Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kablo 3.60 dolar kargo bedava.Paypal ile alıyorsun.

Şimdi şunu söyleyim ben bunu takıyorum. Mouse ve usb bellek takıyorum yerine göre birde eski bir harddiskim var toshiba 350 gb prize takmadan denedim çalışmadı. Diğer ucu prize taktım çalıştı. Öyle kullanıyorum.

Şimdi sen usb çoklayıcı ile neler bağlarsın bilemem ama sana şunu söyleyim. Harddiskimi taktığımda tableti şarj etmiyor ama tabletin şarjını da yemiyor nasıl oluyor anlamıyorum. Şarj olmuyor diyor tablet %50 ise bir saat Office interner kullan çıkar hala %50 ama birden çok usb bellek takınca ne olur bir şey diyemem.
  • Stylus kullanımı için video hazırladım

http://www.youtube.com/watch?v=Otp7BgyHuqM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 15 Ağustos 2013; 0:07:18 >
  • Şimdi asus klavyeden yazıyorum ama bluetooth ile notebook'a bağlayıp yazıyorum, o kadar hafif ve kullanışlı ki uzaktan wireless kablosuz fare ve klavye kullanmaktansa kocaman kocaman, bu ikisi bir arada rahat ve kullanışlı kılavyeyi kullanıdğım için çok mutluyum, 3 tane aldım, hepsini kendime değil gören istiyor, çünkü android telefonda, tablette, notebook veye kasa'da veya asus tablette kullanabiliyorum, üstünde fareside olunca mükemmel fiyat performans elde ediliyor. Küçük ve hafif ince ve güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende klavye mius olarak alttaki cihazı kullanıyorum logitechin ne küçük ne büyük ideal bir klavye mouse set

mobile.logitech.com/tr-tr/product/wireless-touch-keyboard-k400r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Bende klavye mius olarak alttaki cihazı kullanıyorum logitechin ne küçük ne büyük ideal bir klavye mouse set

mobile.logitech.com/tr-tr/product/wireless-touch-keyboard-k400r

Bahsettiğiniz logitech klavyeyi Asus vivotab smart ME400C ile birlikte mi kullanıyorsunuz? Ben de onu satın almak istedim ama, sorduğum yer(Vatan)den ME400C ile uyumlu olmadığını söylediler..
  • Ya aynı normal usb wireless klavye bir fark yok. Ben kullandım su an yanimda degil deneyim desem. Sikinti yoktu.

• quote:

Stylus kullanımı için video hazırladım

Çok teşekkür ederim. Bu güzel çalışma için.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmansait

quote:

Stylus kullanımı için video hazırladım

Çok teşekkür ederim. Bu güzel çalışma için.

Matematikciyim turkcem icin kusura bakmayin :)

• Daha önce sprdum ama cevap gelmedi. Benim transleeve klavyenin pili iki güne bir bitiyor. Bir diğer sorum ise bundaki sanal klavye çok kötü. Gerçek klavyedeki tüm tuşların olduğu bir sanal klavye programı bilen var mı? Mesela yukarı aşağı tuşu yok, home end yok, alt tuşu yok menüleri ortaya çıkarmak için vs.
  • hocam selam, klavyenin pilini sürekli kullanarak ölçmedim ama bendeki 2 haftayı geçti günlük herhalde yarım saat kullanıyorum.

Sanal klavye konusunda ben makinenin kendi ayarları içerinde buldum, biraz kurcalayarak şu anda full klavye var sanal olarak öncekinde bir sürü tuş vs. yoktu şu anda hepsi var. Tuşlar biraz küçüldü ama tam güzel oldu.
  • Tamamdır klavye işini hallettim. Windowsun kendi ekran klavyesi hala duruyormuş. Büyüklüğünü istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

hocam selam, klavyenin pilini sürekli kullanarak ölçmedim ama bendeki 2 haftayı geçti günlük herhalde yarım saat kullanıyorum.

Sanal klavye konusunda ben makinenin kendi ayarları içerinde buldum, biraz kurcalayarak şu anda full klavye var sanal olarak öncekinde bir sürü tuş vs. yoktu şu anda hepsi var. Tuşlar biraz küçüldü ama tam güzel oldu.

Full sanal klavyeye nasıl ulaştınız?
  • @ gemsaz;

hocam ayarlardan bir yerlerden yaptım ama şimdi yine yap desen hemen bulamam. Ama çok uğraşmamıştım, biraz denk gele olmuştu.
  • Windows, win8 ve wp8 ile yapmak istediğini yapmış.. Kapalı bir işletim sistemi...
    Girdiğin bir menuyu bir daha bulamiyorsun. Bende word 2010 klavyedeki i hatasını kaldırmıstım. Simdi sorsan nerden kaldırdın bulamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

@ gemsaz;

hocam ayarlardan bir yerlerden yaptım ama şimdi yine yap desen hemen bulamam. Ama çok uğraşmamıştım, biraz denk gele olmuştu.

Teşekkür ederim.. Ben de ayarlardan girip bulmaya çalışırım..
  • Browser olarak Internet Explorer'dan memnun musunuz?

Bendeki IE, sayfanın içinde küçük pencere açması gereken durumlarda açmıyor yada açtığı pencereyi hemen kapatıyor. Örneğin, Vatan Bilgisayar'ın ana sayfasında ürünleri tıklayıp sonra açılan pencerede bilgisayarı tıklama imkanı olmuyor. Bu olamayınca da taşınabilir bilgisayarlara ve bilgisayar ana başlığı altındaki diğer ürünlere ulaşmak mümkün olmuyor.

Bu sorunun çözümü için ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemsaz

Browser olarak Internet Explorer'dan memnun musunuz?

Bendeki IE, sayfanın içinde küçük pencere açması gereken durumlarda açmıyor yada açtığı pencereyi hemen kapatıyor. Örneğin, Vatan Bilgisayar'ın ana sayfasında ürünleri tıklayıp sonra açılan pencerede bilgisayarı tıklama imkanı olmuyor. Bu olamayınca da taşınabilir bilgisayarlara ve bilgisayar ana başlığı altındaki diğer ürünlere ulaşmak mümkün olmuyor.

Bu sorunun çözümü için ne yapmamı önerirsiniz?

Haklısın ben vatan computer da elimi alıştırdım hızına sıkıntı yok. :)
    Fakat okulların sitesi gibi sitelerde mecbur mouse bağlıyorum usb den

• Bu arada 212 Mediamarkt'ta cihazın kutusuna baktım. GPS varmış.

Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C
     Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

• Hocam cihazdaki gps var fakat asisted gps yani a-gps internet yardımlı yer bulmA var ayrıca markette çevrimdışı hareket uygulaması mevcut değil (belki ben bilmiyorumdur.)

Eğer çevrimdışı harita uygulaması varsa android telefonlar için bir uygulama var. Telefonun gps ini bluetooth yoluyla paylasıma açiyor. Böylece bilgisayarınızdan bu işinizi hallediyorsunuz.

• A-GPS'de uyduları bulmak için internetten faydalandığı için normal GPS'e göre uydulara daha hızlı bağlanır. Özellikle yüksek binaların olduğu yerlerde uyduları çok daha hızlı bulmanızı sağlar.

Konum bilgilerini yine uydulardan alır.

internet olmadan da yine konum bulabilir. sadece uyduları bulması daha uzun sürer

Cihazı olan arkdaşlar açık havada internet olmadan cihazı deneyebilirlerse bu belirsizlik de ortadan kalkar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.