Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tersagun

Beyaz gelirse sana değişelim hocam :-)

İyi olur ama bence hepsi siyahtır. Renk belirtmemişler ama görselleri hep siyahtı. Benimki anca bayram sonrası gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sipariş vermiştim. cumartesi günü, bugün kargoya verilecekmiş, hayırlısı artık, en merak ettiğim konu kapak ve klavye ile tablete yapışması/tutması nasıl?

hayırlısı artık
  • Klavye-kılıf Baya sağlam tutuyor, mıknatıs güçlü.

ama tableti tutacak aparat ince, onun mıknatısı tableti ne kadar sıkı tutar emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 6 Ağustos 2013; 13:11:39 >
  • kılıf klavye geldi, beklediğimden daha kaliteli ve mıknatıs gücü de gayet yeterli,

klavye süper yalnız, fiyat bedavadan biraz pahalı, bu kaliteye göre.

Şimdi şarj oluyor.

popüler kullanımla; "tablet ultrabook oldu YA LA."

Selamlar :)
  • Kalemini bilmiyorum ama kılıf-klavye seti harici bir aparat, ayrıca satın alman gerekiyor.

gps de mevcut cihazda.

• quote:

gps de mevcut cihazda.

Cihazda GPS mevcut değil.

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ASUS_VivoTab_Smart/#specifications
  • Bu tablette geçerli 350 TL çekim var arkadaşlar, isteyene uygun bir fiyatta verebilirim. Şu an 950 lira tabletin fiyatı Teknosa'larda.. PM atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theidol

quote:

gps de mevcut cihazda.

Konumu gps olmadan nasıl saptıyor o halde?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Bu tablette geçerli 350 TL çekim var arkadaşlar, isteyene uygun bir fiyatta verebilirim. Şu an 950 lira tabletin fiyatı Teknosa'larda.. PM atabilirsiniz.

Gerçekten alabilen oldu mu o fiyata bu arada? Şu anda stokta yok gibi görünüyor.

• tersagun T kullanıcısına yanıt
    Online sitede yok gözüküyor ama mağazadan alabilirsiniz. Hangi mağazalarda mevcut olduğuna siteden bakılabiliyor.
  • tersagun T kullanıcısına yanıt
    GPS olmadan konum saptanabiliyor. Bunu modemler aracılığı ile Wifi üzerinden yapıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theidol

quote:

gps de mevcut cihazda.

Konumu gps olmadan nasıl saptıyor o halde?

uzun uzun GPS'i anlatmaya gerek yok. Zaten anlatmışlar. aşağıda linki var.

http://forum.donanimhaber.com/m_3571358/tm.htm

Özet olarak GPS (Global Positioning System )(Küresel konum belirleme sistemi) uydulardan sinyal alarak konum belirler. herhangi bir internet veya telefon bağlantısına gerek duymaz. Himalayaların tepesinde de olsanız Sahra çölünün ortasında da olsanız konumunuzu belirler.

Tabletinizin internet bağlantısını kestiğinizde konumunuzu belirleyebiliyor musunuz?

Bu arada söz konusu cihaz benim de ilgimi çekiyor ama tek usb çıkışı olması (aynı zamanda şarj edilen yer) bence sıkıntılı.

• gnss diye bir şey var tablette açıp kapatılabiliyor, kısa bir araştırma yaptım GNSS Global Navigasyon Uydu Sistemleri nin kısatlmasıymış.
  • Evet GNSS gibi bişey var ama nasıl ve nerde kullanılıyor bir türlü çözemedim. Google maps ile mi çalışıyor?
  • Bu tablette internet olmadan konum takibi yapılabildiğini düşünmüyorum. Yani gps tarzı programlar çalışmayacaktır. Hatta internet olsa bile sadece konum bulacaktır takibi yine olmaz.win 8 in kendi harita programı ve Google earth gibi programlarda gps aktif olmuyor.
  • Şimdi iki adet Asus var bunlardan;
    1) Asus VivoTab Smart ME400C-1A039W (Gps yok)
    2) Asus VivoTab Smart ME400C-1B039W (Gps var)
    Ancak ikisinin fiyatı'da aynı, bunda bir gariplik yok mu?

