Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theidol

Gold mağazalarında bu cihazı bulamadım. internetten de almak istemiyorum.

bu arada bir mağazada cihazı kurcalarken takılmalar olması beni kuşkuda bıraktı.

bu arada media markt internet sitesinde aşağıdaki ürünü gördüm.

görebildiğim kadarı ile artısı kalemi ve şarj için ayrı girişinin olması. Bence bu ürün mağazalara kadar inerse fiyatı da düşer.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-XE300TZC-K01TR-ATOM-Z2760-1-8-GHz-2GB-64-GB-W8,103452,465628,878844.html?langId=-14

Bu cihazdan haberim yok ama ben alırken ikinci el xe500t modeli vardı kalemli ve klavyeli ama 1.5 ghz çift çekirdekli ve 5mp arka kamerası ile daha da pahalı olmasından ötürü vazgeçmiştim. Youtube ta invelemelerde yer yer kastığını ve şarjının daha az gittiğini söylemişlerdi. Bu arada benim ihtiyacımı karşılar diyorsanız ikinci el 1300 - 1500 arası satanlar var.

Ek : bu mesajı yazdıktan sonra biraz araştırdım özellik olarak bizim cihazlarla aynı. Arka kamera 5 mp. Stylus var. Eylül ayında pazara girebilir. Fiyatı amazon da 699 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 22 Ağustos 2013; 13:49:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

Ben de Mouse kullanmaya ve yanımda Mouse taşımaya alışamıyorum...

Transleeve klavyenin touchpad'i nasıl, iyi çalışıyor mu?

Malesef notebook touchpadi gibi değil ama berbatta değil. Ben pek fazla kullanamıyorum. Ara sıra küçük atlamalar yapıyor ve tıklama (tap dediğimiz şey) pek iyi değil.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim..

Sırf touchpad'i de olduğu için bu klavyeyi de alayım, Mouse taşımaktan kurtulayım diyordum ama, almaya değmeyecek galiba..
  • benim transleeve touch pad'i ile ilgili görüşüm farklı, normal touch padlerden farkı tıklama normal tıklama gibi oluyor, hafif içine giriyor tıkladığını anlıyorsınız, birde biraz hızlı, onun dışında bence touch pad kullanmayla ilgili bir sıkıntınız yoksa hayal kırıklığına yol açmaz.
  • quote:

Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim..

Sırf touchpad'i de olduğu için bu klavyeyi de alayım, Mouse taşımaktan kurtulayım diyordum ama, almaya değmeyecek galiba..

Herşeye rağmen bence 75 liraya alınır. Çünkü aynı zamanda kılıf da var. Benzeri kılıflar sadece 40-45 liraya satılıyor. Artı zaten bluetooth klavyeler en kötü 60-70'den başlıyor. Böyle ince ve şık bir klavye de yok. Ben sadece touchpadini çok başarılı bulmuyorum ama kullanan yine kullanır felaket değil yani. Bence bulunabilirken ve ucuzken alın.
  • Yapıcı yorumlarınız üzerine hepsiburada'ya siparişi verdim.. Her ikinize de tekrar teşekkür ediyorum...
  • hayırlı olsun, bende ebay'den en ucuz bluetooth mouse lardan birinin siparişini verdim, gelince izlenimlerimi paylaşırım İnşallah
  • aysan09 A kullanıcısına yanıt
    bu stand ı ve kalemini nerden alcaz kardeşim
  • Perşembe günü Mediamarkt da 999 TL'ye görünce dayanamadım aldım. Bu arada ertesi gün Teknosa da fiyat 1602 TL idi. Herhalde hafta sonu % bilmem kaç indirimle 1200 TL'ye satacaklardı :)

Cihaz aradığınızın ne olduğuna bağlı olarak güzel bir cihaz.

Ben oyun oynayacağım derseniz kesinlikle yanlış bir cihaz. ipad veya android tablet daha çok işinizi görür.

Ama yanımda hafif taşınabilir bir PC taşımak istiyorum diyorsanız tam adres.

Bu arada daha önce arkadaşlar yanıtlamıştı ama GPS cihazda kesinlikle var ve internete ihtiyaç duymadan var.

şimdi sıra kılıf ve micro SD kartta.

Micro SD kartlarda 64 GB olanları 160 TL civarıymış almaya değermi emin değilim.

Kılıf önerileri için bu başlığı en baştan okumak gerekecek :)
  • Kılıf aramanıza gerek yok. Zaten kalitel ibir kılıf 40-50den aşağı değil. Yanında bluetooh klavye ile orjinal kılıfını alın bu fiyata varken.
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-me400-bluetooth-transleeve-klavye/productDetails.aspx?productId=bs41998&categoryId=60000840
  • Bazı sitelerde 110 liraya vardı Sandisk'in 64 GB'lık versiyonu, şu model:

SDSDQUA-064G-U46A . Class 10, güzel bir kart bu. Ben de alacağım biraz para geçince elime.
  • Herkese selam,

Bu tablet ile nasıl fotoğraf çekebiliyoruz? Deklanşör düğmesini bulamadım..
  • quote:

Herkese selam,

Bu tablet ile nasıl fotoğraf çekebiliyoruz? Deklanşör düğmesini bulamadım..

Ben asus camera uygylaması kullanıyorum. Onda var normal kamera uygulamasında ayarlarda az zaten.

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim...
  • bu pc ekran kartı mb si kaç bide online oyun acarmı ornek mstar.lol felan
  • arkadaşlar tabletlerde yazı yazarken az bastırınca az çok bastırınca daha koyu yazması kalemle mi alakalı yoksa tablette böyle bi özellik olması mı gerekiyor? bu bir özellikse bu tablette var mı ?
  • http://www.tekuygun.com/search/ME400C/1/30/0/[0-10000]

güzel ürün fiyatı biraz pahalı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy07

arkadaşlar tabletlerde yazı yazarken az bastırınca az çok bastırınca daha koyu yazması kalemle mi alakalı yoksa tablette böyle bi özellik olması mı gerekiyor? bu bir özellikse bu tablette var mı ?

Bu model kalemsiz model , o yüzden parmak dokunuşu yerine geçen stylus kalemler kullanılıyor. Çok bastırma ya da az bastırma bunda söz konusu değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: auraxd200

bu pc ekran kartı mb si kaç bide online oyun acarmı ornek mstar.lol felan

Fm 2012 3d oyun motoru çalıştı. pes 2013 stadyuma geçince ekran sapıttı. bilgilerde minimum 64 mb yazıyor maksimum nasıl ayatlanır bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapsody_s

http://www.tekuygun.com/search/ME400C/1/30/0/[0-10000]

güzel ürün fiyatı biraz pahalı ama

Evet kıyasladığınız ürüne göre değişir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.