Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ıspanak

micro hdmı den hdmi'ye çeviren yukarıya resmini koyduğum apartalar geldi,(biri bozuk çıktı, değiştireceğim inşallah)

aparatı denedim, tabletten full hd görüntü alabiliyorum, tabi çıkış ayarlarını yapmak kaydıyla, ekran özelliklerinde çıkışı sadece ekrana ver seçeneğini denerseniz full hd görüntü veriyor, ofis, internet vs. için gayet yeterli, film denedim ama filmim full hd değildi, normal bilgisayarla arada fark yoktu. Evde full hd filmim var mı bilmiyorum, varsa dener onuda yazarım.

Denememde gayet yeterli buldum.

Yarın OTG kablo+ usb hub + iki tarafı erkek usb kablo ile deneme yapacağım. Amaç, usb hub'a bağlı usb aygıtlar ile beraber tabletinde şarj olması, süper olacak, bu sayade usb hub'lı kullanımda tableti aynı zamanda şarj olmuş olacak. Olmazsa da sağlık olsun.

Bütün denemelerimdeki amaç, masaüstünü ve netbook'u elden çıkararak tableti masaüstü olarakta kullanmak.

Şimdilik tek problem şarj konusu gibi görünüyor.

Hayırlısı...

Micro hdmi to hdmi dan ben full hd görüntü alamdım ama hiçbir ayarınıda kurcalamadım direk gördü ama çözünürlük düşüktü. Yukarıdaki resmimde gördüğünüz gibi bende çoklayıcı yardımı ile birçok bileşen çalıştırdım ama sizin hem şarj edip hem diğer bileşenleri kullanmanızı anlayamadım nasıl bir kablo kullanıcaksınz

• arkadaşlar bu cihazın kalem özelliğini kullanan var mı ?
  • teşşekkürler kesbi cihaz geldiğinde deneme imkanın olur inş ben bu cihazı çok beğendim oyun ps3 alcam zaten o sıkıntı değil arşiv için yeterli bana bu cihaz alana arkadaşlar 3.5 harici harddisk deneyimlerini paylaşırmı lütfen resimli olursa çok makbule geçer teşşekkürler herkese @kesbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedo2023

teşşekkürler kesbi cihaz geldiğinde deneme imkanın olur inş ben bu cihazı çok beğendim oyun ps3 alcam zaten o sıkıntı değil arşiv için yeterli bana bu cihaz alana arkadaşlar 3.5 harici harddisk deneyimlerini paylaşırmı lütfen resimli olursa çok makbule geçer teşşekkürler herkese @kesbi

Usb çoklayıcı ile 2 x 1tb usb 2.0 ve 1 x 2tb usb 3.0 hdd mi bağladım tabi 3.5 inç powerlı.Sorunsuz çalıştı. yalnız çalışırken 10 saniye bekletiyor. Bu sıkıntı gibi gözükmesede bi sorun ortaya çıkarıyor. HDD ler kenidini uyku moduna geçirdiği zaman tekrar çalıştırmak istesen bi 10 sn daha kaybın oluyor.

Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

• arkadaşlar ben cihaza asus bx700 bluetooth maus bağladım, hemen tanıyıp çalışmaya başladı ancak çok sık şekilde hatta kullanım anında bile kopmalar oluyo.
    pilde problem olabilir diye değiştirdim ama düzelmedi.
    problem tablet yazılımıyla mı alakalı yoksa mausdamı problem var çözemedim.

aranızda bluetooth maus ile kullanıp sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

arkadaşlar ben cihaza asus bx700 bluetooth maus bağladım, hemen tanıyıp çalışmaya başladı ancak çok sık şekilde hatta kullanım anında bile kopmalar oluyo.

Bende bluetooth kulaklık ile kopmalar oluyodu ama kullanılmadığı zamanlar mesela youtubeda 1 saat film izle kopmuyor ama 1 dk ara ver hemen kopuyor yazılımla ilgili gibi...
  • donanımla uyumlu olur diye asus aldım ama yazılımla uyumlu microsoft alsam daha iyi olacakmış ..
  • @ Xit,

hocam masaüstünde sağ tık ekran çözünürlüğünde hdmi lı ekranı seçtiğinde açılır menüde de görüntüyü sadece ona ver seçeneğini sçetiğinde full hd görüntü veriyor ama tabi tabletin ekran kararıyor.

Diğer konuda şöyle yarın demeyeceğim İnşallah, tablet -> hdmi kablo ile full hd görüntü monitöre aynı zamanda tablet -> OTG kablo -> usb hub -> kablosuz klavye mouse + vınn + normal hdd + iki tarafıda erkek usb kablo

bu kablo ile eğer olursa bu kabloyuda bizim şarja bağlayacağım, bu şekilde olursa eğer tabletin yukarıdaki kullanma şeklinde hemde aynı zamanda şarj olmasını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

@ Xit,

hocam masaüstünde sağ tık ekran çözünürlüğünde hdmi lı ekranı seçtiğinde açılır menüde de görüntüyü sadece ona ver seçeneğini sçetiğinde full hd görüntü veriyor ama tabi tabletin ekran kararıyor.

