Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayki2

sorun degil hocam vatanda baktigimda siyah stokta olmayinca dusunmeden siparis verdim.
    suan kullaniyorum, android ve ios ile gecirdigim zamana aciyorum. istedigim herseyi masaustu bilgisayarimda oldugu gibi cozuyorum.
    bi usb cevirici aldim. western digital my passport 1tb usb3.0 harddiskim sorunsuz calisti. mouse ve klavye de sorunsuz calisiyor.
    ozellikle benim gibi ofis yazilimlari, film-dizi izleyecek, servera baglanip islerini halledecekler icin cok iyi bir cozum.

dizi ve film izlemek icin sizler hangi programi kullaniyorsunuz?
    kmplayer kurdum ve 720p (1gb kadar dizi dosyasi) denedim, sonuc sorunsuz, gayet akici.
    eger sistem kaynaklarini daha az kullandigini bildiginiz bir yazilim varsa (altyazi destegi de lazim) tavsiyenize acigim. zira kmplayer ihtiyacimdan cok cok fazlasini sunuyor ve bu durum sistemi fazla kullanmasina neden olabilir diye dusunuyorum.

ayrica web browser olarak ne kullaniyorsunuz? chrome kurdum ancak win8 ekranina atti ve desktopta kullanamiyorum.

Ben kmplayer , gomplayer wmplayer classic daha birçok program denedim hepsi sistem kaynaklarını kullanmakta aynı geldi 1080p zorlanan bi filmi tüm playerlar zorladı bana sanki hepsi aynı gibi geldi. Ben internet explrerdan memnunum başka bi tarayıcı kurmak zorunda bırakmadı hiç.

• Arkadaşlar bu tableti en uygun nereden alırım diye düşünen varsa şuan teknosa da 1125 tl. Aynı tabletten ben de almayı düşünüyorum. Elimde 350 tl lik asus indirim çeki var. 925 e mal edebilirdiniz.Çek için istediğim 150 tl dir.Düşünenler varsa pm atabilirler. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbb -- 30 Haziran 2013; 15:08:30 >
  • Bende bu tablet/pc yi incelemekteyim fakat yetmeyecegini düşünmekteyim

Bu özelliklerde
    DDR3 3 gb ram (4 de iyi olur)
    128 gb SSD hdd
    USB 3.0 destegi
    11" ekran
    işlemci de 4. nesil atom olursa sanırım fark yaratabilir(aslında atomda çok büyük bir gelişme yok ama atoma razıyız)
    gibi fark yaratacak özellikler istiorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XinT

Bende bu tablet/pc yi incelemekteyim fakat yetmeyecegini düşünmekteyim

Bu özelliklerde
    128 gb SSD hdd
    USB 3.0 destegi
    11" ekran
    işlemci de 4. nesil atom olursa sanırım fark yaratabilir(aslında atomda çok büyük bir gelişme yok ama atoma razıyız)

Xint hocam bu tableti tavsiye etmez misiniz ? 2gb ram ve işlemcisi düşük mü kalır sizce. çok fazla işlev için kullanılmayacak, internet video film vb ve basit java oyunlar için gereksinimi karşılar mı ? bir de teknosa da turuncu indirimle 1079 tl. bendeki 350 tl lik indirim çekiyle 700 civarına gelecek . bahsettiğiniz 4gb ram li ve i5 li 2si bi aradalar çok yuksek fiyatlı. sizce bu fiyata vivotabdeki bu özellikleri almalı mıyım..selamlar

• Sarj durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XinT

Bende bu tablet/pc yi incelemekteyim fakat yetmeyecegini düşünmekteyim

Bu özelliklerde
    128 gb SSD hdd
    USB 3.0 destegi
    11" ekran

Öyle bir bilgisayarın öncelikle atom değil en kötü i3 işlemcisi olur. Bu durumda da hem fanı olur, hem de 8-9 saat filan dayanmaz. Güç isitiyorsanız bu size daha kalın, daha ağır, daha az şarjı giden ve daha pahalı bir makine olarak geri döner. Tabiki her sene teknoloji geliştikçe bunlar da gelişecek ama bu daha kaç aylık bir modelki yenisi geliversin. Seneye belki haswelle birlikte daha gelişmiş tabletler görebiliriz. Bu tableti netbook kullanabilecek kişiler almalı. Daha fazlasına gerek duyuluyorsa bu tablet yetmez. İçinde normal SSD olsaydı en az 150 lira ordan artardı. Hala tegra 3 android tabletleri 1000 liraya satmaya çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayiskender

Sarj durumu nedir?

