Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Orijinalden alıntı: egollight

ARkadaşlar , Tableti aldığım gün sorun başladı . Forumları okumama rağmaen gidip aldım . Sorunum ise sürekli ekranın donması . güncelleştirmelerimi yaptığım halde sürekli dondu. 1-2 gün sonra tableti normal bir şekilde kapatamaz oldum sürekli aç/kapa düğmesinden kapamak zorunda kaldım çünkü sürekli donuyordu. Asus galiba bu işe pek önem vermemiş tablet olayında pek ciddi değil. Sanırım bikaç deneme daha yapmalı. Ve ayrıca pencere açmak istediğimde mausla yaptığımız gibi çift tıklamayla olmuyor en az 5-6 kere tıklamanız gerekli. dediğim gibi daha uzun bir süre tablet almak akılıca olmaz henüs iş oturmamış. Neyseki Vatan bilgisayar tableti geri aldı bir sorun yaşamadım. sizlere tavsiyem henüz tablet almayın...

Dostum bahsettiğin sorunlarla ben hiç karşılaşmadım formda da bu tablet için bu sorunlarla karşılaşan yok bildiğim kadarıyla. Tablet gerçekten sorunlu olabilir. Şahsen ben son derece memnunum.

bende 2 aydır hergün kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.. galiba senin cihaza özel bi durum var..garantiye gönderirsen çözerler diye tahmin ediyorum..

• Arkadaşlar bu tablet olaylarına biraz uzak kaldım.Yukarda ekran kartı driverları falan gibi şeyler okudum.İşletim sistemi ve tablet olarak garip geldi.İpad örneğin direk ios güncellenir burda windows 8 olayı nasıl sanki bilgisayarmış gibi konuşuluyo bunu detaylı açıklayacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiibaTR

Arkadaşlar bu tablet olaylarına biraz uzak kaldım.Yukarda ekran kartı driverları falan gibi şeyler okudum.İşletim sistemi ve tablet olarak garip geldi.İpad örneğin direk ios güncellenir burda windows 8 olayı nasıl sanki bilgisayarmış gibi konuşuluyo bunu detaylı açıklayacak var mı?

Normal bildiğin Windows aynı bilgisayar gibi sadece konfigürasyonu düşük. Netbook ayarında desek daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Orijinalden alıntı: DiibaTR

Arkadaşlar bu tablet olaylarına biraz uzak kaldım.Yukarda ekran kartı driverları falan gibi şeyler okudum.İşletim sistemi ve tablet olarak garip geldi.İpad örneğin direk ios güncellenir burda windows 8 olayı nasıl sanki bilgisayarmış gibi konuşuluyo bunu detaylı açıklayacak var mı?

Normal bildiğin Windows aynı bilgisayar gibi sadece konfigürasyonu düşük. Netbook ayarında desek daha doğru olur.

