Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunca yılın sparrow hatrına aldık 29 za kenarda dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saslaner

quote:

Orijinalden alıntı: zaferturan74

indirdiğim iso dosyasını dvd ye ve flash diske yazdırdım. yükseltme seçeneğinde ve sıfırdan kurulumda da bazı dosyalar okunamıyor diye hata verdi. galiba indirdiğim iso dosyası eksik oldu. şimdi bunu yeniden nasıl indirebilirim ?

http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm

arkadaş anlatmış uygularsan iner.

Teşekkürler, yeniden indirmeye başladı...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

arkadaşlar 29 TL lik ten kayıt yaptırdım, kod numarası ve promo kod mail ile geldi.
    5mb lık programı indirdim,
    Windows 8 Pro 75 TL yazıyor
    ilerleyip kullanıcı bilgilerini doldurdum tekrar ilerledim
    direk Kredi kartı bilgileri soruyor.
    Kodu nereye gireceğim 29 TL olacak?
    ------------------
    Kredi kartı bilgilerini girip ilerledeikten sonra Promo kod girme ekranı çıktı,
    kodu girdim 29 TL ye düştü.

Windows 7 64 BİT üzerinden aldım, 2gb yazıyor kurulum ekranında.
    Doğrusunu söylemek gerekirse
    Beta Windows 8 kullanıyordum,29 TL yi duyunca almak istedim,
    biraz önce de silip Windows 7 kurdum ,
    eğer 75 TL olsa ciddi almazdım, sırf güncellemeleri düzgün almak için satın aldım.

promosyon kod ekranı banada gelmedi

• Biraz once aldim. 1- Sitede kaydolun dogru bilgilerinizi verin. Satin alindigi tarih kismi 2012 den geriye gitmiyor. Siz temmuz 2012 sonrasini secin. Saturn gold vatan vb. Yazin 2-Mail adresinize referans no ve Promosyon Kod no gelecek. 3-Gelen mail de yukseltme yapmak icin gerekli programi indirin ve kurun. 4-Program da sifir kurulum la ilgili ilk ekranda istediginizi secin. 5-Fatura bilgilerinizi girin 6- Kredi karti veya Paypal secip devam edin. 7- Kredi karti bilgilerini doldurup ilerleyin 8- Gelen ekranin sag tarafinda Size verilen promosyon kodunu girin Kod girildikten sonra 75 TL>29  TL ye dusecektir. 9-Satin Alimi bitirin. 10- Windows 8 Pro yu indirin.Key mailinize gelmistir. ------------------ Bu sekilde satin aldim. Yardimlarindan dolayi bilgi paylasan arkadaslara tesekkur ederim. Umarim WINDOWS 8 elimde patlamaz.

Simdi inmek uzeredir.
    Iso dosyasi tek butun halde mevcuttur umarim.
    Usb ye yazip yukleyebilirsem guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

MacBook Pro bilgisayara bootcamp programla kurulumu yaptım ama cok verimli olmadi. Çok sayıda hata verdi bende sildim. Sanırım bootcamp Windows 8 için güncelleme olana kadar şimdilik sanal sunucu ile idare edeceğim.

Ne açıdan verim alamadınız acaba? Ben bugün Macbook Air'ime de kurdum Windows 8'i bootcamp ile, hiç hata vermedi, driverların tümünü tanıdı. Gayet sorunsuz diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

MacBook Pro bilgisayara bootcamp programla kurulumu yaptım ama cok verimli olmadi. Çok sayıda hata verdi bende sildim. Sanırım bootcamp Windows 8 için güncelleme olana kadar şimdilik sanal sunucu ile idare edeceğim.

Ne açıdan verim alamadınız acaba? Ben bugün Macbook Air'ime de kurdum Windows 8'i bootcamp ile, hiç hata vermedi, driverların tümünü tanıdı. Gayet sorunsuz diyebilirim.

Windowsu update ettikten sonra sürekli hata verip kendini yeniden başlattı. Hiç durmadan hemde. Bende direkt sildim. Sanal sürücüde kurduğum Windows 8 de aynı hataları verince onuda sildim. Su an Windows 7 sanal sürücüsü ile devam ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

özet geçmek istiyorum:
    windows 7 64 bit ultimate kurulu pc de
    1. Satın aldım.
    2. isoyu indirdim.
    3. iso'yu C nin içindeki gizli klasöre indiriyor (isonun açılmış halini aslında).onu d ye koplayadım
    4. ayrıca flash bellek oluşturdum
    5. tekrar windows 8 yükleme aracını açtım ve kuruluma başladım. (yani hem d ye yedek aldım, hem flash belleğe yazdırdım hem de windows 7 açıkken yükseltmeye başladım.)
    6.yükleme bitti windows 8 açıldı.
    7. Temiz bir kurulum yapmak istedim.
    8. flash belleği taktım.
    9.başlangıçta flash dan boot etti
    10. bana verilen key i girdim.
    11. Temiz bir kurulum yaptım.
    12. Mis gibi bir windows 8 im oldu.

gizli dosyayı flash belleğe nasıl kopyalayıp bootable yaptığınızı adım adım yazabilir misiniz? Bizlerde böylelikle faydalanmış oluruz.

Teşekkürler.

- C/ESD klasörünün içinde isonun açılmış hali var.
    - ESD klasörünün gizliliğini kaldırdım.
    - 4 gb flash ı taktım
    - flash ı biçimlendirdim
    - windows 8 yükleme aracında ikinci seçenekte usb oluştur gibi bir şey var ona tıkladım
    - USB i OLUŞTURAMADIK dedi.
    BURASI ÖNEMLİ:
    -Bu arada USB e autorun atıldı zaten.
    -C/ESD/windows klasöründeki içeriği KOPYALIYORUM
    - USB flası açıyorum.
    - YAPIŞTIR diyorum.
    - Kopyala bitmek üzere iken autorun dosyası değiştirilsin mi diye sordu.
    -ATLA dedim.
    -KOPLAYAMA işlemi bitti.
    -PC yi yeniden başlattığınız zaman USB den boot yaptığını görürsünüz.
    -USB den window açıldı.
    -Windows key i istedi
    -KEY i girdim kabul etti.
    -C nin tamamını sildim ve windows 8 i buraya kurdum.

İyi de buna gerek yok ki.

Tamam ESD klasörünü bende yedekledim.
    Fakat indirme tamamlandığın da
    Kurma seçeneği soruyor.
    Ben şimdi Ortam oluştur> İSO dosyası olarak masaüstüne kayıt ettiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 29 Ekim 2012; 23:53:37 >

• aynen çok haklısınız adam zaten soruyor iso veya usb ye yazayım mı diye :))

• biz de aldık bakalım 29 TL' ye
    dursun bir köşede :))
  • Windows 7 ile 8 arasin daki benzerlik
    Ayni Windows 98 ile Windows ME arasindaki ne benziyor.

Windows 8 de aero yok.
    Ama iso kurulum ekraninda Aero tema kullanilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 30 Ekim 2012; 0:09:19 >
  • bende acer 3820tg var.acerin sitesinde uymlu olanların listesi var ve 3820tg aralarında yok.yükleyebilirmiyim acaba?
  • Activate edin diyor hesap resmini guncellemek isteyince..Ama updateler filan hersey calisiyor
    Activate etme ekraninda product key girincede bu temiz install icin degil upgrade icin seri no diyor

Garip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 30 Ekim 2012; 0:42:14 >
  • 29 tl satın alma ekrarınını geçince direk yüklemeye başladı bu yükleme bitincemi ortama yazdır gibi seçenek çıkacak arkadaşlar bir bilgi verse şuan yüklüyor.
  • şimdi ben iki sene önce win7 li samsung laptop almıştım,şimdi banadamı 29 tl acaba
  • ya bende win 7 yok bunu alsam 29 a yada 79 a orjinal win 8 im olurmu ?

xp var bende hala

29 a yada 79 a aldımı dvd ye çekebilirmiyim ömürlük dururmu ve orjinal lisanslı yazılımım olurmu
  • Benzer bir durum Windows 7'nin piyasaya sürülmesinde de yaşanmıştı, onda da güncelleme lisansı sıfırdan kurulumla kullanılabiliyordu. Hata olduğunu zannetmiyorum bence Microsoft mümkün olduğunca fazla satış yapabilmek için böyesi bir açık kapı bıraktı yine, çünkü olaya sadece elde edilecek kar olarak bakmayın, eğer ilk piyasaya çıktığında yeni Windows istenilen satışları yakalayamazsa Microsoft'un hisse değeri oldukça olumsuz etkilenir ve firma sonradan istemediği kadar Windows satsa bile bu zararı karşılayamaz. Ayrıca Windows 8'in tablet ve cep telefonları için tasarlanan kullanıcı arabirimi nedeniyle masaüstü kullanıcıları tarafından hoş görülmediği bir gerçek, satışlar normal şartlarda Windows 7 kadar kolay olmazdı eğer bu tip ufak "hatalar" olmasaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Bilgi için çok teşekkürler. Win 8 Consumer Preview yüklü makinama 75 TL'ye yükseltme aldım.

Bu fiyata olduktan sonra kopya yazılım kullanmak çok anlamsız bence.

2. PC'yi de akşam yükselteceğim.

bedava almak varken para veren olmaz... bir yanda bedava olupta beğenilmeyen ubuntu örneğide başka hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

ya bende win 7 yok bunu alsam 29 a yada 79 a orjinal win 8 im olurmu ?

xp var bende hala

29 a yada 79 a aldımı dvd ye çekebilirmiyim ömürlük dururmu ve orjinal lisanslı yazılımım olurmu

olur kardeş , alabilirsin de .Sitedeki düzeneği doldururken tarih kısmına yeni almiş gibi yap bilgileri gerekiyorsa sallayarak doldur.Belki bi ihtimal yeni xp diye kabul etmeyebilir.Herşeyi kabul ettikten sonra inmeye başlıyor , orada iso olarak istiyorum deyip masaüstüne isonu kaydedip dvdye cekebilirsin sonra 0dan kurulum yapip kullanırsın
  • Olmuyor diyen arkadaşlar için; Internet Explorer dahil her yolu denedim. Maalesef ürün anahtarı istiyor. Her türlü numarayı denedim ve sonuç olarak verilenlerin geçerli bilgiler olmadığı hatasıyla karşılaştım. Bildiğim tüm anahtarlarla denedim. Yani olmayınca olmuyor, gerilmeyin fazla. :)
  • herşey sorunsuz halloldu, 29TL ye windows 8

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.