Diğer konuda şöyle yarın demeyeceğim İnşallah, tablet -> hdmi kablo ile full hd görüntü monitöre aynı zamanda tablet -> OTG kablo -> usb hub -> kablosuz klavye mouse + vınn + normal hdd + iki tarafıda erkek usb kablo

bu kablo ile eğer olursa bu kabloyuda bizim şarja bağlayacağım, bu şekilde olursa eğer tabletin yukarıdaki kullanma şeklinde hemde aynı zamanda şarj olmasını bekliyorum

işe yararsa bizide bilgilendirirsen sevinirim. Aynı anda hem şarj hem usb aparatlar işimi rahatlatır.

• quote:

arkadaşlar ben cihaza asus bx700 bluetooth maus bağladım, hemen tanıyıp çalışmaya başladı ancak çok sık şekilde hatta kullanım anında bile kopmalar oluyo.

çok teşşekkürler xit bide zahmet olmazsa kopyla ma yaparkende resimli anlatım yaparmısın yaz sonu alıcam aslında nokia lumia tablet i bekliyorum ama bakalım
    10gün sonra nokia lumia 520 alıcam 2si takım olsun aynı iphone ipad misalı yardımların için teşşekkürler ben bu cihaza 3tb ve 4tb harici bağlıcam inş onları da görür

• evet arkadaşlar elinde 2tb 3tb 4tb harici harddisk olanlar lütfen xit arkadamız gibi resimli paylaşım yapabilirmi video ve müzik dinleyebilirmi resimli teşşekkürler sanırım nokia lumia tablet alıcam nokia lumia 520 ile uyumlu olcak
  • Nokia lumia tablet windows 8 li gelmeyebilir. RT sürümü ile gelirse normal win8 işlemlerin çoğunu yapamassın.
  • evet sabah iki tarafıda normal usb ve erkek kablo ile deneme yaptım. Cİhazın normal fişli adaptörü olmadığından onunla değil normal bilgisayara bağlayarak denedim, cihaz erkek kabloyu şarj cihazı olarak gördü. Tahminim % 90 kendi adaptörüne erkek usb'yi takınca şarj olacak.

Toparlayayyım, cihaza otg kablo + usb hub + hub'ın portlarına kablosuz klavye/mouse + harici hdd + 3g modem ve erkek usb ve bu usb'nin öbür ucunda da orjinal şarj adaptörü bağlayınca ve tabletin hdmi çıkışındanda harici ekrana görüntü alarak tableti masaüstü bilgisayar gibi kullanmaktı amacım.

Şu anda geldiğim noktada cihazı bu şekilde kullanabilecek gibi görünüyorum, bu kullanımda cihaz aynı zamanda şarjda olacak gibi. Zaten sürekli fite kullanmak gibi bir planım yok, ama bu kadar şeyi tablete bağlayınca muhtemelen şarj süresi oldukça kısalacaktır. şarj kritik seviyeye gelince fişe takmayı planlıyorum, fişte ikende çalışmayı devam etmeyi tabi.

BU şekilde kullanımı herhalde haftasonu denerim. Ondan sonra bir video veya resimde çeker paylaşırım. Full hd film, dizi (bundan kastım 18-20 gb tutan filmler) izlemek gibi bir durumum yok. Amacım full hd ekranda genelde düşük sistem gereksinimi isteyen işlerimi yapmak ve internet vs.

Selamlar

• olsun ben beklicem daha çok altarnetifler gelir aam duruma göre alabilrim asus viivotab ı
  • ben samsung smart tv ve ps3 alıcam günlük işler arşivleme için müzik dinleme içi n alıcam flimleri samsung smart tvde usb den izlernrim sıkıntı değil oyunlar içinde ps3 alıcamoda sıkındı değil geriye nette gezinme flim dizi mp3 arşivleme facebook twetter hotmail ofis vs
  • donanımdan gelişmişi seeç. Windows güc tasarrufu için bu aygıtı kapatsın sekmesini kapayıp dene. Aynı şey bende wifide oluyordu. Bu şekilde düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Bende bluetooth kulaklık ile kopmalar oluyodu ama kullanılmadığı zamanlar mesela youtubeda 1 saat film izle kopmuyor ama 1 dk ara ver hemen kopuyor yazılımla ilgili gibi...

Bende bu sorunu yaşadım ve mouse geri verdim çünkü bluetooth çakışma oluyor yani anlıyacağın tam bir hüsran geri vere biliyorsan bence geri ver en işlevlisi kendi klavyesi bence onda mouspat var .

• bende öyle tahmin ettim.. inş. bi güncelleme falan yaparlarda ilerde düzelir..

klavyesini almayı düşündüm ama 300 civarıydı fiyat yanlış hatırlamıyosam.. pahalı geldi yani..
  • Onu denedim maalesef düzelmiyor o şekilde..
  • Bluetooth ile sıkıntı yaşıyorsanız tablette, bi bluetooth alıcısı ile başka bi bilgisyarda aygıtlarınızı denerseniz sorunları net anlayabiliriz takılmalar belki o bilgisayarda olmaz denemeniz lazım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.