Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihtnt

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

özellikle pc de hiç kasma yaşamadım kurduğumdan beri gayet hızlı çalışıyor.metro arayüzüde gayet güzel

Sonuna kadar katılıyorum. Beğenmeyenler nesini gördü anlamış değilim.

aynen öyle. öyle alıştım ki windows 8e win7ye döndüm hemen 8e geri döndüm. yeni olmasının getirdiği psikoloji var ve birde hakkaten hızlı sistem ya şuana kadar hiç beklemedim. uçuyorum resmen o kutucuktan o baloncuğa.

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bende de donma var. i5 li i7 li makinaların çoğunda oluyormuş. yabancı forumlarda baya konusu var. orda yazanların hepsini yaptım driverları win8 e uygun olanlarla (üretici web sitesindeki) güncelledim. sorun azaldı ama yine devam ediyor. kullanılmaz hale geliyor sistem. çok sinir bozucu. chrome kullanınca daha da çabuk sapıtıyor sistem.

Neyse iyi ki eski win7 mi silmeden ayrı bir partition a kurdum yoksa ayvayı yiyecekmişim gibi görünüyor. çoğu zaman win7 kullanıyorum bu problem yüzünden.

Ben de yasiyorum.

İslemci i7 2600k

hayret yahu bendede i5 2500k var nazar değmesin birşeyin açılmasını şuana kadar 2sn beklememişimdir herhalde. şuan gayet akıcı herşey ben çok sevdim sistemi.

!!! WİNDOWS 8'DE AÇILIŞ HIZINI 10SANİYE VEYA ALTINA İNDİRMEK MÜMKÜN...!!!

Bunun konusunu windows8 bölümüne açtım isteyen girip resimli anlatımını görebilir.yorumlarınızı konuma eksik etmeyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2012; 1:01:03 >

• Mağazaya oyunlara giriyorum 15 tane falan oyun gözüküyo, ki bunların içinde daha önce yüklediğim ve mağazanın ana ekranında gözüken uygulamalarda yok. Bi tek oyunlarda değil bütün kategorilerde böyle

Mağazada bi problem mi var yoksa benimle alakalı bi durum mu acaba ?

Bi de format attıktan sonra ses dışındaki Fn tuşları çalışmamaya başladı. Sony'nin sitesinden baktım ama bişey bulamadım. Nasıl düzeltebilirim, bilgisi olan var mı ?
  • windows 7 ultimate 64 bit kullaniyorum orjinal satin almak istiyorum windows8 pro 64 bit almayi dusunuyorum ikiside ayniymis aralarinda ne gibi fark var yardimci olabilirmisinz islemci i5 2500 birtanede ssd alicam hangi sistemi aliyim sorun yasayanlar var kafam karisti
  • netbook a yuklesem hiz acisindan pisman olur muyum programlarda uyumluluk sorunlari oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonradan sıfırdan kurunca build 9200 yazısı çıktı sağ altta. bu yazıdan nasıl kurtulabilirim? (ilk çıktığı gece 29 tl ye almıştım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sonradan sıfırdan kurunca build 9200 yazısı çıktı sağ altta. bu yazıdan nasıl kurtulabilirim? (ilk çıktığı gece 29 tl ye almıştım.)

Bilgisayar özelliklerinden baksana bi, etkinleştirildi yazıyo mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sonradan sıfırdan kurunca build 9200 yazısı çıktı sağ altta. bu yazıdan nasıl kurtulabilirim? (ilk çıktığı gece 29 tl ye almıştım.)

Bilgisayar özelliklerinden baksana bi, etkinleştirildi yazıyo mu ?

Evet 1 Kasım'da (sonradan tekrar kurduğumda) etkinleştirmişim aynı gün Windows'u.

• Valla bilemicem hocam bende daha yeni sıfır kurulum yaptım ama öyle bişeyle karşılaşmadım. Siz ürünü aldıktan sonra direk başlayan indirmeyle mi kurulum yaptınız. Yoksa windows un gönderdiği e-mailde "tekrar indirmeniz gerekirse burdan indirin" diye bişey yazıyodu ordan indirip mi kurdunuz. Daha önce birisi 2. seçenekten kurunca o yazı yazıyo demişti de ondan soruyorum
  • ürünü aldıktan sonra direkt kendi yönlendirdiği yerden indirip sonra DVD ye yazdırmıştım ve win7 üzerine win8 kurulumu yapmıştım. o zaman bu sorun yoktu. birkaç gün sonra bi sebepten dolayı, aynı DVD den sıfırdan kurulum yaptım ve bu defa aşağıda o yazı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonchild01

netbook a yuklesem hiz acisindan pisman olur muyum programlarda uyumluluk sorunlari oluyor mu

guncel..

• quote:

quote:

netbook a yuklesem hiz acisindan pisman olur muyum programlarda uyumluluk sorunlari oluyor mu

guncel..

sistemin ne kardeşim? ben HP Pavilion dv7-6c00et kurdum canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

guncel..

lg x200 n450 2 gb ram su an win7 starter ilk gunku gibi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

quote:

guncel..

lg x200 n450 2 gb ram su an win7 starter ilk gunku gibi :)

sanırım alt linkteki konuda olan mini netbook ama bence geçme çünkü win 8 pro win7 ultumate ayarında bir sistem ve kasabilir pc ni atom işlemci sonuçta
    http://forum.donanimhaber.com/m_55283916/tm.htm

• anladim tesekkur ederim ama su haber kafami karistirdi
    http://www.pclabs.com.tr/2011/09/14/windows-8in-en-dusuk-sistem-gereksinimi-eski-nesil-atom-islemciler-ve-1gb-bellek-yeterli/

• quote:

anladim tesekkur ederim ama su haber kafami karistirdi
    http://www.pclabs.com.tr/2011/09/14/windows-8in-en-dusuk-sistem-gereksinimi-eski-nesil-atom-islemciler-ve-1gb-bellek-yeterli/

imkanın varsa dene istersen belkide win 8 kasmaz win 7 ultumate benim lg x110 vardı onda kasıyordu belki win 8 kasmaz denemekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.