Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa-Kliksa sürekli indiriyor fiyatı; hala piyasada dolanan Asus için 350 liralık hediye çekleri var. En hesaplısı böyle olacaktır diye düşünüyorum. (fiyatı 1100'e düşmüşken o çeke 150 verdim, Teknosa'ya 750 ödeyerek 900'e almış oldum).

Bence gittigidiyor kazıkçılarından uzak durmak lazım, enteresan bir şekilde çoğu ürün piyasanın üzerinde satılıyor orada. Şu anda bile Gold'da 1000 lira zaten sıfırı.
  • tersagun T kullanıcısına yanıt
    gittigidiordakide sıfır olarak gözüküyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidol

quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben iş yerinde bilgisayar niyetine kullanıyorum. Bu yüzden klavyesinin şarjı 2 günde bitiyor. Ben 1-2 hafta gider en az diyordum bu beni üzdü. Word excel filan sorun yok. Ancak bilgisayar kadar hızlı değil. Bir de excel filan kullanırken mouse şart oluyor. yoksa dokunmatikle hücre genişliğini bile ayarlamak çok zor oluyor. touchpad ise çok pratik olmuyor ben mouse olamdan yapamıyorum. Ama mail kontrolü, word excel vs. okumak için yeterli tabi. Aktif olarak kullanınca da kendi şarjı akşamı görmüyor malesef. Biyandan şarj edip kablo ile klavye filan bağlamak da olmuyor şuan için. O yüzden bluetooth klavye ve mouse şart gibi bişey bu aleti iş amaçlı kullanmak için.

Arkadaşım yorumuna aynen katılıyorum. Ve ısrarla kendi kullandığım kablo var çinden ebaydan temin etmeye çalışın.

Ben ofis içinde usb hub kullanarak wi-fi mouse ve klavye dışarda da tamamen dokunmatik düşünüyorum.

sizce sorun olur mu?

Cihazı şarj etmiyor o şakilde ama mevcut şarja da dokunmuyor. Mantıken sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yeni Hong Kong dan telefonuma lens seti aldım bileydim vir kaç tanede kablo alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün alıp denedim, uyum sorunu yok, ve oldukça kullanışlı Win8 ile, ayrıca unfying özelliği olan herhangi bir cihaz (Klavye, kulaklık, haparlör vs.) İle tek usb ye birden fazla cihaz bağlayıp aynı anda kullanıyorsunuz, ben şimdilik k360 klavye ve t400 dokunmatik mouse taktım bir problem yok ve harika bir uyumu var. Arkadaşlar bluetooth mouse konusunda uyarmışlardı, en mantıklısı bu geldi, tek chip ile 4'e kadar cihaz aynı anda bağlanıp kullanılabiliyor. Fiyatı kalitesine göre oldukça güzel 49 TL. Dokunmatik mouse olması avantaj. Sürükleyerek ileri geri, yukarı aşağı yapabiliyorsunuz, alışması çok kolay.
     Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her seferinde usb yuvasına tak çıkar işi olmaması için Logitech K810 illuminated bluetooth klavye ve bluetooth mouse (Toshiba) kullanmaya başladım.. İkisi de ME400C tablet ile çok uyumlu çalışıyor...

Bluetooth bağlantıyı tercih edenlere bu klavyeyi tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSTAD

quote:

Orijinalden alıntı: alicanxxx

nasıl yaptığını açıklarmısın ? Ben ne avea jet modemi nede vodafone vodemi çalıştırmadı. Şöyle ki ; vodemi bir görüyor bir görmüyor.
    Sanırım Asus un güçü tam yetmiyor.

Sorun yaşamanızın sebebi kalitesiz kablo. Bende de aynı problem olmuştu kablo denerken. Sonunda kaliteli olanı buldum (20 TL) ve bir daha sorun olmadı.

Merhaba,

Ben hama marka otg kablo kullandım. Turkcell Vınn'ı gördü, ama, internet bağlantısı kuramadı.. Sizin kullandığınız kablo ne marka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemsaz -- 20 Ağustos 2013; 12:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

quote:

Orijinalden alıntı: GSTAD

quote:

Orijinalden alıntı: alicanxxx

nasıl yaptığını açıklarmısın ? Ben ne avea jet modemi nede vodafone vodemi çalıştırmadı. Şöyle ki ; vodemi bir görüyor bir görmüyor.
    Sanırım Asus un güçü tam yetmiyor.

Sorun yaşamanızın sebebi kalitesiz kablo. Bende de aynı problem olmuştu kablo denerken. Sonunda kaliteli olanı buldum (20 TL) ve bir daha sorun olmadı.

Merhaba,

Ben hama marka otg kablo kullandım. Turkcell Vınn'ı gördü, ama, internet bağlantısı kuramadı.. Sizin kullandığınız kablo ne marka?

Belki Turkcell'e özel bir programı kurmak gerekebilir.
    Benim de başıma Vodafone dongle'da aynısı geldi. Vodafone Mobil Bağlantı yazılımını (Windows 8 için özel) kurmadan bağlanamadım cihazı görmesine karşın. Desktop üzerinde kurduğum yazılım bile yeterli olmadı hatta ve mağazadan indirdiğim yazılım ile bağlanabildim ancak.

• tersagun T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.. Bir de kurmamız gereken programın ne olduğunu belirleyebilseydik...

