Daha önce konuları açılmış ama çözüm bulamadım. AC1300Mbps dual band usb wifi adaptor aldım, pc ye takıp wifi şifremi girdiğim an pc kitleniyor ve mavi ekran hatası veriyor. yanında gelen cd de bulunan driverları kurdum, internetten başka driver arayıp kurdum ama sorunum çözülmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkzk -- 8 Ağustos 2024; 18:15:1 > |
Dual Band Wifi Usb Adaptor mavi ekran sorunu
-
-
merhaba,
benzer bir sorunu laptop da yaşadım.en sonunda laptop un içindeki dahili wifi adaptörü söktüm.sorun çözüldü.pc dediniz............
1-anakartta dahili bir wifi adaptör var mı.
2-varsa bu parçayı sökün.
3-sökemiyorsanız.donanımdan her açtığınızda cihazı kaldır yöntemini kullanınız.
4-hepsinden önce farklı usb portu üzerinde deneyiniz.
5-en son çare usb yi erhernete çeviren aparatlar var.ama bu şekilde çalışırmı bilmiyorum.cihazı dönüştürücüye bağlayacaksınız.onuda ethernete.ama araştırma şart bilgim yok.
örnek ürünler
www.n11.comEthernet Dönüştürücü - n11https://www.n11.com/arama?q=ethernet+d%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC&srt=PRICE_LOWsaygılar.............................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 9 Ağustos 2024; 22:5:47 >
-
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
- evet var
- dediğinizi denerim
- bu madde yaptım ama işe yaramadı
- bütün usb portlarında denedim. usb 3.0 ve 2.0
- bunu da araştıracağım
sonuçları yazarım. işe yarayan bir yöntem olursa başkaları da faydalansın. mağazaya sordum maalesef beklediğim gibi ilgilenmediler.
-
merhaba ,
ben teşekkür ederim.kesin çözüm 1 numaralı şık,dahili wifi adaptör anakarttan sökülecek.harici anten o zaman sorunsuz çalışacaktır.çünkü bu iki cihaz anakart üzerinden çakışır bir birini keser,pc kısa devre ihtimaline karşı mavi ekran ile kendini korumak için resetler.
saygılar......................................
-
-
merhaba,wifi adaptörü anakarttan tamamen kablolardan da ayırararak boşa düşürdün söktün tamam,sonra anteni donanımdan takarak kurdun tanıttın,yine mavi ekran vermemesi gerekir.belkide cihaz sorunlu,işletim sisteminiz ve harici adaptörün marka modelini yazarmısınız.
saygılar..................................
-
kablolardan sökmedim tekrar takamam diye. sadece soketten çıkarttım. onu deneyeyim o zaman. ürünün fotoğrafını ekledim. işletim sistemim windows 10. ilk tamamen sökeyim, sonucu yazarım. teşekkürler yardım için.
-
merhaba,sonucu bekliyorum.ama şunuda söyliyim,bu cihaz çin malı dandik mallardan,zamanında bende aldım sorun yaşadım.ama siz öncelikle anakartla tam ayırma işlemini bir yapın,ona göre sonucu bekliyorum.
saygılar...........................................
-
yine mavi ekran hatası verdi. yarın iadeye gönderip wifi kartı almayı düşünüyorum. pratik olsun söküp takmak ile uğraşmıyayım diye almıştım. söküp takmayı da öğrenmiş oldum. teşekkürler yardımlarınız için.
bir de son birşey sorayım fotoğraftaki bilgilere uygun çift band wifi kartı öneriniz var mı?
-
merhaba,ben teşekkür ederim. bu karta kaç para verdiniz,birde bu kartı ne amaçla kullanıyorsunuz.amacınız menzil genişletmek mi.
saygılar....................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 12 Ağustos 2024; 20:30:15 > -
300 tl ye aldım. eve yeni fiber bağlattım. 5 ghz yok laptopta o yüzden aldım. telefonla ve android box la 200 hız alırken pc de 40 - 50 arası hız alıyorum. menzille ilgili sorunum yok.
-
merhaba,laptop eski anladığım kadarıyla,sökmüş olduğunuz kartı tekrar bağlamayın.ikisi aynı şekilde çakışır.
kullandığım cihaz............
www.tp-link.comAC1300 Mini Wireless MU-MIMO USB Adaptörhttps://www.tp-link.com/tr/home-networking/adapter/archer-t3u/piyasa araştırmasını internet mağazaları yada elektronik mağazalardan yapabilirsiniz.
saygılar..........................................
-
Her şey için teşekkürler.
-
asıl ben teşekkür ederim.bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.
saygılar....................................
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X