Anladım.O zaman mesela tablet alırken Ipad ve windows tabletleri aynı kesede düşünmek garip olur sanırım?
  • Ben şuan kablosuz logitech klavye ve microsoft mouse bir de usb e-imza bağlı olarak bilgisayar gibi iş yerinde kullanıyorum. Tabi kablosuz dediysem USB alıcıları var hepsinin. Bunu iosta yapamazdım. Androidte belki OTG özelliğiyle klavye mouse çalışırdı ama logitech ve microsoftun sürücülerini kurup tuşları filan istediğim gibi atayamazdım. Yazıcı olaylarına hiç girmeye gerek yok şuan istediğim yazıcıyı tanıtıp çıktı alıyorum. En önemlisi bildiğin gerçek office var. Tabiki bilgisayar"mış" gibi yapan, bilgisayarda yapabileceğiniz bazı şeyleri yaptıran ios ve androidle gerçek bilgisayar olan normal windowsu kıyaslamamak gerekir. Bildiğin düşük özellikli bilgisayar. İlk çıkan netbooklardan daha hızlı ama hiçbir dizüstü kadar performanslı değil elbette. Bi kere fanı yok. Pili 8 saat gidebiliyor. Bu aslında tabletmiş gibi olan dokunmatik bir PC. Sadece biraz güçsüz. Ancak haswell ile birlikte bunlar da güçlenecekler elbette. Güncelleme filan uğraşmaya gerek yok. Windows var içinde bilgisayar ne kadar güncelse bu da o kadar. 8.1 gelince direk kuracağız mesela. Microsoftun güvenlik güncellemeleri filan zaten aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Temmuz 2013; 8:33:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben şuan kablosuz logitech klavye ve microsoft mouse bir de usb e-imza bağlı olarak bilgisayar gibi iş yerinde kullanıyorum. Tabi kablosuz dediysem USB alıcıları var hepsinin. Bunu iosta yapamazdım. Androidte belki OTG özelliğiyle klavye mouse çalışırdı ama logitech ve microsoftun sürücülerini kurup tuşları filan istediğim gibi atayamazdım. Yazıcı olaylarına hiç girmeye gerek yok şuan istediğim yazıcıyı tanıtıp çıktı alıyorum. En önemlisi bildiğin gerçek office var. Tabiki bilgisayar"mış" gibi yapan, bilgisayarda yapabileceğiniz bazı şeyleri yaptıran ios ve androidle gerçek bilgisayar olan normal windowsu kıyaslamamak gerekir. Bildiğin düşük özellikli bilgisayar. İlk çıkan netbooklardan daha hızlı ama hiçbir dizüstü kadar performanslı değil elbette. Bi kere fanı yok. Pili 8 saat gidebiliyor. Bu aslında tabletmiş gibi olan dokunmatik bir PC. Sadece biraz güçsüz. Ancak haswell ile birlikte bunlar da güçlenecekler elbette. Güncelleme filan uğraşmaya gerek yok. Windows var içinde bilgisayar ne kadar güncelse bu da o kadar. 8.1 gelince direk kuracağız mesela. Microsoftun güvenlik güncellemeleri filan zaten aynen devam.

bende 2. ayımdayım galiba, son derece memnunum. Bundan iş yerinde masaüstü, evde masaüstü ve iş yerinde özel işlerim için kullandığım netbook'um vardı (en güçlü netbooklardan asus 1215n).

Bu bilgisayaraı (tableti) aldığımdan beri netbook'u galiba sadece 1 kere açmak zorunda kaldım onda da projeksiyona bağlama ihtiyacım oldu. Onun dışında tableti sürekli kullanıyorum, şarjı 7-8 saat belkide daha fazla gidiyor, özel işlerimin tamamı artık tablette, ios ile android ile kıyaslanmaz bile 2 tane farklı android tablet kullandım, halnde galaxy note 2 kullanıyorum, iphone kullandım ipad kullandım, ipad'den daha ince daha kaliteli ve normal bilgisayar.

Son derece memnunum, ayrı bir şarj girişi olsaydı çok daha memnun olurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

quote:

Orijinalden alıntı: XinT

Bende bu tablet/pc yi incelemekteyim fakat yetmeyecegini düşünmekteyim

Bu özelliklerde
    DDR3 3 gb ram (4 de iyi olur)
    128 gb SSD hdd
    USB 3.0 destegi
    11" ekran
    işlemci de 4. nesil atom olursa sanırım fark yaratabilir(aslında atomda çok büyük bir gelişme yok ama atoma razıyız)
    gibi fark yaratacak özellikler istiorum

Xint hocam bu tableti tavsiye etmez misiniz ? 2gb ram ve işlemcisi düşük mü kalır sizce. çok fazla işlev için kullanılmayacak, internet video film vb ve basit java oyunlar için gereksinimi karşılar mı ? bir de teknosa da turuncu indirimle 1079 tl. bendeki 350 tl lik indirim çekiyle 700 civarına gelecek . bahsettiğiniz 4gb ram li ve i5 li 2si bi aradalar çok yuksek fiyatlı. sizce bu fiyata vivotabdeki bu özellikleri almalı mıyım..selamlar

Tavsiye ederim etmem değil fakat nerede ne için nasıl kullanacağınıza iyi karar vermeniz lazım

Arkadaş demiş NETBOOK gibi kullanmak isteyen alsın
    Ve sonuç olarakda tegra olsun atom olsun bunların gücü ortada
    normal ssd diye de maliyet açısından geçilemiyor

