Şimdi Ara

Apu Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran görüntüsünü paylaştığım sistem alınır mı? Şu an oyun için kullanmayacağım. Bilgisayar 7/24 açık kalacağı için kasa ve soğutucu yeterli mi? Anakart ilerisi için iş görür mü? İlerleyen zamanda gerek görürsem ekran kartı da almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 21.000 TL. Monitör vs. almayacağım.

Apu Sistem Tavsiyesi

• Pc yi ağır uygulamalar için kullanmayacaksanız 8600G gereksiz.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

pi node kurup pi coin kazmak için kuruyorum.docker uygulaması kurup node çalıştıracağım. ram, işlemci ve ssd önemli olduğu için bunları seçtim. ekran kartı gereksiz şu an için. onu kurduktan sonra başka node lar da kurmayı planliyorum.

• Ryzen 5 7600 - Ryzen 7 7700 gibi (sonunda F takısı olmayan) işlemcilerde de dahili grafik mevcut. AM4 Ryzenler gibi değil. Bunların performansı biraz daha iyi.
  • O bütçede belki bi tık üstüne 5600+rx7600 yada 3060 gibi sistemler de kurulabilir. G ibareli işlemciler yersiz gibi.

• asıl amacım oyun oynamak olmadığı için apu baktım aslında, işlemci ve ram önemli benim için.

• Bu fiyata çok kötü bir sistem hocam. Aşağıya link bırakıyorum. RTX 4060 İLE 21BİN liraya geliyor. APU sistemden kat ve kat daha güçlü olacaktır.

https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.