Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hızlıca baktım çok fazla şey yok. aşağıdaki programı buldum. yap boz şeklinde.

örneğin A harfi için elmayı (ingilizce Apple) yap bozdan yaptıktan sonra A for Apple diyor. Program türkçe ama Dersler ingilizce. Tam sürüm ise 4.95 TL gibi bir rakamdı.

http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/abc-and-counting-jigsaw-puzzles/d2ede07f-b222-42b6-bc1c-67ec2ff10682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theidol -- 23 Eylül 2013; 21:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidol

Hızlıca baktım çok fazla şey yok. aşağıdaki programı buldum. yap boz şeklinde.

örneğin A harfi için elmayı (ingilizce Apple) yap bozdan yaptıktan sonra A for Apple diyor. Program türkçe ama Dersler ingilizce. Tam sürüm ise 4.95 TL gibi bir rakamdı.

http://apps.microsoft.com/windows/tr-tr/app/abc-and-counting-jigsaw-puzzles/d2ede07f-b222-42b6-bc1c-67ec2ff10682

tmm kardeşim saol

• Kardesm peki bu tablette android uygulamalari calistrabilcegimiz bi uygulama var mi ki android telle bu tablet arasinda baglanti kurup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.8 ghz ile 1.6 arasında çok fark var mıdır.

• arkadaşlar usb çoklayıcı ile otg kablo arıyorum ama denediklerim usb harddiskimi çalıştırmadı. kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. marka felan verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoahmet353

arkadaşlar usb çoklayıcı ile otg kablo arıyorum ama denediklerim usb harddiskimi çalıştırmadı. kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. marka felan verebilirseniz sevinirim.

http://dx.com/p/usb-female-to-micro-usb-male-usb-male-otg-host-cable-black-155233

İhtiyacın olan böyle bir.şey...

• kablolarla ilgili benimde sıkıntım oldu. Geçen goldmaster ın mikro hdmi kablosunu aldım ama benim evimdeki tv ye ne görüntü ne ses aktarımı olmadı. Gittim başka tv lerde benim tablet ile denedim onlarda çalıştı. Tablet değilde herhalde benim tv kablo seçiyor başka kablo ile deneme şansımda olmadı :D
  • arkdaslar ben de 2. el olarak me400c aldım.

sıfırdan kurulum yaptım. Mağaza ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Mağazada uygulama bulamıyorum çok az uygulama bulunuyor. örneğin facebook uygulamasını bile bulamıyor.hotmail hesabımın adresi turkiye. bununla mı ilgisi var acaba

Bunun nedeni ne olabilir.
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. dün vatandan bir otg kablo aldım fakat yinede usb harddikimi çalıştırmadı. acer windows tablette denedim çalıştırdı. bizimkinin gücü az geliyor galiba. bunu nasıl aşabilirim?
  • quote:

çok teşekkürler. dün vatandan bir otg kablo aldım fakat yinede usb harddikimi çalıştırmadı. acer windows tablette denedim çalıştırdı. bizimkinin gücü az geliyor galiba. bunu nasıl aşabilirim?

Önerdiğim kablo düzeneği ile aşabilirsiniz. Yani bir ucu usb host diğer ucu tablete boşta kalan usb ucuda prize ;)

Ya da bu mantıkla çalışan usb çoklayıcı bulunabilirseniz.
  • tamam teşekkürler.
  • ben isimsiz bir otg kablo ile kullanıyorum sorun yok, ucuna belkin marka bir çoklayıcı takıyorum çoklayıcıyıda full dolduruyorum harici güç istemeden hepsini çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng

arkdaslar ben de 2. el olarak me400c aldım.

sıfırdan kurulum yaptım. Mağaza ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Mağazada uygulama bulamıyorum çok az uygulama bulunuyor. örneğin facebook uygulamasını bile bulamıyor.hotmail hesabımın adresi turkiye. bununla mı ilgisi var acaba

Bunun nedeni ne olabilir.

mağazada ayarlarda tercih ettiğim dillerde uygulama bulmamı kolaylaştır diye bir şey var onu kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

quote:

arkadaşlar usb çoklayıcı ile otg kablo arıyorum ama denediklerim usb harddiskimi çalıştırmadı. kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. marka felan verebilirseniz sevinirim.

http://dx.com/p/usb-female-to-micro-usb-male-usb-male-otg-host-cable-black-155233

Dediğin kablodan sipariş ettim ama ellerinde yok herhalde gelmedi.Ben yinede birsürü kablo sipariş vermiştim aralarında linkteki kabloda vardı şu anda hem tablet şarj oluyor hemde usb aygıtlarımı kullanabiliyorum. Ben şarj ediceğini zannetmiyordum şarjın aynı kalıp diğer usb aygıtların kullanılmasını bekliyordum ama tablet şarjda oluyor.

http://dx.com/p/usb-female-to-micro-usb-male-usb-male-otg-host-cable-for-samsung-nokia-cellphone-more-black-173515

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

quote:

