Şimdi Ara

Windows 8 SSD'li sistem geç kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SSD üzerine temiz kurulum ile yüklenmiş bir Win8'im var. Ancak, kapatırken garip bir durumla karşı karşıyayım.

Kapatmak istediğimde, ekran gidiyor ve de kapanma işlemleri oluyor ama yaklaşık 2 dakika kadar laptopumun klavyesindeki ışıklar yanıyor. -backlit aydınlatma- bu bahsettiğim durum kapanırken çok önemli olmasa da yeniden başlatma durumunda da olduğundan dolayı sorun yaratıyor tabi. yeniden başlatmak istediğimde de 2 dakika kapanma sürecini bekliyorum.

ayrıca, soğutucu kullanıyorum laptopun altında. win7'deyken kapatmama rağmen laptopun adaptörünü çıkarmadığım sürece kapandığında da soğutucu çalışıyordu ama win8'de kapanınca soğutucu da çalışmıyor. usb'lere de giden elektriği kesiyor bir şekilde.

ne yapmak gerekir? genel bir araştırma yaptım da göremedim böyle bir sorun.

• Aynı sorunu desktop'da yaşıyorum ve SSD kullanıyorum ve ''SSD kullananların yapması gereken ince ayarlar''ı yaptıktan sonra geç kapanma başladı gibi
    ne yapmak gerek..
  • bende yaptım tüm ayarları ama kapat dememle sistemin kapanması arasında 2sn geçiyor en fazla..
  • Aynı sorun bende de mevcut. Galiba windows 8.1'i bekleyeceğiz..
  • muysalkont M kullanıcısına yanıt
    Ben sorunu çözdüm.. kasada takılı olan DVR Kart sürücüleri Win 8 uyumlu olmadığından bu sıkıntıyı çekiyormuşum.. Kartı çıkartıp normal açılış ve kapanış hızlarına ulaştım..
  • bu kapanma sorunu bazen windows 8 in hızlı başlat özelliğinden kaynaklanabiliyor.
    başlangıçtan zaman kazanmak için bütün bilgiler hiberfil.sys dosyasını kaydedilir windows 8 kapanırken.
    hiberfil.sys aratıp araştırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 19 Eylül 2013; 17:27:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.