Merhaba arkadaşlar beni çok sinir eden bir sorun var yapmadığım şey kalmadı bir de size sorayım belki siz biliyorsunuzdur bilgisayarıma geçen ay orijinal win8 pro ile temiz kurulum yaptım herşey sorunsuzdu ama önce ses kartımı görmedi ses kartım Creative Sound Blaster X-fi Xtreme Audio ve digital den Logitech Z5500 e bağlı nese uzun uğraşlar sonunda ses kartının win8 sürücüsünü buldum ses geldi ama bu seferde böle müziklerde oyunlarda kısa süreli donmalar oluyo seste böle saniye bile deil saliselik bi kesilme ama o kadar çok oluyoki insanı dinlediği oynadığı şeyden soğutuyo defalarca sürücü yü sildim kurdum ayarları kurcaladım ama genede olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Elindeki kart win7 ve win8 e uygun değil.Creative eski kartlara sürücü desteğini kesti.Creative'in milleti keriz yerine koyma taktiği
çok saçma valla daha önce win 7 kullanıyodum onda hiç bir sıkıntı olmuyodu win 8 kurdum sıkıntı yarattı sürücüsünüde creative in sitesinden indirdim halbuki ama genede fayda etmedi böle kullanıcaz galiba öle gözüküyor şimdilik