Şimdi Ara

Windows 8 Tablet Tavsiyesi-Arada derede kalan bir adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli yanımda taşıyabileceğim , e-mail trafiğimi rahat yöneteceğim , word ve excel dosyalarını editlerken sanki laptopdaymıs gibi sıkıntı çekmeyeceğim , gerektiğinde not defteri gibi kalemle not alabileceğim...Elimde ajanda gibi taşıyabileceğim..kendine has kılıfı olan...bir cihaz arıyorum...çok arada derede kaldım...Samsunglar 11'6 inç...bana biraz buyuk geldi...Acer ve Asus daha once kullanmadıgım için bilemedim...Sony DUO tableti cok begendim ama 2800 bana biraz pahalı geldi...COk zorlarsam onuda alabilirim ama...sizin bunlar arasında yada bunların dısında 1500-2500 arası onerebileğiniz bir şey var mı...Yada tamamen tabletten vazgecip ultrabook mu almalıyım...Ama zaten i3 sony vaio benım işlerime hayli hayli yetişiyor...Acil yardım please...

• Hocam benimde çok bilgim yok yanlış anlamazsanız meraktan soruyorum.
    1)Anladığım kadarıyla basit işleri halledeceksiniz neden 1000 lira civarı olan asus-acer'leri tercih etmiyorsunuz?
    2)Neden ipad değilde windows tablet istiyorsunuz?
  • İpad var , Note 2 var ama ; onların uyumsuzlugu sebebiyle herhangi bir iş yonetımı yapılabilirliği olmadıgı dusunuyorum ( Excel word editlemek ölüm gibi ) ...

Dün biraz daha araştırınca kararımı verdim ama...Microsoft surface pro 64 Gb almayı planlıyorum ...Mini minnacık tablette office 2013 yuklenebılıyormus...Daha ne ısteyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: misguided

İpad var , Note 2 var ama ; onların uyumsuzlugu sebebiyle herhangi bir iş yonetımı yapılabilirliği olmadıgı dusunuyorum ( Excel word editlemek ölüm gibi ) ...

Dün biraz daha araştırınca kararımı verdim ama...Microsoft surface pro 64 Gb almayı planlıyorum ...Mini minnacık tablette office 2013 yuklenebılıyormus...Daha ne ısteyım...

Asus vivotab kullananların forum sayfalarında gezersin iz kullanici memnuniyetini görebilirsiniz. Bimeks te inceleme imkanim oldu tableti alinca diğerlerine ihtiyaciniz olacağını düşünmuyorum zira win 8 gayet stabil kullanılabiliyor. Ayrica bir de bluetooth dock klavye kılıf alirsaniz 18-20 saat arası sizi götürür. Fiyatı da makul 1100 du gecen haftasonu teknosada. .eger almaya karar verirseniz elimde teknosa asus indirim ceki mevcut.size 900 e gelir toplamda bu çekle.ilgilenirseniz pm lutfen selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalem işini çok ciddiye almıyorsanız acer w510 u öneririm. kafanıza takılan materyal kalitesi ise ben sorun yaşamadım. hatta sunumlar için kendi özel programı bile var güzel bir ürün. yazılım konusunda samsung asus gibi markalardan daha ilerde
    20 saate yakın batarya ömrü (tamamen açıkken tabiki eğer yarı zamanlı felan kullanıyorsanız iki günü geçer sanırım) ve kendi klavyesi ile ben yaza kadar her gün saatlerce yazı yazıyordum evdeki klavyemden daha rahat klavyesi.
    kalemle not alma işine ben pek ısınamadım kendim denedim biraz grafik tabletimle yazıyı aşağı kaydırınca işaretlemeler kaymıyor felan iş üzerine iş. word excell de felan kalem sıkıntı o yüzden.
    sonuç olarak tavsiyem acer w510 u bir deneyin
  • Hocam SONY DUO 11 veya DUO 13 derim ve fiyatları oldukca makul oldu artık
    benim dükkanımda bile var. Bir bakın isterseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.