Ayrıca Asus Sleek bluetooth klavye kılıf siparişi verdim normal fiyatı 270Tl, indirimle 75 TL ile siparişi verdim, fiyatın bu kadar değişmesi garibime gitsede hepsiburada'da daha önce 120 Liralık speakar'ı 49 liraya almış biri olarak şaşırmadım.

Fiyat linkleri;
    http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-asus-vivotab-smart-me400c-1a039w-fiyati,850739.html
    http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-asus-vivotab-smart-me400c-1b039w-fiyati,1032863.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• transleeve'in ucuz olmasının sebebi galiba bir üretim hatası, bende hb en aldım kapağın mıknatıslı tarafı bence ters tarafta. Mıknatıslı kısım hafifi çukur, normalde o çukurluk kısma tabletin yerleşmesi gerekiyor ama tablet bombeli kısmı tutuyor, bence mıknatıslı parça kapağa ters tutturulmuş.

kullanımda bir sorun yok ve ben gayet memnunum, 3-4 günlük kullanımım sonucunda. ama böylede bir durum var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

transleeve'in ucuz olmasının sebebi galiba bir üretim hatası, bende hb en aldım kapağın mıknatıslı tarafı bence ters tarafta. Mıknatıslı kısım hafifi çukur, normalde o çukurluk kısma tabletin yerleşmesi gerekiyor ama tablet bombeli kısmı tutuyor, bence mıknatıslı parça kapağa ters tutturulmuş.

kullanımda bir sorun yok ve ben gayet memnunum, 3-4 günlük kullanımım sonucunda. ama böylede bir durum var bence.

Yani giyim mağazalarındaki defolu ürün gibi bir durum mu söz konusu? Eğer dediğin sorun o kadar küçükse fiyatına değer çünkü tabletin 3/1 ini klavyeye vermek pek mantıklı gelmiyor. Ben yinede araştıracağım çünkü Logitech z305'in fiyatı 120-140 liraydı piyasada fiyatını düşürüp eldeki stokları bitirdiler çünkü piyasadan kaldırıldı bu ürün.
    Bu ürün içinde böyle bir durum söz konusu olabilir mi acaba? Yeni bir ürün çıkaracaklar ve müşteri memnuniyeti sorunu artmasın diye bunu tüketmek istiyor olabilirler bence.
    Aslında Windows 8 tabletlerin fiyatının yüksek olması onlara olan talebi azaltıyor çünkü android tabletlerden fazlası uygulamalar konusunda getirdiği rahatlık, çünkü müzik film ve internet ihtiyacını çok rahat bir şekilde karşılar android sistem. Düşürseler keşke windows 8 platformlu tabletleri. Ben rekabetin arttığını ve yakında düşüreceklerini öngörüyorum, 600-700 civarı.

• youtube da incelem videosu izledim 1-2 sn lik gösterimde dediğim kısım videodaki ile bendeki farklı.

Ama bunu kaç kişi fark eder ???

Bu bir sorun mu ? bence değil.

Fiyat süper ötesi, memnun muyum ? Kesinlikle memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

youtube da incelem videosu izledim 1-2 sn lik gösterimde dediğim kısım videodaki ile bendeki farklı.

Ama bunu kaç kişi fark eder ???

Bu bir sorun mu ? bence değil.

Fiyat süper ötesi, memnun muyum ? Kesinlikle memnunum.

Peki klavye kullanırken aynı zamanda başka bluetooth cihazları (Telefon, kulaklık fare) kullanırken bir çakışma oluyor mudur? Çünkü ben,
    Hem bu kulaklığı
    hem klavye'yi kullanmak istiyorum ? Böyle bir deneyiminiz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Ağustos 2013; 0:08:18 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.