Bu arada, Transleeve klavyeden memnun musunuz? Bazı arkadaşlar touchpad'in ara sıra takılma yaptığını yazmışlar.. Bu yüzden Logitech aldım.. Harika bir klavye ama, touchpad'inin olmayışı benim için büyük eksiklik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimkanatoglu

Avea çoğu şeyde problemli .
    Türkcell Vınn 43,2 mbps lık modemimi otg kablo ile bağladım 22 mbps hızı görüyor.
    Daha fazla hıza ihtiyacımda yok.
    Yetmeyen 100 mbps fiber internet alıp Ethernet dönüştürücü kablosuyla kullansın.

Windows 8 olduğundan laptopla çalıştırdığınız her programı çalıştırıyor. İster sap2000 kur ister autocad tabi Mouse kullanmak gerekiyor doğal olarak. Usb Mouse problemsiz. İstersen kablosuz Mouse bağla.
    Ipad veya androidlere göre daha çok iyi. Normal lisanslı Office 2010 problemsiz çalışıyor.
    Netbooklardan daha performanslı. Oyun oynayacaklar android alsın Windows için seçenekler sınırlı.

Merhaba,

Turkcell Vınn'ı bağlamakta kullandığınız otag kablo ne marka acaba?

Turkcell Vınn üzerinden internete bağlanabilmek için tablete herhangi bir program yüklediniz mi?

• Touch pad aktif kullanmadım, desktop tarafına fazla geçmiyorum zira ama kullandığım sınırlı zamanda da herhangi bir zorluk yaşamadım.
    Lenovo notebook kullanan biri olarak iğrenç ve sorunlu touchpad kullanmaya alışık olmamın etkisi de vardır ama muhtemelen ;-)
  • selamlar, arkadaşlar şimdi bluetooth tarafındaki son duruma göre ucuz bir bluettoth mouse ile (ebayde 10 $) transleeve klavyedeki touch pad'den kurtulabilir miyiz?

Halen tableti işyerinde özel ihtiyaçlarımı karşılamak için kullanıyorum, transleev klavye ile birlikte kullanıyorum, ancak touch pad kullanımına genel olarak alışamadığımdan mouse gerekli oluyor, şimdiye kadar çok sorun yoktu tableti çok yoğun kullanmıyordum ancak yakın zamanda ciddi şekilde kullanmam gerekecek gibi. Bu durumda da şarj ihtiyacı olacak ve normalde usb portu olarak kullandığımız port şarj için gerekli olacak.

Şimdi durum şöyle mi:

Tablete klavye ve mouse'ı bluetooth'dan bağlayınca usb'yede şarjı bağlayınca ve bu şekilde kullanınca tabletin şarjı dolmuyor ancak azalmıyor da.

Bu durum doğru mu?

Eğer öyle ise ebayden ucuz bluettoth mouse'lardan alıp ve kullanacağım zaman gerekli dosyaları tablete kopyalayıp, usb portu şarj olarak kullanacağım.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 21 Ağustos 2013; 19:02:46 >

• ıspanak kullanıcısına yanıt
    Gold mağazalarında bu cihazı bulamadım. internetten de almak istemiyorum.

bu arada bir mağazada cihazı kurcalarken takılmalar olması beni kuşkuda bıraktı.

bu arada media markt internet sitesinde aşağıdaki ürünü gördüm.

görebildiğim kadarı ile artısı kalemi ve şarj için ayrı girişinin olması. Bence bu ürün mağazalara kadar inerse fiyatı da düşer.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-XE300TZC-K01TR-ATOM-Z2760-1-8-GHz-2GB-64-GB-W8,103452,465628,878844.html?langId=-14

• theidol T kullanıcısına yanıt
    riske girip 900 e alsam mı ki gittigidiyordan bilemedim arkadaşlar bi cesaretlendirin beni yahu :)
  • @ theidol

hocam bende tablet var zaten. Performansından memnunum.
    bnde almak istyorm kardeşim dealcağım yer konusunda tereddütteyim
  • tablet kendi adaptörü ile doğrudan prize takılı iken kullanılıyorken şarj oluyor; ama fişe değilde usb kablo ile bilgisayara takılı iken şarj olmuyor, ama muhtemelen boşalmıyor da.

İş yerinde kullanmak amacıyla şarj adaptörü ve bluetooth mouse almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidol

Gold mağazalarında bu cihazı bulamadım. internetten de almak istemiyorum.

bu arada bir mağazada cihazı kurcalarken takılmalar olması beni kuşkuda bıraktı.

bu arada media markt internet sitesinde aşağıdaki ürünü gördüm.

görebildiğim kadarı ile artısı kalemi ve şarj için ayrı girişinin olması. Bence bu ürün mağazalara kadar inerse fiyatı da düşer.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-XE300TZC-K01TR-ATOM-Z2760-1-8-GHz-2GB-64-GB-W8,103452,465628,878844.html?langId=-14

Bende ürünü yeni gördüm şimdi sizin linkten samsungun böle bi ürünü olduğunu bilmiyordum. Vatan bilgisyara gelince bi inceleyim.

• aysan09 A kullanıcısına yanıt
    350 liralık Teknosa indirim çekleri var ASUS'larda geçen. Onlardan bir tanesini satın alırsan 100-150 liraya, Teknosa 1100-1000 indirim yaptığı bir gün gidip alırsın. Ben o şekilde yaptım 900e geldi.
    Gittigidiyor falan da uğraşmamış oldum.
    Ben de Mouse kullanmaya ve yanımda Mouse taşımaya alışamıyorum...

Transleeve klavyenin touchpad'i nasıl, iyi çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.