Ama film izleme nette takılma office uygulamaları gibi şeyleri rahat rahat yapar gibi gelmekte
    atom 10. nesilde olsa atom diye gelior bana
    ama dediğimiz gibi haxwell işlemciler geldiginde belki fark yaratır (Genelde öle düşünüyoruz ama pekde öle olmuor-sadece test sonuclarında deişmeler görülüyor)

ben istediğimi elde edebilmek namına (EN azından daha fazla yaklaşmak namına ) henüz bekleyecegim sonuçta iş gören bir laptobum var
    ve bu yıl daha idare eder diye düşünmekteyim fazla beklentisi olmayan not tutacak olana tavsiye ederim.Asus bu konuda gerçekten iyi

• Wondowslu fujitsu tabletim satistadir. Sdhc yuvasi cikarilabilir slim batarya
    Hdmi
    AKtif kalemi vs cok ozellikli..
    Iki adet var elimde.

925 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-fujitsu-stylistic-q550-tablet-pc-62-gb-ssd-win7pro-129668755/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet geçen gün şöyle bir uygulama keşfettim.

http://www.youtube.com/watch?v=i1_0uaEOCHk

Videodaki uygulama ile Windows store daki paralı ve denemeli olan uygulamaları ücretsiz şekilde full yapıyoruz.

Videonun altında açıklaması ve linki bulunmakta ama ben bir daha anlatayım.

1) İndirme tamamlandıktan sonra zip dosyası içinden wscrack_32 uygulamasını bilgisayarımıza kuruyoruz.

2) ardından hem ücretli hem de dene seçeneği bulunan bir uygulama yüklüyoruz. Dene seçeneği ile yükleme yapıyoruz.

3) programın deneme sürümü kurulduktan sonra tekrar zip dosyasına dönüp içindeki "wscrack_anycpu" dosyasının içindeki "tokensextractor.exe" uygulamasını çalıştırıyoruz.

4) çalışan uygulamada soldan bruteforcetoken.dat butonuna basınca karşımıza tabletimizde yüklenmiş (silinmiş de dahil) uygulamaların karışık bir şekilde listesi geliyor. Bu listeden deneme sürümünü indirdiğiniz uygulamayı bulup yandaki crackit butonuna basıyoruz.

5) burda uygulama listesinde cracklediğimiz uygulamanın yanında trial yazarken full yazıyorsa olay bitmiştir. Full uygulamanızı güle güle kullanın.

Bu arada ben önceden deneyip sonra süresi dolduğunda sildiğim uygulamaları önce bu metotla full yaptım. Sonra gördüm ki mağazadan deneme modunu tekrar indirebiliyorum. İndirdikten sonra baktığımda tekrar trial olan modu crackleyerek full yaptım ve daha önce silmiş olduğum tekrar yükleyemediğim uygulamaları bile full kullanıyorum.

ben yükledim eğer virüsse de bu program henüz başıma bir şey gelmedi.

Bu tarz bir uygulama daha önce paylaşılmış olabilir forumda haberim yok eğer gereksiz bilgi paylaştıysam kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Selam millet geçen gün şöyle bir uygulama keşfettim.

http://www.youtube.com/watch?v=i1_0uaEOCHk

Videodaki uygulama ile Windows store daki paralı ve denemeli olan uygulamaları ücretsiz şekilde full yapıyoruz.

Videonun altında açıklaması ve linki bulunmakta ama ben bir daha anlatayım.

1) İndirme tamamlandıktan sonra zip dosyası içinden wscrack_32 uygulamasını bilgisayarımıza kuruyoruz.

2) ardından hem ücretli hem de dene seçeneği bulunan bir uygulama yüklüyoruz. Dene seçeneği ile yükleme yapıyoruz.

3) programın deneme sürümü kurulduktan sonra tekrar zip dosyasına dönüp içindeki "wscrack_anycpu" dosyasının içindeki "tokensextractor.exe" uygulamasını çalıştırıyoruz.

4) çalışan uygulamada soldan bruteforcetoken.dat butonuna basınca karşımıza tabletimizde yüklenmiş (silinmiş de dahil) uygulamaların karışık bir şekilde listesi geliyor. Bu listeden deneme sürümünü indirdiğiniz uygulamayı bulup yandaki crackit butonuna basıyoruz.

