Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1080p videolarda takılma ve göstermeme problemi için çok uğraştım,
    Ve sonunda çözdüm, marketteki cyberlink power DVD mobile uygulaması ile 1080p videolar problemsiz izleniyor,
    Uygulama ücretli, önceki yazılarda çözümü vardı ;)
  • 8.1 henüz beta olduğundan yüklemenizi önermem. Bekleyin çıksın tam sürümü yüklersiniz. Zaten tam sürümde bile bi sürü eksik ve hata çıkacaktır.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bekleyelim öyleyse
  • Selamlar,

http://www.ebay.com/itm/Mini-Bluetooth-Wireless-Optical-Mouse-Mice-1000DPI-For-Laptop-Notebook-Macbook-/350807817775?pt=Mice&hash=item51adc67e2f#ht_2888wt_1164

http://www.ebay.com/itm/10-1-Stylish-Diamond-Carrying-Sleeve-Bag-Case-for-Notebook-Tablet-Laptop-PC-/160843458101?pt=US_Laptop_Cases_Bags&hash=item2573046635#ht_2669wt_1402

yukarıdaki 2 ürünü sipariş etmiştim, geldi.

Mouse'ı 3-4 gündr kullanıyorum, uykudan uyandırmak için 1-2 saniye tuşa tıklamak gerekiyor, onun dışında üzerindeki tuştan dpı ayarı yapılabiliyor, ele güzel oturuyor, 2 aaa pil ile çalışıyor, haberleşmede tanıtmada herhangibir sıkıntı yok, parasını sonuna kadar hakediyor.

Kılıf dün geldi, yanlardan tablete tam uyuyor, üstten 3 cm kadar büyük, malzeme kalitesi son derece iyi, parlak,pütürlü bir dokusu var, parasını sonuna kadar hakediyor.

• selamlar,

şöyle bir durum var; tablet için tabletin şarjı ile aynı değerlerde (5V, 2a) şarj aleti aldım. Yani şu anda biri orjinal diğeri ise aynı değerlerde iki şarj aletim var. Kendi orjinal şarjı ile tableti kullanırken şarj olurken, diğer şarj aleti takılıyken tablet açıksa şarj olmuyor.

Bunun sebebi nedir, çözümü nedir?

Ayrıca asphalt 7 yi deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

selamlar,

şöyle bir durum var; tablet için tabletin şarjı ile aynı değerlerde (5V, 2a) şarj aleti aldım. Yani şu anda biri orjinal diğeri ise aynı değerlerde iki şarj aletim var. Kendi orjinal şarjı ile tableti kullanırken şarj olurken, diğer şarj aleti takılıyken tablet açıksa şarj olmuyor.

Bunun sebebi nedir, çözümü nedir?

Ayrıca asphalt 7 yi deneyen var mı?

Kablo veya adaptör fark ediyor, onu fark ettim ben de.

Lumia'nın adaptör+kablosu ile, elektriği görüyor ama şarj olmuyor
    Lumia'nın adaptor+Bluetooth klavyenin kablosu ile şarj oluyor.
  • Benimki de kablo seçiyor nedense şarj olmak için.
  • Bu arada, ekran kartı sürücüsü güncellemedim ben sanırım ama, zaman zaman ekran tamamen bozulup, böyle mozaikleşiyor-renkler birbirine giriyor ve kilitleniyor; bu sorun bilindik bir sorun mu?

Flash kaynaklı yaşanıyor gördüğüm kadarıyla, bazı Youtube videolarında veya donanımhaber gibi banner çöplüğü sitelerde bir kaç geldi başıma.
  • Donanımhaberin diğer adı firefox çökerten olmalı bence. O kadar çok reklam ve flash içerik varki normal bilgisayardaki browserlar bile sürekli çöküyor.
  • @ tersagun;

hocam Allah razı olsun, klavye'nin kablosu aklıma gelmemişti, şimdi denedim, orjinal olmayan adaptör + uzatma usb + klavyenin kablosu ile şarj oluyor görünüyor, şu anda aktif işlemde yaptırıyorum, bu süper oldu.

Tableti günlük 7-8 saat ekran açık kaullanmaya başlamıştım, sabah 9.30'dan 5.30'a kadar ancak gidiyordu.

Tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar asphalt 7 oyunu deneyebilir misiniz?

Bende oyun gameloft yazısından sonra atıyor.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 12 Eylül 2013; 11:28:12 >
  • Orjinal olmayan adaptör ve usb kablo kullanmanızı pek önermiyorum ben aslında manual ında yazanları dikkate alınız.Tableti uzun süreli elektrikte tutmakta son derece yanlış.

ÖNEMLİ!
    • VivoTab'inizi şarj etmek için yalnızca birlikte verilen güç adaptörünü ve mikro USB kablosunu kullanın. Farklı bir güç adaptörü kullanma VivoTab'inize zarar verebilir.

• Risk veya yaralanmayı önlemek için VivoTab'i şarj etmeden önce koruyucu filmi güç adaptöründen ve mikro USB kablosundan sıyırıp çıkarın.

• Güç adaptörünü doğru giriş derecelendirmesi olan doğru elektrik prizine taktığınızdan emin olun. Bu adaptörün çıkış voltajı DC5V, 2A'dır.

• Tam şarj olduğunda VivoTab'i güç kaynağına bağlı bırakmayın. VivoTab güç kaynağına uzun süre bağlı bırakılmak üzere tasarlanmamıştır.

• VivoTab'inizi güç adaptörü modunda kullanırken, topraklı bir elektrik prizi üniteye yakın ve kolayca erişilebilir olmalıdır.

• VivoTab'inizi pil modunda ilk kez kullanmadan önce sekiz (8) saat şarj edin.

• @ Xit,

hocam orjinalini bulamadım zaten, bulsam onu almayı kafaya koymuştum, şu anda orjinal şarj evde, işyerimde de diğerini kullanacağım, onuda zaten seninde dediğin gibi zor zamanda takarım, bugün denemek için taktım, biraz önce çıkardım. % 77'deyken taktım, 2 saat kadar kullandım, biraz önce % 100 olduğunda çıkardım.

Bu şekilde kullanmaya düşünüyorum 5 10 civarına düşerde hala kullanmam gerekirse tekrar takarım.

Selamlar
  • Bu arada, paralı uygulamaları bir şekilde indirip çalıştırmanın basit bir yolu çıktı mı? :-)
    bildiğim kadarıyla pratik ve fazla kastırmayan bir yolu yok ama, aksini bilen varsa ve paylaşırsa güzel olurç
  • By üründe ssd li modeli var mı gittigidiyorda gördüm satan adama mesaj attım ssd hdd var dedi ama hala şüphelerim var. 1A039W MODELİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD filan yok. O da bilmiyor demekki. Bunlarda eMMC var. Bi çeşit hafıza akrtı ve hızı düşük. SSD olsaydı 1500den aşağı satılmazdı.
  • ssd ye gerek var mı ki, ssd olsa daha kalın olmazmıydı, ben kendi 64 gb hafızası + 32 gb kart ile kullanıyorum gayet memnunum.
  • Bu tip cihazlara takılan ssdler zaten bildiğimiz gibi olmuyor. Kasaları olmuyor bi çeşit kart gibi oluyor ve normalden daha ahalı ve biraz daha yavaş oluyor. Kalınlığa çok etkisi oalcağını sanmam ama fiyatı uçaracaktır. Bu arada yakında satmayı düşünüyorum gibi. Artık monster geldi ve emektar dell artık iş bilgisayarım oldu. Hergün tablet taşımama gerek kalmadı gibi. Epeydir açmıyorum bile. Sanırım telefonla bunu satıp fırın küreği gibi bir telefon alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Bu arada, paralı uygulamaları bir şekilde indirip çalıştırmanın basit bir yolu çıktı mı? :-)
    bildiğim kadarıyla pratik ve fazla kastırmayan bir yolu yok ama, aksini bilen varsa ve paylaşırsa güzel olurç

Hocam 5. sayfada bulduğum bir yöntemi paylaşmıştım. Belki işinizi görür.
  • Çok içime sinen bi yöntem olmamıştı o açıkçası, okuyunca hatırladım şimdi ama duruma göre bir denemeye değer, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.