Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu tip cihazlara takılan ssdler zaten bildiğimiz gibi olmuyor. Kasaları olmuyor bi çeşit kart gibi oluyor ve normalden daha ahalı ve biraz daha yavaş oluyor. Kalınlığa çok etkisi oalcağını sanmam ama fiyatı uçaracaktır. Bu arada yakında satmayı düşünüyorum gibi. Artık monster geldi ve emektar dell artık iş bilgisayarım oldu. Hergün tablet taşımama gerek kalmadı gibi. Epeydir açmıyorum bile. Sanırım telefonla bunu satıp fırın küreği gibi bir telefon alacağım

ben note 2 + tablet ikilisiyle yaşıyorum diyebiliriz, evdeki bilgisayarı açmasam bile olur. Artık microsoft nokia'yıda aldı. 5.5 inçlik bir telefon yapsa telefona da windows 8.1'i koysa 64 gb hafıza+ micro sd, üstüne birde dock çıkarsa telefonu dock'a koysak dock'tdanda ekrana çıkış olsa, klavye, mouse, game pad , harici hdd girişi, şarj girişi filan olsa da misler gibi kullansak, tableti taşımaktan kurtulsak.... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

quote:

Bu tip cihazlara takılan ssdler zaten bildiğimiz gibi olmuyor. Kasaları olmuyor bi çeşit kart gibi oluyor ve normalden daha ahalı ve biraz daha yavaş oluyor. Kalınlığa çok etkisi oalcağını sanmam ama fiyatı uçaracaktır. Bu arada yakında satmayı düşünüyorum gibi. Artık monster geldi ve emektar dell artık iş bilgisayarım oldu. Hergün tablet taşımama gerek kalmadı gibi. Epeydir açmıyorum bile. Sanırım telefonla bunu satıp fırın küreği gibi bir telefon alacağım

ben note 2 + tablet ikilisiyle yaşıyorum diyebiliriz, evdeki bilgisayarı açmasam bile olur. Artık microsoft nokia'yıda aldı. 5.5 inçlik bir telefon yapsa telefona da windows 8.1'i koysa 64 gb hafıza+ micro sd, üstüne birde dock çıkarsa telefonu dock'a koysak dock'tdanda ekrana çıkış olsa, klavye, mouse, game pad , harici hdd girişi, şarj girişi filan olsa da misler gibi kullansak, tableti taşımaktan kurtulsak.... :)

Ben böyle bişeyi liseden beri hayal ediorum ama çok zor. Tek cihazda tüm bilgiler olsun, kredi kartı, ehliyet, kimlik, pasaport vs. tek şey olsun. Para diye bişey kalmasın. Heryerde temassız veya online ödeme yapsak. Evde ayrı işte ayrı cihazlar kalksa vs. Ama daha var ona. Şuan kararsızım satma konusunda. Belki bilgisayarı kardeşime verip büyük telefon + bu tabletle 2 yıl kadar gidebilirim. Evde zaten canavar makine var :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 17 Eylül 2013; 18:29:34 >

• quote:

quote:

quote:

Ben böyle bişeyi liseden beri hayal ediorum ama çok zor. Tek cihazda tüm bilgiler olsun, kredi kartı, ehliyet, kimlik, pasaport vs. tek şey olsun. Para diye bişey kalmasın. Heryerde temassız veya online ödeme yapsak. Evde ayrı işte ayrı cihazlar kalksa vs. Ama daha var ona. Şuan kararsızım satma konusunda. Belki bilgisayarı kardeşime verip büyük telefon + bu tabletle 2 yıl kadar gidebilirim. Evde zaten canavar makine var :-)

O olayı bende çok istiyorum bir ara android için xperia arc yaptı o işi. Şimdi samsungun bazı modellerinde bir multimedia dock station ile yapılabiliyor. Ama Windows bence böyle bir şeyi yapmaz. Lumia 1020 telefon çıkardılar hdmi desteği ve otg desteği yok. Alacaktım almadım. Bende gittim kaba saba z4 zoom aldım :)

• quote:

quote:

i-mate istediğinizi yapacak ama ne zaman çıkar bilmem.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/imate-intelegent-Windows-8-telefonu-yil-sonunda-satisa-cikiyor.htm