5) burda uygulama listesinde cracklediğimiz uygulamanın yanında trial yazarken full yazıyorsa olay bitmiştir. Full uygulamanızı güle güle kullanın.

Bu arada ben önceden deneyip sonra süresi dolduğunda sildiğim uygulamaları önce bu metotla full yaptım. Sonra gördüm ki mağazadan deneme modunu tekrar indirebiliyorum. İndirdikten sonra baktığımda tekrar trial olan modu crackleyerek full yaptım ve daha önce silmiş olduğum tekrar yükleyemediğim uygulamaları bile full kullanıyorum.

ben yükledim eğer virüsse de bu program henüz başıma bir şey gelmedi.

Bu tarz bir uygulama daha önce paylaşılmış olabilir forumda haberim yok eğer gereksiz bilgi paylaştıysam kusura bakmayın.

Son derece gerekli soal bende en kısa sürede deneyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar

Windows store dan 25 temmuz tarihinde 13,99 tl karşılığında bir uygulama satın aldım.
    Bugün 1 ağustos ama hala aldığım uygulama borç olarak gözüküyor. Bende kredi kartı bilgilerimi kontrol edeyim dedim.
    28 temmuz ayında 14,31 tl microsoftun çektiğini gördüm.

Şimdi 2 sorum olacak

1) Neden 13,99 tl değerıindeki uygulama 14,31 olarak çekildi?

2) Neden hala ben bunu borç olarak görüyorum hesap bilgilerimde?

Sizin de başınıza benzer durum geldi mi acaba'..
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Microsoft ile yaptığım telefon görüşmesi ile sorunumu hallettim hatta uygulamayı iade edip para iadesi taptılar.

Anladığım kadarıyla banla kredi kartından komisyon çekmiş.
  • Arkadaşlar selamlar.

Transleeve seti için 169 liraya çok iyi fiyat diyenler ve henüz bu seti almamış arkadaşlara gelsin:

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-me400-bluetooth-transleeve-klavye/productDetails.aspx?productId=bs41998&categoryId=60000840

:D
    İnanılmaz bir indirim söz konusu, ben dün akşam verdim siparişi, bugün kargoya verdiler. Hepsiburada'ya teyit amaçlı sordum, yalnızca klavye mi yoksa klavye+sleeve mi diye, ikili set olduğunu teyit ettiler.

2. el olarak alacağım ben de tableti ama daha tableti almadan gittim bu seti aldım, indirim bitmeden. Bence kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 2 Ağustos 2013; 16:55:08 >

• tersagun T kullanıcısına yanıt
    75 lira görünüyor, 169 lira olan başka bişey mi?
  • Üyeliğimi uyuzluk yaptıkları için sildirmiştim ama şimdi tekrar üye olup aldım malesef. Yine masrafa soktunuz beni
  • Yukarıda Mediamarkt'tan 169'a almak sıcak fırsat olarak geçiyordu, şu anda piyasada 200+ lira her yerde. Burada ne olmuş anlamadım ama 76 gibi komik bir fiyata satılıyor.
    Ürünlerde kesin bir yamuk çıkacak gibi geliyor bana yine de satın almaktan alıkoyamadım kendimi :D
  • Klavyesi Türkçe midir?
  • veee ürün geldi elime :-)

Tableti almadan aksesuarlarını almış aldım böylece. İnanması güç ama orjinal ürün geldi, bence bu tablet sahibi herkes hemen almalı. ;-)

Yalnız bana siyah geldi, renk seçimi sormuyor çünkü. Açıkçası beyazını terchih ederim; eline beyaz geçen ve siyah ile takaslamak isteyen olursa takaslayabiliriz.

fotoğraflar:
    http://sdrv.ms/1cCvQJi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 5 Ağustos 2013; 12:44:47 >
  • Resimler için teşekkürler. Böylece klavye ve kılıf birarada olduğunu, klavyenin de türkçe olduğu öğrenmiş olduk. Benim tablet siyah olduğundan tercihim siyah olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz gelirse sana değişelim hocam :-)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.