Şimdi Ara

Windows 8 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam laptoptan ses gelmiyordu, ne dedilerse yaptım olmadı sonra laptobu tekrar başlattım siyah ekranda kaldı bütün gece internette onu araştırdım, sonra veri kaybı olmaması için windows sistemi yenilemeye girdim neredeyse tüm programlar silindi, hadi buna da tamam dedim. Sonra baktım windows store'a bile girilmiyor, uygulama indiremiyorum, zaten tüm programlarımda silinmiş dün akşamdan beri ona uğraşıyorum, laptobu yeniden başlatmaya korkuyorum çünkü tekrar siyah ekranda takılacak uğraşmak istemiyorum, bu siyah ekrandan nasıl kurtulurum? Birde windows store'a girmek istiyorum çoğu şeye zar zor giriyorum zaten laptopta bildiğiniz bitkisel hayatta gibi nasıl windows store'a gireceğim, böyle bir şey yaşadıysanız nasıl bu bütün illetlerden kurtulacağım söyler misiniz? Baya zor durumdayım garantiyede yollamak istemiyorum, daha yeni laptop.

• laughslikegod L kullanıcısına yanıt
    Çalıştıra wsreset yazın mağaza düzelir büyük ihtimal.
  • Onuda yaptım olmadı store girişi açılıyo simge sonra hemen tekrar başlangıç ekranına atıyor.
  • bu hata çıkıyor  Windows 8 Sorunu @Turkish_Union-687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laughslikegod -- 12 Temmuz 2014; 20:05:57 >
    Hacı sen bence dosyalarını yedekle formatı bas laptop ne marka
  • sony markası fakat işte format için cdyi bulamadım laptopta benim değil kafayı yedim
    http://8.enpedi.com/2012/06/windows-8-bilgisayar-sfrlamak.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Format atmadan halledemez miyim? Hemen pes edesim yok.
    Halletmeyi deneyebilirsiniz ama ben o kadar iyi bi Windowscu değilim o yüzden kendin bakmak zorundasın yanlış anlama sorunun nerden çıktığını bile anlayamadım
    Bence uğraşma format at yedeklemeyi unutma verileri.
  • başka yorumlarda aldıktan sonra karar alıcam
  • görüşünüze saygı duyuyorum ama konuyu baya uplamaniz lazım cevap gelebilmesi için. @oduranli oduranli sana yardımcı olabilir onu çağırdım .
  • teşekkür ederim yardımından dolayı
    Merhabalar;

Ses kartiniz icin yaptiginiz ayarlar nelerdir bilemiyorum ancak bir sekilde windows kaynak dosyalarina zarar vermissiniz. Bu yuzden bilgisayarinizi yenile yaptiginizda bu siyah ekran sorunu ortaya cikmis. Siyah ekranlarin genellikle sebebi biosun windows 8 ile uyumsuz olmasindan kaynaklanir. Ancak bazen sistem dosyalarinin bozuk olmasi da buna sebep olabiliyor. Oncelikle sisteminizde bir sistem dosyası kontrolü gerceklestirin.http://support.microsoft.com/kb/929833/tr

Yuksek ihtimal ile duzeltemeyecegi ile ilgili bir hata alacaksiniz. Eger duzeltemez ise sistemi yeniden kurmanız gerekiyor. Sisteminizi windows 8.1 e yükseltmediyseniz dosyalarınızı yedekleyin ve recovery üzerinden sistemi yeniden kurun. Yok yükselttiyseniz bu durumda cihazı tamamen sıfırlamanız gerekecektir.

• Windows 8 metro seçeneğinde şu bilgisayar ayarlarını değiştir seçeneğine tıklayınca açılmıyordu. Şu yolu izledim ve aktifleşmişti. Bir deneyin isterseniz.!

Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yapın.

Bu olmaz ise şunu bir deneyin.

http://8.enpedi.com/2014/06/baslangc-ekran-uygulamalar-metromodern.html

Sorun halen devam ediyorsa birde şu linke bakmanızda faydalı olucaktır.

http://8.enpedi.com/2014/06/sorunlu-veya-calsmayan-baslangc-ekran.html

• oduranli kullanıcısına yanıt
    hayır windows 8 kullanıyorum daha güncellemedim, nasıl güncelleyeceğim? mağaza zaten açılmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laughslikegod -- 15 Temmuz 2014; 15:58:38 >
    Verdiğim makaledeki işlemi uyguladınız mı? Aldığınız sonuç nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.