Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xit

Bluetooth ile sıkıntı yaşıyorsanız tablette, bi bluetooth alıcısı ile başka bi bilgisyarda aygıtlarınızı denerseniz sorunları net anlayabiliriz takılmalar belki o bilgisayarda olmaz denemeniz lazım.

denedim ben leptop,ta sıkıntı yok ama tablette sorun oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

quote:

Bluetooth ile sıkıntı yaşıyorsanız tablette, bi bluetooth alıcısı ile başka bi bilgisyarda aygıtlarınızı denerseniz sorunları net anlayabiliriz takılmalar belki o bilgisayarda olmaz denemeniz lazım.

denedim ben leptop,ta sıkıntı yok ama tablette sorun oldu.

Tabletin batarya tasarruf modunda o nedenle bt yi kapatiyor guc ayarlarina gir oradan ayarlari degistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=T_45J10Qq28

arkadaşlar burada detaylı bir incelemesi var tabletin incelemeyi okurken farkettim, incelemedeki bazı oyunlar magazada bende çıkmıyor (chimpact, hydro)

sebebi ne olabilir tercih ettiğim dillere ingilizceyide ekledim ama yok.

Teşekkürler

çözdüm, xbox'a girince var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 7 Haziran 2013; 19:36:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

arkadaşlar ben cihaza asus bx700 bluetooth maus bağladım, hemen tanıyıp çalışmaya başladı ancak çok sık şekilde hatta kullanım anında bile kopmalar oluyo.
    pilde problem olabilir diye değiştirdim ama düzelmedi.
    problem tablet yazılımıyla mı alakalı yoksa mausdamı problem var çözemedim.

aranızda bluetooth maus ile kullanıp sorun yaşayan var mı?

Bende bluetooth kulaklık ile kopmalar oluyodu ama kullanılmadığı zamanlar mesela youtubeda 1 saat film izle kopmuyor ama 1 dk ara ver hemen kopuyor yazılımla ilgili gibi...

Mouse da pil koruması vardır. mesela kullanım anında mı kopuyor yoksa diyelim br süre kullanmayıp daha sonra salladığında ilk anda tepkime vermeyip kısa zaman sonra çalışmaya başlıyorsa pil korumasındandır

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Yok hocam herşeyi denedim. Olay kesin yazılımla alakalı.
  • tablet konusunda yeniyim sorulmuşsa kusura bakmayın. bununla vınn veya avea jet vs. kullanarak internete bağlanabilir miym? ayrıca pc veya notebook lardaki windows 8 den farkı var mı işletim sisteminin?
  • evet vınn ile bağlanıyoırum, hiç bir sıkıntı sorun yok, normal win8'den hiç bir farkı yok, tam kullanımlı win 8, normal bir bilgisayar olarak düşünün, ben labtop yerine kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

evet vınn ile bağlanıyoırum, hiç bir sıkıntı sorun yok, normal win8'den hiç bir farkı yok, tam kullanımlı win 8, normal bir bilgisayar olarak düşünün, ben labtop yerine kullanıyorum.

teşekkürler cevabın için işyerinden metatrader programını kullanarak forex oynamak için kullanacağım. mt4 programı android vs. gibi işletim sistemlerinde tam kullanılamıyor maalesef. o yüzden boşuna para vermemek için sordum...
  • merhaba arkadaslar,

ben de asus vivotab almayi dusunuyorum. suan bulabildigim guvenilir siteler arasinda en uygun fiyat hepsiburada'da ve 1065 tl.
    sizin buldugunuz en uygun fiyatlar nerelerden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayki2

merhaba arkadaslar,

ben de asus vivotab almayi dusunuyorum. suan bulabildigim guvenilir siteler arasinda en uygun fiyat hepsiburada'da ve 1065 tl.

Hepsiburdadan alırsan bittin. Bluetooth kulaklık aldım arızalandı ve 1 aydır daha ilgilenen yok. Ürünü gönderenedim bile ürünün hızlı gelicektir ama bir sıkıntısı varsa yada olursa ürünü bir daha zor kullanırsın. Ucuza almak istiyorsan hafta sonlarını bekle vatan indirim yapıyor diğer mağzalarda yapmak zorunda kalıyor bu durumdan faydalanabilşrsin ama bence hepsiburdasan alma.

• quote:

quote:

merhaba arkadaslar,

Hepsiburdadan alırsan bittin. Bluetooth kulaklık aldım arızalandı ve 1 aydır daha ilgilenen yok. Ürünü gönderenedim bile ürünün hızlı gelicektir ama bir sıkıntısı varsa yada olursa ürünü bir daha zor kullanırsın. Ucuza almak istiyorsan hafta sonlarını bekle vatan indirim yapıyor diğer mağzalarda yapmak zorunda kalıyor bu durumdan faydalanabilşrsin ama bence hepsiburdasan alma.

neredeyse alacaktim ama icime kurt dusurdun hocam :)
    daha once hepsiburadadan sorun yasamadim ama camasir makinasi alan bi arkadas iade ettiginde parasini baya ugrasarak geri almisti.

vatan'da suan kampanyali olarak gorunuyor fiyati. haftasonlari denk gelen kampanyaya dahil olur mu bilmiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/asus-me400c-1a039w-me400c-1a039w--z2760m-18ghz-2gb-64gb-ssd-101-touch-intel-bt-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=65129

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar,

neredeyse alacaktim ama icime kurt dusurdun hocam :)
    daha once hepsiburadadan sorun yasamadim ama camasir makinasi alan bi arkadas iade ettiginde parasini baya ugrasarak geri almisti.

vatan'da suan kampanyali olarak gorunuyor fiyati. haftasonlari denk gelen kampanyaya dahil olur mu bilmiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/asus-me400c-1a039w-me400c-1a039w--z2760m-18ghz-2gb-64gb-ssd-101-touch-intel-bt-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=65129

Yine iyi parasını geri alabilmiş ben 1 aydır daha ürünü gönderemedim.dostum 2 gün daha bekle vatan 1050 tl civarına alabilirsin.