• Bugün tüm okul işlerimi hallettim...
    İyi ki almışım 😁
  • @oktayakgoz

tam benim istediğim şey hocam teşekkürler
  • arkadaşlar bende aldım bu tabletten ama bişey sorucam micro hdmi bağlama şansımız var mı bu tablete bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

me400c için piyasadaki en iyi kılıf...

http://www.amazon.co.uk/Poetic-DuraBook-10-1-Inch-Manufacturer-Warranty/sim/B00C439Y1W/2

gerçekten güzelmiş nernden nasıl alabiliriz acaba (amazon dışında) bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanuha

arkadaşlar bende aldım bu tabletten ama bişey sorucam micro hdmi bağlama şansımız var mı bu tablete bilen var mı?

Evet sol üst köşede kapaklı olan küçük yer.
  • Arkadaşlar merhaba. Hepsiburada' dan aldığım kılıf+klavye bugün elime ulaştı. Ama bir sorun var. Origami şeklinde katladığımda bir taraftaki katlanan yerin mıknatısında sorun olduğunu gördüm. Yani bir taraf tutuyor ama diğer tarafı yapışmıyor. Kılıfı alıp da aynı sorunu yaşayan var mı acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtar41

Arkadaşlar merhaba. Hepsiburada' dan aldığım kılıf+klavye bugün elime ulaştı. Ama bir sorun var. Origami şeklinde katladığımda bir taraftaki katlanan yerin mıknatısında sorun olduğunu gördüm. Yani bir taraf tutuyor ama diğer tarafı yapışmıyor. Kılıfı alıp da aynı sorunu yaşayan var mı acaba??

var var aynen hepsinde aynı sıkıntı var hatta mıknatısıda ters duruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xanuha

arkadaşlar bende aldım bu tabletten ama bişey sorucam micro hdmi bağlama şansımız var mı bu tablete bilen var mı?

Evet sol üst köşede kapaklı olan küçük yer.

eywallah kardes saolasın
  • Benimkinde sol taraftaki katlanan üçgenlerden büyük olanda mıknatıs yok. Bence bir tane tutar diye düşündüler veya unuttular koymayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Eylül 2013; 0:22:19 >
  • quote:

Benimkinde sol taraftaki büyük kanatlanan üçgenlerden büyük olanda mıknatıs yok. Bence bir tane tutar diye düşündüler veya unuttular koymayı.

Arkadaşlar youtube den dikkatli biçimde izledim. Hepsinde öyle galiba tek mıknatısı yeterli görmüş asus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anahtar41 -- 22 Eylül 2013; 0:07:22 >
  • xanuha X kullanıcısına yanıt
    ebay"de de bulunabilir....
  • selam arkadaşlar,
    OTG kablo ile ilgili bir sorunum var ilk başlarda e-imza tokenumu OTG kablosu ile kullanabiliyordum.. ama şimdi OTG kablosouna taktığım flash diskte, e-imza tokenu da çalımıyor. e-imza tokenunu taktığımda token üzerindeki ışık yanıp sönüyor ancak sistemin bu cihazı lagıladığına dair her hangi bir uyarı almıyorum. OTG kablosonu samsung telefona taktığımda flash diski görüyor...
    Bu arada Asus Vivotab Smart ME400C'i şarz edebiliyorum. Yani şarz girişinde bir sorun olsa bu çalışmaz diye düşünüyorum. win82i yeninden kurmama rağmen hala aynı sorunu alıyorum...
    OTG kablosou ile ilgli böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • Ben de USB e-imza kullanıyorum iş yerinde sorun olmadı şuana kadar. Benimki simkart okuyucu ile çalışıyor. OTG kablonuzu değiştirin veya sürücüleri filan güncelleyin derim.
  • e-imza ile değil ama şarj konusuyla alakalı, alet kablo seçiyor o kesin, 3. parti aynı değerlerde şarj cihazını uzatma usb ile kullanıyorum, uzatmanın ucuna transleeve klavyenin şarj kablosunu takarak tableti işyerinde kullandığım esnada şarj edebiliyorum, başka kablo ile olmuyor.
  • Samsung TElefonun şarjı şarj ediyor. bugün denedim.
  • theidol T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım senden bşy rica etsem eğitim için kullancam ben bu tableti microsoft un mağazasında alfabe öğretimi okuma yazma öğretimi gibi uygulamaları var mı bakabilirmisin
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.