Dediğin kablodan sipariş ettim ama ellerinde yok herhalde gelmedi.Ben yinede birsürü kablo sipariş vermiştim aralarında linkteki kabloda vardı şu anda hem tablet şarj oluyor hemde usb aygıtlarımı kullanabiliyorum. Ben şarj ediceğini zannetmiyordum şarjın aynı kalıp diğer usb aygıtların kullanılmasını bekliyordum ama tablet şarjda oluyor.

http://dx.com/p/usb-female-to-micro-usb-male-usb-male-otg-host-cable-for-samsung-nokia-cellphone-more-black-173515

Valla alıpta kullanmana sevindim. İşe yaradığımı hissettirdin bana

Bende bazen şarj ediyor bazen etmiyor diyordum. Geçen gün klavye Mouse taktım prizede taktım. Başlangıçta %67 şarj varken 3 saat sonra %69 şarj vardı. Sonra dedim ki klavye Mouse oynatmayınca aldığı elektrikle cihaz şarj oluyor.

Bu arada hala gelmeyen ürün olursa saat 5 gibi online chat yapabiliyosun siteden. Online olunca ürünüm gelmedi para iadesi istiyorum de. 3 gün içinde para iadesi yapıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bazen şarj ediyor bazen etmiyor diyordum. Geçen gün klavye Mouse taktım prizede taktım. Başlangıçta %67 şarj varken 3 saat sonra %69 şarj vardı. Sonra dedim ki klavye Mouse oynatmayınca aldığı elektrikle cihaz şarj oluyor.

Bu arada hala gelmeyen ürün olursa saat 5 gibi online chat yapabiliyosun siteden. Online olunca ürünüm gelmedi para iadesi istiyorum de. 3 gün içinde para iadesi yapıyorlar.

Süper Yardımın oldu şarj etmesi tüm işlerimi rahatlattı. Ben usb Ethernet kullanıyorum tablet açık full dolunca çekiyorum fişi sonra sadece Ethernet takıyorum tabletin şarjı bitince hem ethermet hem şarj yapıyorum tablet kapanmadan günü geçiriyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper Yardımın oldu şarj etmesi tüm işlerimi rahatlattı. Ben usb Ethernet kullanıyorum tablet açık full dolunca çekiyorum fişi sonra sadece Ethernet takıyorum tabletin şarjı bitince hem ethermet hem şarj yapıyorum tablet kapanmadan günü geçiriyorum.

Valla cihaz zaten ömürlüktü. Bu kabloyla 4 4 lük oluyor.

Ben bu ara acaba ikinci bir işletim sistemi kurabilir miyim diye araştırıyorum.

• Me400 klavyeli modeli cok az yerde var, klavyesiz modellere gore yaklaşık 600 TL pahalı.

Klavyesiz model alırsak (teknosada 900 civarı) makul bir fiyata klavye alma imkanımız var mı?

Yoksa bir süre bekleyip yeni modellerin gelmesini mi bekleyelim?

Tabletini satmayı düşünen varsa da pm atabilir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Me400 klavyeli modeli cok az yerde var, klavyesiz modellere gore yaklaşık 600 TL pahalı.

Klavyesiz model alırsak (teknosada 900 civarı) makul bir fiyata klavye alma imkanımız var mı?

Yoksa bir süre bekleyip yeni modellerin gelmesini mi bekleyelim?

Tabletini satmayı düşünen varsa da pm atabilir. Teşekkürler.

Klavyesi hepsiburadada 75 liraya satıldı bir ara hala var mı bilemiyorum. Ben satmayı düşünüyorum aslında. PM atılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Eylül 2013; 19:48:22 >
  • arkadaşlar mrhaba.bende birkaç haftadır okulda kullanabileceğin,office programlarını kullanabilecğim bi tablet ararken vivo tab smarta takıldım.ben genelde okulda kullanacağım,onun dışında oyunla pek işim olmaz,net ve video film falan için kullanırım.kullanım amaçlarıma göre adroidli olan tabletleri önermediler.win8 olmalı dedi genelde mağazadakiler.tablet kullanmadım daha önce,laptopum da ağır gelmeye başladı,şarjı ve işletim sistemi güzel bi tablet arıyorum,başlık açıldığından beri kullanmakta olanlar bana bu tableti önerirler mi?güzel bi fiyat yakalayınca hemen sipariş vereceğim.teknosada 999 var en uygun ama stokta yok.istanbul bilişimi nası bilirsiniz bilmem ama orda 1039,mediamarkt 1099,ereyonda ise 1106 olan fiyat renk seçince 1157 oluyor nası iş anlamadım. bir de arkadaşlar Asus ME400C-1B039W ile
    Asus ME400C-1A039W arasında sadece renk farkı mı var yoksa GPS 1Alarda yokken 1Blerde mi var?Son olarak klavye ve kılıf için öneriniz nedir? ASUS TRANSLEEVE mi almalıyım.şöyle bi ürün var mesela

http://www.webdenal.com/asus-pad-13-transleeve-bluetooth-klavye_609175.html ne dersiniz? bana klavye ve kılıf biarada lazım tabletle birlikte.

ayrıca projeksiyon nası bağlayabilirim bu tablete,hangi kabloyu almalıyım.normal USB uçlu şeyleri bağlamak için mini USB aparatı kutudan çıkyormu? yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.