7-8 saat rahat götürür.
  • Bu tablette oyun nasıl oluyor. İpad 4 galaxy note 10.1 ve bu tablet arasında kaldım.
  • Hiç bu alete normal format atan oldu mu? Yani USB ile normal Windows 8 kurmayı hiç denediniz mi? Malum baya bir kısım kurtarma için kullanılıyor. Denemeye korkuyorum açıkçası. Tablet bugün geldi çok şükür. Yenisi ile değişti bugün tekrar kutu açılışı yapmış oldum. Bu mesajı da tabletten yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hiç bu alete normal format atan oldu mu? Yani USB ile normal Windows 8 kurmayı hiç denediniz mi? Malum baya bir kısım kurtarma için kullanılıyor. Denemeye korkuyorum açıkçası. Tablet bugün geldi çok şükür. Yenisi ile değişti bugün tekrar kutu açılışı yapmış oldum. Bu mesajı da tabletten yazıyorum.

Güle güle kullan biraz geç gelmiş herhalde tablet.
    Format hiç denemdeim ama format atılıyor bios update yaparken bios ekranını gördüm. Eğer fabrika ayarlarına dönmek istersen win 8 in kendi menüsü var ayarlar>bilgisayar ayarlarını değiştir> Genel burada tahminimce usb den formatta atılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Hiç bu alete normal format atan oldu mu? Yani USB ile normal Windows 8 kurmayı hiç denediniz mi? Malum baya bir kısım kurtarma için kullanılıyor. Denemeye korkuyorum açıkçası. Tablet bugün geldi çok şükür. Yenisi ile değişti bugün tekrar kutu açılışı yapmış oldum. Bu mesajı da tabletten yazıyorum.

Güle güle kullan biraz geç gelmiş herhalde tablet.
    Format hiç denemdeim ama format atılıyor bios update yaparken bios ekranını gördüm. Eğer fabrika ayarlarına dönmek istersen win 8 in kendi menüsü var ayarlar>bilgisayar ayarlarını değiştir> Genel burada tahminimce usb den formatta atılabilir.

Cevap için teşekkürler. Evet epeydir bekliyordum. Başına gelebilecekler için söyleyim tableti doğrudan asus müşteri hizmetlerini arayıp onlara ücretsiz yolladım. Önce olayı anlatabilmem biraz sürdü. Sanırım ölü piksellerden 2 tanesi komşu olmasa değişim filan olmayacakmış. Neyse bunlar değişim yazısı yazıp bana yolladılar. Ben aldığım yere sordum onlar da bize de yollsanız distribütöre yollayacağız direk yollarsanız daha hızlı olur dediler. Ben de pentaya yolladım. PTT sağolsun 1 haftada ulaştırdı bir zarfı. 2-3 gün sonra aradım yazı ne oldu diye alan kişi ilgili yere vermemiş araştırdılar soruşturdular yazıyı buldular. Nihayet tablete kavuştum.

Zaten fabrika ayarlarına döndürmek çok kolay. Benim sorduğum normal windows home pro filan kurmak. Elimde fazla lisans var. Hem de bu 45 GB görünen harddisk 58 filan olur en kötü diye düşünüyorum. Bios olmadığı için zaten bu soruyu sordum. USB'den başlat gibi bir seçenek var mı alette. Tuş kombinasyonuyla filan giriyor mu biosa veya bilgisayardaki gibi F8 ile başlat seçenekleri filan çıkmıyor sanırım. Yeni almışken bir daha cortlatmaya korkuyorum. Biraz kullanıyım da denerim olmazsa.

• Windows 8.1 ön izlemesi yayınlanmış.. deneyen oldu mu ?
  • Bu arada az önce nfc ile telefona ekran görüntüsü atmaya çalıştım ama olmadı. Nfc'nin nasıl kullanıldığını bilen var mı?
  • quote:

Bu arada az önce nfc ile telefona ekran görüntüsü atmaya çalıştım ama olmadı. Nfc'nin nasıl kullanıldığını bilen var mı?

