apc bx2200mi-gr ups açılma sorunu
Başlıktaki ups dün geldi. Akşam akü bağlantısını yapmak amacıyla arkasındaki sarı kolu çekip yerine taktım, çat yaptı ve hafif bir kıvılcım çıkardı, ürünü prize taktım ancak ups açılmadı. fişten çektim. 1 saat önce yine prize taktım, 1 saat bekledim ve halen açılmadı. ürün şu an prize takılı duruyor. hemen çalışmaması normal mi? akülerin dolması ve açılması için beklemem gerekli mi ve ne kadar süre beklemem gerekir? akülerin tam dolması için 24 saat denmiş, açılması için tam dolması mı gerekli?
Apu Sistem Tavsiyesi
Ekran görüntüsünü paylaştığım sistem alınır mı? Şu an oyun için kullanmayacağım. Bilgisayar 7/24 açık kalacağı için kasa ve soğutucu yeterli mi? Anakart ilerisi için iş görür mü? İlerleyen zamanda gerek görürsem ekran kartı da almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 21.000 TL. Monitör vs. almayacağım.
Nested Sunucu Önerisi
500 gb den az olmamak üzere nested sunucuya ihtiyacım var. docker programını kurmam ve port yönlendirmem gerekli. yeni öğreniyorum sanırım windows server kullanıyorlar ama bana windows 10 gerekli. bunları nested sunucuyla halletme şansım var mı?
Dual Band Wifi Usb Adaptor mavi ekran sorunu
Daha önce konuları açılmış ama çözüm bulamadım. AC1300Mbps dual band usb wifi adaptor aldım, pc ye takıp wifi şifremi girdiğim an pc kitleniyor ve mavi ekran hatası veriyor. yanında gelen cd de bulunan driverları kurdum, internetten başka driver arayıp kurdum ama sorunum çözülmedi.
İnternet Arızası
İyi günler. Bizim apartmana 2 gün önce kablo çektiler ve 2 gündür internetim yok. Vodafone ve superonline abonelerinin bağlantıları yapılmış, Türk Telekom arayınca 1 saat içinde geliyormuş. Ben iss olarak İnternet kutusu kullanıyorum Türk Telekom altyapısı ile. whatsapp tan ulaştım ve arıza olduğunu ve 8 nisan a kadar internet gelmeyeceğini söylediler.
Türk Telekom ile irtibata geçsem bana yardımcı olurlar mı? Ya da telekom dışında başka bir iss ye geçsem sorunumu çözerler mi?
Bloke Konulan Emekli Maaşı
Annem ve babam memur sandığından emekli. Annem maaşını yapı ve kredi bankasından, babam ise garanti bankasından alıyordu. Kasım 2022' de babamın vefatı sonucu annem, babamın maaşını garantiden iş bankasına taşıdı ve kendi emekli maaşının 3 aylıktan 1 aylığa çevrilmesi için dilekçe verdi. En son Aralık 2022' de 3 aylık maaş aldı. Mart ve Nisanda aylık alması gereken hem kendi maaşı, hem de babamın maaşına bloke koyuldu. Şu an 2' şer aydan toplam 4 maaş blokeli gözüküyor. Ayrıca Şubat ayında sistem tarafından girilmiş maaş iadesi başlıklı bir başvuru var. Sistem tarafından yapıldığı için başvuruyu iptal de edemiyoruz, yeni başvuru da yapamıyoruz.
Kırklareli İl Sgk' ya başvuru yaptık, Bakanlığa yönlendirdi ve Alo 170 'i aramamızı istedi. Onlar da blokenin Fatih Sgk tarafından konulduğunu söyledi. Biz de CİMER' den başvuruyu yaptık. 13 gün geçti daha herhangi bir gelişme yok. 15 günde cevap verileceğine dair umudum da yok. Başlığı bu yüzden açtım.
Başına böyle bir olay gelen var mı? Ne yapmak lazım cevap uzarsa?
windows 10 her açılışta ayarları sıfırlıyor
Başlıkta belirttiğim gibi pc yi her açışımda bütün yüklediğim programlar, kopyaladığım dosyalar gidiyor, kaldırdığım programlar geri geliyor. pc yi sıfırlamayı denedim fakat yeniden başlattığımda o da durdu. sürekli mavi ekran hatası veriyor. çözüm ne olabilir sizce?
mesaja devam edeyim hızlı yazmak zorunda kaldım, çünkü avastı her yüklemeye çalıştığımda mavi ekran hatası veriyor. wi-fi şifresini sürekli girmek zorunda kalıyorum.
Yazlık İçin İnternet, Hat Dondurma veya Hat Taşıma
Babamlar yazlık ev ve ikamet ettikleri ev için internet arayışına girdiler. 4 ay yazlıkta kalan süreler evlerindeler. Türk Telekomun 2 - 3 ve 6 aylık paketleri var veya başka firmaların kullandıktan sonra kapat paketleri var. Ancak bunları alırsalar 4 ay çift fatura ödenmesi gerekecek. Bildiğiniz kışın 8 ay kullanıp sonra 4 ay için yazlığa taşıyabileceğimiz bir hizmeti olan iss var mı?
çoçuk için borsa hesabı açma
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 295
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 6.152 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri