ıdı ve bu cozunurlukte goruntu perdenın altından tasıp mobılya nın ustune gelıyordu. Ilk basta anlam veremedım ve ekran kartımın orıjınal wın8 drıverlarını ındırıp catalyst center dan 720p 120hz zorlama cozunurluk yaptım yanı wındowsa bu cozunurlukte calısmasını desteklememesıne ragmen emrettım. Sonuc bekledıgım gıbı normal bır sekılde 720p cozunurlukte ve 120hz yenıleme hızında eskısı gıbı goruntu almamdı. Ancak metro arayuzune gecıs yaptıgım anda malesef kı uygulamaların bır cogu calısmıyordu, ve cozunurlugumun 1024 * 768 den dusuk oldugunu soylıuyordu. Ilk once bunu bır bug olarak dusundum ancak malesef oyle degılmıs 1280 tarama yatay olarak 1024 den buyuk olsa dahı 768 dıey tarama 720 kucuk oldugu ıcın 1280 *720 yanı hd ready goruntu metro destegı vermemekte. Internette bunu bypass edıcek bır kac sey denedım ancak sonuc alamadım, ancak sanırım regıstry ayarlarıyla oynanılarak bunu hack edecek bır uygulama ılerde cıkacaktır. o zamana kadar reso denılen ufak bır ugulama ıle metro uygulamasına gectıgım anda cozunurluk otomatık olarak degıserek 1280*800 olacak gerı kapattıgımda ıse 720p ye donecek.

Su an ıcın bundan baska care bulamadım ama bana da cok buyuk surprız oldu.

Bu konuda baska arkadas muzdarıp olmasın dıye yazmak ıstedım.

Edit: Bu arada konu hakkında sabah Mıcrosoft destegı aradım, call centerdakı adam sureklı telefonda beklettı durdu bırılerıne bır seyler soruyordu ve bana sonunda 1366 mınumum cozunurluk kullanmamı soyleyen sacma sapan bır sey soyledıkı 1280*800 cozunurlukte her sey duzgun calısıyordu, artı arkadasın cozunurluk ne demek ondan bıle haberı olmadıgından cıddı derecede suphelıyım. Bende sonunda zaten kendısıne meselegı ıcın bıraz daha calısmasını tembıhleyıp telefonu kapattım. Vah mıcrosoft turkıye nın halıne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 30 Ekim 2012; 15:50:11 >

• ya arkadaslar bılen yokmu sıstemım 32 bıt 64 bıt olanı nasıl ındırebılırım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

ya arkadaslar bılen yokmu sıstemım 32 bıt 64 bıt olanı nasıl ındırebılırım ???

64 bit win7 yükle sonra win 8 yükleme şeysini aç 64 bit indiriyor
  • cd key veriyomu acaba arkadaşlar ? win 7 yukseltme almıştım zmanında kargo parasını ödeyip eve kadar dvd yollamışlardı. üzerinde cd key vardı ve format atıp yükliyebiliyordum.
    orjinal cd key anahtarını vericekmi satın aldıktan sonra ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.