Şimdi Ara

windows 8 sürücülü windows 7format cd si yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde windows 7 cd si var fakat format atarken sürücüler yetersiz olduğundan format işlemi bayağı uğraştıyor. windows 8 sürücüler konusunda daha iyi olduğu yazılıyordu. windows 8 deki sürücüleri windows 7 ye atmak mümkünmüdür? yani windows 8 sürücülü windows 7 cd si yapmak istiyorum. şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim.

• Hocam ne diyorsunuz bmwnin parçasını audiye takabiliyormusun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bir sayfada okudum başka bir konuyu araştırırken. fakat tekrar bulamadım. pek teknik konulardan anlamam fakat yazan kişi gerçekleşebilecek bir şeymiş gibi yazmıştı:)
  • Ozaman siz araştırmanıza devam edin yanlış yönlendirmeyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabı buldum bu sitede. Demek istediğim buydu.

http://forum.donanimhaber.com/m_104222171/tm.htm

Selam
    Windows 7'nin SSD'yi görmemesinin nedeni, Win7'de sürücü tanımının yeterli olmamasından kaynaklıdır. Oysa Win8 de yeteri kadar sürücü yüklü olduğundan neredeyse tüm aygıtları tanımaktadır..

Aslında yapmanız gereken çok basit. Öncelikle @BIOS ayarlarını AHCI konumuna alın veçalışan bir bilgisayarda yazacaklarımı aynen uygulayın.

1- Herhangi bir birime veya masaüstüne Win8 isminde bir klasör açın ve Win8 DVD yada ISO dosyasını bu klasöre çıkartın.
    2- Kopyalamasını yaptığınız Win8 içindeki sources klasörüne girin ve oradan install.wim dosyasını bulun vede silin.
    3- Win7 DVD veya ISO dosyası içindeki sources klasöründe bulunan install.wim dosyasını Win8 içindeki sources klasörüne kopyalayın.
    4- Kopyaladıktan sonra Win8 klasörünü PowerISO veya UltraISO programlarından birini kullanarak DVD veya USB belleğe yazdırın tamamdır..

Artık elinizde Win8 bootlu ve Win7 kurabileceğiniz bir işletim sistemi olmuş olacaktır.
    Yapamam diyorsanız, çalışan bir bilgisayarda Teamviwer aracılığı ile size yardımcı olabilirim.
    Kolay gelsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.