Şimdi Ara

Windows 8 Tablet İnceleme !!! Asus Vivotab Smart ME400C (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
5
Favori
64.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kill_billal

bu alet bizim cihazla uyumlu mu acaba ?

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-transformer-pad-tf300-klavye/productDetails.aspx?productId=bs42253&categoryId=60000840

değil malesef....
  • Asus transleeve klavye kullanan var mı?

http://m.youtube.com/#/watch?v=-4Pks-NSvTk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D-4Pks-NSvTk

Yabancı videolarda kutusundan kılıfta çıkıyor ama satan internet sitelerine mail attım kutu içeriğinde kılıf varmı diye, biri de geri dönüş yapmadı, ne kadar ciddiyeysiz iş yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebini anlamadığım birşey Oyun oynarlen arkada yanıp sönen ışık var sizdede böyle bi sorun meydana geldimi Arkadaşlar ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

Sebebini anlamadığım birşey Oyun oynarlen arkada yanıp sönen ışık var sizdede böyle bi sorun meydana geldimi Arkadaşlar ?.

ekran kartı driverları ile alakalı olabilir. Oyunun çözünürlükleri değişebiliyorsa bi değiştirmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Sebebini anlamadığım birşey Oyun oynarlen arkada yanıp sönen ışık var sizdede böyle bi sorun meydana geldimi Arkadaşlar ?.

ekran kartı driverları ile alakalı olabilir. Oyunun çözünürlükleri değişebiliyorsa bi değiştirmeni tavsiye ederim.

anladım peki sizde böye bi sorun varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

anladım peki sizde böye bi sorun varmı ?

Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama sorun yazılımsal tabletin tüm sürücülerini güncelleştirmeni tavsiye ederim.

• tetova34 T kullanıcısına yanıt
    hocam bende de aynı şey oldu..arka planda çalışan herşeyi kapattığımda düzeldi..
  • ASUS transleeve bluetooth klavye ve kılıfı bugün mediamarkt den 169 tl ye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

ASUS transleeve bluetooth klavye ve kılıfı bugün mediamarkt den 169 tl ye aldım

kılıf incelemede görünen kılıf mı? Eğer öğleyse iyi fiyata almışsın hem klavye hem kılıf.
  • quote:

quote:

kılıf incelemede görünen kılıf mı? Eğer öğleyse iyi fiyata almışsın hem klavye hem kılıf.

Evet o kılıf

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_billal

Windows 8.1 ön izlemesi yayınlanmış.. deneyen oldu mu ?

BEn yükledim pil göstergesi kayboldu. Onun dışında sıkıntısı yok.
  • landmoon L kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, çok iyi fiyat...
  • teşekkür ederim alakan için sağolasın
  • quote:

merhaba imkanın varsa resmini koya bilirmisin Ve izlenimlerin ne klavye permormansı bakımından.
  • Klavye çok ince, zarif, kullanım olarak bildiğiniz laptop klavyesi

Kılıfın katlama sistemi çok saçma, ayrıca mıknatısları da çok güçlü değil katlarken bile yerinden çıkabiliyor

• quote:

Klavye çok ince, zarif, kullanım olarak bildiğiniz laptop klavyesi

Kılıfın katlama sistemi çok saçma, ayrıca mıknatısları da çok güçlü değil katlarken bile yerinden çıkabiliyor

bu iyi oldu hocam kılıfı düşünüyordum, vaz geçtim

Teşekkürler
  • ARkadaşlar , Tableti aldığım gün sorun başladı . Forumları okumama rağmaen gidip aldım . Sorunum ise sürekli ekranın donması . güncelleştirmelerimi yaptığım halde sürekli dondu. 1-2 gün sonra tableti normal bir şekilde kapatamaz oldum sürekli aç/kapa düğmesinden kapamak zorunda kaldım çünkü sürekli donuyordu. Asus galiba bu işe pek önem vermemiş tablet olayında pek ciddi değil. Sanırım bikaç deneme daha yapmalı. Ve ayrıca pencere açmak istediğimde mausla yaptığımız gibi çift tıklamayla olmuyor en az 5-6 kere tıklamanız gerekli. dediğim gibi daha uzun bir süre tablet almak akılıca olmaz henüs iş oturmamış. Neyseki Vatan bilgisayar tableti geri aldı bir sorun yaşamadım. sizlere tavsiyem henüz tablet almayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egollight

ARkadaşlar , Tableti aldığım gün sorun başladı . Forumları okumama rağmaen gidip aldım . Sorunum ise sürekli ekranın donması . güncelleştirmelerimi yaptığım halde sürekli dondu. 1-2 gün sonra tableti normal bir şekilde kapatamaz oldum sürekli aç/kapa düğmesinden kapamak zorunda kaldım çünkü sürekli donuyordu. Asus galiba bu işe pek önem vermemiş tablet olayında pek ciddi değil. Sanırım bikaç deneme daha yapmalı. Ve ayrıca pencere açmak istediğimde mausla yaptığımız gibi çift tıklamayla olmuyor en az 5-6 kere tıklamanız gerekli. dediğim gibi daha uzun bir süre tablet almak akılıca olmaz henüs iş oturmamış. Neyseki Vatan bilgisayar tableti geri aldı bir sorun yaşamadım. sizlere tavsiyem henüz tablet almayın...

Dostum bahsettiğin sorunlarla ben hiç karşılaşmadım formda da bu tablet için bu sorunlarla karşılaşan yok bildiğim kadarıyla. Tablet gerçekten sorunlu olabilir. Şahsen ben son derece memnunum.

• şaka gibi koskoca bursada bulamadım ya la tableti. bi vatan ve teknosada var ama 1600 indirimi bekliyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Húrin

şaka gibi koskoca bursada bulamadım ya la tableti. bi vatan ve teknosada var ama 1600 indirimi bekliyorum bakalım

Dostum teknosa indirimle 1125 yapti gecen hafta. Bende cek var sana 900 civarına gelir düşünürsen pm at

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.