Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video çekmiyor. fotograflarda hiç 8 MP gibi durmuyor. çok iğrenç yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanxxx

video çekmiyor. fotograflarda hiç 8 MP gibi durmuyor. çok iğrenç yani

Kamera performası pek iyi değil bence de

özellikle bende bir problemdir belki de video çekerken çok dip ses alıyor...

Ayrıca 8 mp kameralı android telefonumu tarayıcı gibi kullanabiliyorum ama bu cihazla belge taramak istesem uygulamalarla aynı kaliteye hala erişemedim.
  • selamlar, şöyle bir senaryoda cihaz çalışabiliyor mu?

usb çoklayıcı takıp aynı anda klavye mouse ve harici hdd, 3g usb alıcı bağlayıp ve hdmı'dan da ekrana görüntü alabilirmiyiz?

Bunu yaparkende şarja takılı olacak.

Halen asus 1215n netbook kullanıyorum, kısaca özellikleri

intel d525 gerçek çift çekirdek 1.8 mhz işlemci
    4gb ram
    intel3150 media hızlandırıcısı + ion ekran kartı
    320 gb hdd

hdd'yi saymazsak bu cihazın performansı ile benim netbook'un performansını karşılaştırabilir misiniz?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 24 Mayıs 2013; 18:40:46 >
  • Bugün kargyu teslim aldım ancak malesef 2 buçuk ölü piksel çıktı. 2 tanesi üst üste yapışık, bir tanesi de hafif soluk yarım yamalak renk veriyor. Haftaya iş için istanbula gidiyorum ve güya sırtımda eşek ölüsü taşımayım diye aldım. Mecbur dönüşte yollayacağım servise. Onun dışında cihaz çok uzun sürede format atıyor. Dokunmatiği güzel, görüş açısı ve renkler yeterli. Parlaklığı dışarda denemedim ama içerde yeterli. 34 GB civarı boş yer vardı sanırım. Acaba buna usb le windows kurmak mümkün mü? Bu kurtarma alanı hem çok yer kaplıyor hem de çok uzun sürdü kurması filan. Donanımları otomatik tanır diye umut ediyorum. Ancak bir tablette normal windows kullanmak çok ilginç bir duygu ve her gören şaşırdı. E bunda bildiğimiz windows var diyorlar, ben de tabiki deyip gülümsüyorum. Gidipte bu paraya android veya ios tablet almak çok saçma gelmeye başladı şimdi. Az sonra nokia sutie kurup telefon üzerinden bluetoohla internette girmeye çalışacağım inşallah.

@ıspanak
    İşlemciyi bilmem ama ram ddr2, ekran çipi daha zayıfdır diye tahmin ediyorum ama emin değilim, harddisk olarak çok ama çok fark var. Çünkü bunda ssd değil emmc var. Hız olarak en az 3-4 kat fark var yani. Ancak bu cihazın bir tablet olduğunu, fan bulundurmadığını ve pilinin 8-9 saate kadar dayandığını düşünürsek çok zorlamadan işimizi göremk için yeteceğini söyleyebiliriz. Henüz pek kullanmadım ama sizin cihazı veya benzerini de kullanmadığım için farkları bilemeyeceğim.

• @ kesbi

hocam beni cezbeden tarafta o, işlemci sıralamasına baktım, birbirlerinden fark yok desem yeri performans olarak ama güç tüketiminde d525 18 tdw, z 2760 2 tdw.

Bence ofis ve internet amaçlı her halukarda 1215n kadar performans göstereceğini düşünüyorum, bundna sonra 2. konu gündeme geliyor, usb çoklayıcı ile aynı anda klavye mouse, harici hdd bağlayıp hdmı dan da full hd görüntü alma konsunda da sıkıntı olmazsa büyük ihtiamlle bende alacağım.

Selamlar, teşekkürler, hayırlı olsun.
  • Biraz evvel usb çoklayıcı ile 2 tane 16 gb lık flash belleği çalıştırabildim. Hem şarj edip hemde usb okutturmak için micro usb çoklayıcıya ihtiyacım olucak onuda bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

@ kesbi

hocam beni cezbeden tarafta o, işlemci sıralamasına baktım, birbirlerinden fark yok desem yeri performans olarak ama güç tüketiminde d525 18 tdw, z 2760 2 tdw.

Bence ofis ve internet amaçlı her halukarda 1215n kadar performans göstereceğini düşünüyorum, bundna sonra 2. konu gündeme geliyor, usb çoklayıcı ile aynı anda klavye mouse, harici hdd bağlayıp hdmı dan da full hd görüntü alma konsunda da sıkıntı olmazsa büyük ihtiamlle bende alacağım.

