Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: maseyasi

arkadaşlar bu tableti alsam buna win8 kuramaz mıyım?ben hala asusu alamadım,mediamarkt,istanbulbilişim,kliksada stokta yok.teknosada da hem stokta yok hem fiyat fahiş.beklemedeyim

win8 kuramazmiyim derken?

valla arkadaşım ben hiç tablet kullanmadım,sistemlerinin nasıl olduğunu da bilmiyorum ama bu söylediğim makina ANDROID OS imiş.bana win8 gerekli,bu makineden alsam win8 kurulmaz mı buna?
  • arkadaşlar bende bi sıkıntımı aktarıcam google chrome kullanırken sayfaları elimle zoom in out yapamıyorum. birde yazı yazılacak kısımlara örn. aderes çubuğu tıkladığım anda klavye otomatik açılmıyor bunun bi ayarı var mı?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu tableti alsam buna win8 kuramaz mıyım?ben hala asusu alamadım,mediamarkt,istanbulbilişim,kliksada stokta yok.teknosada da hem stokta yok hem fiyat fahiş.beklemedeyim

valla arkadaşım ben hiç tablet kullanmadım,sistemlerinin nasıl olduğunu da bilmiyorum ama bu söylediğim makina ANDROID OS imiş.bana win8 gerekli,bu makineden alsam win8 kurulmaz mı buna?

zaten bu tabletin( asus me400c) tek ozelligi win8 olmasi. eski netbooklari bilirsiniz tipki onlar gibi. donanim seviyesi aslinda win8 icin dusuk ancak windows olmasi herkesi cezp ediyor. androidle ugrasmaktansa windows olsun diye aliniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu tabletin Asus vivitab smart me400c işletim sistemi Windows 8 dir. Yani bildiğimiz windowstur.

Onun dışında işlemcisi yeni nesil atom clover trail z2760 dir. Çift çekirdeklidir. Ama atom işlemci diye sakın netbook performansı diye düşünmeyin, o netbookları 10 a katlar :)

Evet bu cihaz bende bir arkadaşıma alacaktım ama piyasada daha bulunmuyor. Nedenini bilmiyorum.

Size büyük ihtimal asus memo pad me400 cihazını önermişlerdir. Bildiğim kadarıyla o cihaz andeoid işletim sistemli.

• arkadaşlar tableti teknosadan aldım 999 tl.çarş elime ulaşacak inş.şimdi lütfen banakılıf konusunda öneride bulunur musunuz?bluetooth klavyeli çok ürün yok bu var bakınhttp://www.sanalpazar.com/Dark-7-10.1-Tabletler-Icin-Bluetooth-Klavye__isp7558254 alsammı bilemedim.yoksa usb klavyeli ve kalemli bir model mi alsam.sizin tavsiyeniz ne olur,yardımcıı olursanız çok sevinirim.teşekkürler..
  • Arkadaşlar tablette android kullanmak isteyenler buyrun...

mseper.blogspot.com
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Herkese merhabalar. Forum konusunu sonuna kadar okudum. Benim bir iki sorum olacak kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.
    Hali hazirda elimde acer aspire 6930g pcm var oyun konusunda ve is konusunda beni fazlasiyla tatmin ediyor fakat agir bir makina yanimda tasimasi ayri bir dert. Simdi bu cihazla normal bir pcde yapabildiklerimi yapabilirmiyim exe uzantili uygulamalar yuklenebiliyor mu ? Ofis uygulamalarindaki verimlilik nedir. Yaziciya direk baglayip cikti alabiliyormiyuz. Rt surumu dedikleri cihaz bu degil sanirim ve almayi dusundugum bir cihaz var ikinci elde satici sonuna bir kod yazmis 1z039w gibi bunun donanim olarak bir anlami varmi ?

• valla ben de yeni aldım uzun araştırmalar sonucunda.sırf laptopum ağır geldiği için taşımak istemedim ve win8li bir tablet olarak bunda karar kıldım.office i her yönüyle çalışabileceğinizi düşünüyorum.exe uygulamaları hakkında bilgim yok.yazıcı içinse bluetooth varsa yazıcınızda öyle gönderebilirsiniz.değilse flashla falan yada kablo satılıyor her çeşit.ona göre kablo alırsınız bu arada ben şu kılıfı aldım arkadaşlar

http://www.gold.com.tr/microsonic-kickstand-deri-kilif-asus-transformer-vivo-tf600-kirmizi_u

bir de kalem ve bir de otg kablo aldım,klavyeli doğru düzgün kılıf bulamadım.transleeveler uyduruk geldi

• Evet bildiğiniz normal windows 8 var. Herşeyi kurabilirsiniz. 32 bit sürüm tabi atom olduğu için. İstediğiniz yazıcıdan sürücüsünü kurup usb ile çıktı alabilirsiniz. Eski netbookların birazcık daha hızlı ve dokunmatik halini düşünün. Diğerleri gibi değil bildiğiniz dokunmatik PC. O kodu bilmiyorum. 2 çeşidi var beyaz ve siyah. Bir de klavyeli kılıfla satılanların kodu da ayrı olabilir. Kesinlikle RT sürüm değil.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar aklımda kesinleşti artık ve sanırım alınabilecek fiyat performans cihazı bu başka marka ve modele bakmama gerek kalmayacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Arkadaşlar tablette android kullanmak isteyenler buyrun...

mseper.blogspot.com

hocam çok sağol yaa eve gidince hemen deniyecem harika bi uygulama gibi gözüküyor bu ama güncelleme yapmayın demişsin yani yüklediğimiz uygulamaları mı güncellemememiz gerekiyor onu anlamadım?
  • arkadaşlar hediye gelecek cihazı bayramdan sonra satmayı düşünüyorum kapalı kutu garantilidir bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanuha

quote:

mseper.blogspot.com

hocam çok sağol yaa eve gidince hemen deniyecem harika bi uygulama gibi gözüküyor bu ama güncelleme yapmayın demişsin yani yüklediğimiz uygulamaları mı güncellemememiz gerekiyor onu anlamadım?

Yok bluestacks uygulamasını açınca sana güncelleme soruyor ona güncelleme yapmayacaksın.
  • +1
  • ek olarak güzel konu
  • quote:

mseper.blogspot.com

eşşek gibi kasan bir uygulama. öyle android emulatörü oalcağına hiç olmasın daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

mseper.blogspot.com

eşşek gibi kasan bir uygulama. öyle android emulatörü oalcağına hiç olmasın daha iyi :)

Valla haklısın ben sadece turkcell dergilik kullanıyorum :)

• Merhaba ben de geçen gün bu üründen aldım. Donanım olarak çok iyi ama daha iyi bir ekran beklerdim. Her şey çok güzel şarjı filan iyi. Ama ekran filmlerde karanlık kalıyor.Bilgisayarla karşılaştırdım. Renkler soluk. Demek ki tf800le aralarında ekran farkı var. Fiyat ondan dolayı biraz ucuz. Ekran haricinde memnunum. Galaxy note 10.1 kullanan bir arkadaş varsa ekran kalitelerini karşılaştırabilir mi acaba?
  • Kardeş almayı düşünüyorum kafamda bikaç soruvar önce 720p hd videoları rahatlıkla oynatabiliyormu point blankı oynatabilirmi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.