Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende Asus me400c aldım, windows 8i biraz yadırgadım ve yardıma ihtiyacım olacak,

1) bilgisayarıma data kablosu ile bağladığımda sadece sarj oluyor dahili hafızasını göremiyorum, nedendir acep?
    2) bu yazdığınınz güncelleştirmeleri yapmam gerekiyor mu?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
  • 1) Bu bir usb bellek değilki içini göresin. Başka bir hardisk bağlayıp bunda içini görebilirsin. Bu bir bilgisayar bildiğin. Yani başka bir dizüstünü bilgisayara bağlayıp içini görebiliyor musun? Diğer tabletlerle karıştırmayın. Bu bir dokunmatik PC en nihayetinde.
    2) Hangi güncelleştirmeyi kastediyorsun bilmiyorum ama yazılım gncelleştirmeleri bir sorunu çözmek, mevcut durumu iyileştirmek ve yeni özellikler eklemek için kullanılır. Her yazılımın en günceli genelde en iyidir. Hata yoksa tabi.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

quote:

Orijinalden alıntı: auraxd200

bu pc ekran kartı mb si kaç bide online oyun acarmı ornek mstar.lol felan

Fm 2012 3d oyun motoru çalıştı. pes 2013 stadyuma geçince ekran sapıttı. bilgilerde minimum 64 mb yazıyor maksimum nasıl ayatlanır bilgim yok.

minimum derken anlamadım toplam kullanılabilir grafik belleği kaç onu sormuştum bu cvp içinde tsk ler
  • Valla bir ara kurcalarken öyle bir yazı görmüştüm sonrasında nşr daha bulamadım. Minimum 64 mb max 508 falan yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi Pes 2013 ü açtı mesela oyundan atma da yok. Ama 3d grafiklet yani maç tam başlıyacağı zaman bir sapıttı oyun. Renkler biririne karıştı. stat oyuncular hepsinin izdüşümleri oluştu. Öyle yani. Eğer ekran kartının mb değeri yetmeseydi oyun hiç açılmazdı diye.tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc oyunlarını bu tablete yükliyebiliyormuyuz eyer yükliyebiliyosak bende almayı düşünüyorumda
    şimdiden teşekürler
  • Netbook gücünde cihazdan 3d oyun performansı beklemeyin. Bunda amaç oyundan ziyade iş. Oyun için ipad daha uygun olur.
  • asphalt 7 markete gelmiş, bende bir heves satın aldım ama çalışmadı, fikri olan veya deneyen var mı?
  • Ben marketten oyun indirmeye çalışıyorum, yükleniyor diyor ama hiç bir şey olmuyor...
    indiremedim bir türlü...
    nedeni hakkında yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
  • bende de çoğu şeyde bekliyor, indiriliyorda kalıyor ama alıp kenara koyuyorum tableti belli bir süre sonra gelip bakıyorum indirmiş kurmuş oluyor ama bu asphalt 7 de kaç sefer denedim, gameloft yazısında kalıyor sonra win8 arayüzüne atıyor
  • ıspanak kullanıcısına yanıt
    ben şuan itibariyle bir haftadır bekliyorum...
    bir türlü beceremedim, anlamadımda :(
  • Almayı düşünen arkadaşlar ilanıma bakabilir teknosadan alınma sıfır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80707940/tm.htm
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemsaz -- 13 Eylül 2013; 13:36:38 >
  • Arkadaşlar merhaba bende bu tabletten aldım ancak bir sıkıntım var güncellemeri yapamıyorum windows güncellemeri ve uygulama güncellemeri dahil hiç bir guncellemeyi yapamadım güncelleme yüklemeleri başlıyor gibi oluyor ancak hiç bir inmiyor sebebi nedir bilen var mı acaba?
  • Bide hangi sayfasını açarsam açiyim sertifika hatası veriyor bir türlü düzeltemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanuha

Bide hangi sayfasını açarsam açiyim sertifika hatası veriyor bir türlü düzeltemedim

pc saati yanlış düzelt.
  • Bu tabletlerle omegle tarzı webcam chat sitelerinde chat yapılabiliyor mu kamera takın falan demiyor di mi kendi kamerasını kullanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra pil durumu göstergesi kayboldu. nasıl düzeltebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra pil durumu göstergesi kayboldu. nasıl düzeltebiliriz?

Bende aynı sıkıntı ile karşılaştım fabrika ayarlarına geri döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

arkadaşlar 8.1 yükledikten sonra pil durumu göstergesi kayboldu. nasıl düzeltebiliriz?

Bende aynı sıkıntı ile karşılaştım fabrika ayarlarına geri döndüm.

8.1 nasıl yükediniz. Verimli ve stabil mi.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.