Selamlar, teşekkürler, hayırlı olsun.

Açıkçası daha ofis kurmadım ama youtubeda bikaçyüz sayfalık yüksek dpi fotoğraflar içeren Word dosyaları ile ilgili testler var. Ne yalan söyleyim yattığım yerde internet keyfi bir başka oluyor. Gerçek explorer, gerçek firefox, gerçek chrome var yahu. Bir dizüstü ile de kıyaslamam, bir tabletle de kıyaslamam açıkçası. Bu arada wifi çekimini beğendim. Apartmanda bizim tarafın Access pointi bozuk karşı koridordakine bağlanıyorum. Dizüstüm tek diş çekiyor ve ara ara kopuyor ve tabiki çok yavaş. Bunda da aynı performansı elde ediyorum. Bence çok iyi. Android tabletim ve ipod 5 hiç görmüyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

Biraz evvel usb çoklayıcı ile 2 tane 16 gb lık flash belleği çalıştırabildim. Hem şarj edip hemde usb okutturmak için micro usb çoklayıcıya ihtiyacım olucak onuda bulamadım.

Hatta biraz daha olayı abarttım 1xklavye 1xMouse 1x16gb bellek 1xEthernet usb ile internet keyfi

Windows 8 Tablet İnceleme !!!  Asus Vivotab Smart ME400C

• @xit

hocam usb çoklayıcın ekstra güç istiyormu, bütün bunları bağladığında, yoksa tabletin gücü yetiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

@xit

hocam usb çoklayıcın ekstra güç istiyormu, bütün bunları bağladığında, yoksa tabletin gücü yetiyor mu

Extra güç yok tabletin kendi yetiyor.
  • arkadaşlar bu cihaza bluetooth ile aynı anda kaç cihaz bağlayabiliriz?

yani klavye , mouse ve kulaklığı aynı anda bluetooth bağlantı ile kullanabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

arkadaşlar bu cihaza bluetooth ile aynı anda kaç cihaz bağlayabiliriz?

yani klavye , mouse ve kulaklığı aynı anda bluetooth bağlantı ile kullanabilir miyiz?

Bluetooth Mouse ve bluetooth klavye 2 sini aynı anda bağladım kulaklığıda bağlasan çalıştıracağına inanıyorum tabi denemek lazım.
  • Ben de lacie rikiki 1 TB harddisk bağladım çalıştırıyor.
  • Bende harici samsung 500 gb çalıştırmadı. Aynı şekil harici hp DVD rw da denedim onlarda çalışmıyor bilginize.
  • yahu insanları yanıltmayın !
    Avea jet modemi kablo ile direk takınca bilgisayar gidiyo.(kapanıyor)
    USB çoklayıcı ile takınca da güç yetmediğinden avea baglanamadan kapanıyor tekrar bağlanmaya çalışıyor. gene kapanıyor.
  • jet modemle ilgili öyle bi sıkıntı oluyorsa aşağıdaki cihazla çözülebilir, ben kullanıyorum jet modem ile direk çalıştırıyo ve evin her yerinde wifi çekiyo.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-mr3020-150mbps-3g4g-kablosuz-n-tasinabilir-router/productDetails.aspx?productId=bd101320&categoryId=60001272
  • Avea çoğu şeyde problemli .
    Türkcell Vınn 43,2 mbps lık modemimi otg kablo ile bağladım 22 mbps hızı görüyor.
    Daha fazla hıza ihtiyacımda yok.
    Yetmeyen 100 mbps fiber internet alıp Ethernet dönüştürücü kablosuyla kullansın.

Windows 8 olduğundan laptopla çalıştırdığınız her programı çalıştırıyor. İster sap2000 kur ister autocad tabi Mouse kullanmak gerekiyor doğal olarak. Usb Mouse problemsiz. İstersen kablosuz Mouse bağla.
    Ipad veya androidlere göre daha çok iyi. Normal lisanslı Office 2010 problemsiz çalışıyor.
    Netbooklardan daha performanslı. Oyun oynayacaklar android alsın Windows için seçenekler sınırlı.
  • TP-LINK TL-MR3420 kullanıyorum 1 senedir. Bunuda tavsiye ederim. 80 liraya yakındı fiyatı.
  • merhaba arkadaşlar bu tabletin klavyeli cover,nı satın alan varmı ?
  • Şuan tuşlu nokiayı bluetooth üzerinden Nokia suite ile internete bağladım ve o şekilde kullanıyorum. Site de normal sürüm olarak görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.