• Aldığınız yer çok önemli değil. Benimkinde hatırlarsanız 2 tanesi komşu olmak üzere 3 ölü piksel çıkmıştı. oğrudan Asus'a yolladım. Kargo ücreti de almadılar. Telefonla ulaştılar. Önce tam anlamadılar ama ekran görüntüsü alıp üzerinde işaretleyip çıktı almıştım ordan izah ettim. Kontrol edip tekrar aradılar ve değişim kararı verdiler. İnşallah yakında teslim alacağım. Antalyadaki bir firmadan almıştım akakce üzerinden. Yeterki Asus Türkiye garantili olsun. Sorun olursa araya bir de aldığınız yeri sokmayın boşa fazladan beklersiniz.

http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-asus-vivotab-smart-me400c-1a039w-fiyati,850739.html
    http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-asus-vivotab-smart-me400c-1b039w-fiyati,1032863.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Aldığınız yer çok önemli değil. Benimkinde hatırlarsanız 2 tanesi komşu olmak üzere 3 ölü piksel çıkmıştı. oğrudan Asus'a yolladım. Kargo ücreti de almadılar. Telefonla ulaştılar. Önce tam anlamadılar ama ekran görüntüsü alıp üzerinde işaretleyip çıktı almıştım ordan izah ettim. Kontrol edip tekrar aradılar ve değişim kararı verdiler. İnşallah yakında teslim alacağım. Antalyadaki bir firmadan almıştım akakce üzerinden. Yeterki Asus Türkiye garantili olsun. Sorun olursa araya bir de aldığınız yeri sokmayın boşa fazladan beklersiniz.

http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-asus-vivotab-smart-me400c-1a039w-fiyati,850739.html
    http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-asus-vivotab-smart-me400c-1b039w-fiyati,1032863.html

Doğru.. Aldığınız ürün asus ve türkiyede her halukarda sorununu çözersiniz benim arıza yapan kulaklığın markası Plantronics çözümü yurt içinde çözemedim hepsiburdada ilgilenmiyo yakıcam ürün youtuba koyucam

• Ya bu alettenmi alsam ipadmi alsam karar veremedim. Ipad multimedya olarak daha iyi ama windows kapasitesinide iosa tercih ederim

App olarak iosu karsilastirmaya gerek bile yok cok ustun.
  • 2012 ekimde asus tf300tg aldım.ama androidte bir türlü ısınamadım.bunu satıp asus vivo tab smart modelini almayı düşünüyorum.sizce değermi
  • bir tarafta android diğer tarafta windows.

android, ios ve son olarak windows8 tablet kullanmış biri olarak, eğer amaç sadece belli işleri yapmak çok fazla kurcalamamak ise ios,

sadece belli işleri yapmak ama bunun yanında özgür olmak ise android,

normal bilgisayarı ister tablet olarak belli işleri yapmak, ister herşeyi kurcalayabilecek windows olarak kullanmak ise windows tablet,

aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum, telefon olarakta note 2 kullanıyorum. Tabletten çok memnunum, istediğim zaman tablet istediğim zaman bilgisayar olarak kullanıyorum, çok memnunum.
  • aslinda cumartesi sabahi yola cikiyorum o yuzden cuma gunu elimde olacagini dusunerek hepsiburada.com dan siparisimi verdim.

iphone kullaniyorum, asus tf101 tablet kullaniyorum. acikcasi ne ios ne de android tablet anlaminda beklentilerimi ve ihtiyaclarimi karsilamadi. ozellikle tf101 surekli crash oldugu icin son 6-7 aydir elimi bile surmuyorum.
    umarim vivotab beklentilerimi belli olcude karsilar.

yorumlarimi tablet elime ulasinca ve kullanma firsati bulunca paylasicam.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar,

Ben demiştim hocam vatan indirim yapar diye hemde %30 u kaçırdın vallahi....Ama çok fark yok devam...

• sorun degil hocam vatanda baktigimda siyah stokta olmayinca dusunmeden siparis verdim.
    suan kullaniyorum, android ve ios ile gecirdigim zamana aciyorum. istedigim herseyi masaustu bilgisayarimda oldugu gibi cozuyorum.
    bi usb cevirici aldim. western digital my passport 1tb usb3.0 harddiskim sorunsuz calisti. mouse ve klavye de sorunsuz calisiyor.
    ozellikle benim gibi ofis yazilimlari, film-dizi izleyecek, servera baglanip islerini halledecekler icin cok iyi bir cozum.

dizi ve film izlemek icin sizler hangi programi kullaniyorsunuz?
    kmplayer kurdum ve 720p (1gb kadar dizi dosyasi) denedim, sonuc sorunsuz, gayet akici.
    eger sistem kaynaklarini daha az kullandigini bildiginiz bir yazilim varsa (altyazi destegi de lazim) tavsiyenize acigim. zira kmplayer ihtiyacimdan cok cok fazlasini sunuyor ve bu durum sistemi fazla kullanmasina neden olabilir diye dusunuyorum.

ayrica web browser olarak ne kullaniyorsunuz? chrome kurdum ancak win8 ekranina atti ve desktopta kullanamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayki2 -- 16 Haziran 2013; 0:41:03 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.