Ayarlardan nfc yi açtıysan sıkıntı olmaması lazım video belki yardımcı olur.

http://www.youtube.com/watch?v=1-uEzgHTNMU
  • quote:

quote:

Bu arada az önce nfc ile telefona ekran görüntüsü atmaya çalıştım ama olmadı. Nfc'nin nasıl kullanıldığını bilen var mı?

Ayarlardan zaten açtım. Tokuşturunca ses de çaıkarıyor. O vidyoyu izlemiştim zaten. Orda da sadece link atabildi. Resim atamadı.

Bu arada bir yandan şarj edip bir yandan USB çoklayıcı kullanma imkanı var mı? Deneyen başaran oldu mu? Bugün iş yerinde kablosuz mouse ve klavyenin alıcısını, usb belleği ve usb e-imzamı taktım ve çalıştı. Ama bu şekilde malesef şarjı öğlen gibi bitiyor. Şarja takınca da başka hiçbişey takamıyoruz. Can sıkıcı bir durum açıkçası. İlla dock mu almak gerekiyor. Kolay ve ucuz bir yolu yok mudur? Şöyle bir kablo var ama işe yarar mı ve burda nerden bulurum bilemedim.

http://www.ebay.com/itm/1ft-Dual-USB-A-to-Micro-B-Y-Power-Booster-Cable-for-External-Hard-Drive-YS-US7-/280750493818
     Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Haziran 2013; 19:55:12 >

• quote:

quote:

quote:

Ayarlardan zaten açtım. Tokuşturunca ses de çaıkarıyor. O vidyoyu izlemiştim zaten. Orda da sadece link atabildi. Resim atamadı.

Bu arada bir yandan şarj edip bir yandan USB çoklayıcı kullanma imkanı var mı? Deneyen başaran oldu mu? Bugün iş yerinde kablosuz mouse ve klavyenin alıcısını, usb belleği ve usb e-imzamı taktım ve çalıştı. Ama bu şekilde malesef şarjı öğlen gibi bitiyor. Şarja takınca da başka hiçbişey takamıyoruz. Can sıkıcı bir durum açıkçası. İlla dock mu almak gerekiyor. Kolay ve ucuz bir yolu yok mudur? Şöyle bir kablo var ama işe yarar mı ve burda nerden bulurum bilemedim.

http://www.ebay.com/itm/1ft-Dual-USB-A-to-Micro-B-Y-Power-Booster-Cable-for-External-Hard-Drive-YS-US7-/280750493818
     Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

uzun zamandır bende hem şarj hemde diğer usb aygıtlarını aynı anda kullanmak için kablo arıyorum ama bulamadım resimdeki gönderdiğiniz kablo işimize yaramaz gibi. Bize micro usb çoklayıcı lazım :(

• Peki bu aletin klavyeli docku kaç para nerde satılır ucuza yurt dışından filan getirtemez miyiz? Aradım ama satan bi yer bulamadım. Sadece bluetooth klavyesini bulabildim ama o da astronomik derecede pahalı ve işimi görmüyor.

http://www.sanalmarketim.com/asus-transleeve-keyboard-pad13-me400-siyah-turkce/p_46815/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 28 Haziran 2013; 9:38:54 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Klavyeli dock u ben de göremedim hiç bu tablet için, genelde bluetooth lu klavye var. geçen hafta mediamarkt ta 199 tl ye görmüştüm. işe yarar diye düşünüyorum.. bu arada teknosa 1125 tl yapmış. elimde asus çeki var 950 tl ye gelir. isteyen arkadaşlar olursa çek temin edebilirim..
  • Malesef ürünün dockı yok. Bluetooth üzerinden çalışan klavyesi mevcut. Ondada usb portu yok dockı olsaydı ve üzerinde usb portu olsaydı çok işimize yarardı tabletten yandan micro usb ile şarj eder aynı zamanda dock tan usb aygıt bağlayabilirdik ama incelmemde dediğim gibi ürünün belkide tek eksiği full size bir usb portu olmayışı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.