Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan1216

beyler güzelde kullanamadım ben ya açıkçası 7 den sonra çok acaip geldi ..
    ama 7 . de 5..9. puan alırken 8 de 4.6 aldım performans farkı var galiba ama çok karışık alışmak zor olur açıkçası

tavan puan yükseldi çünkü
  • bende de donma var. i5 li i7 li makinaların çoğunda oluyormuş. yabancı forumlarda baya konusu var. orda yazanların hepsini yaptım driverları win8 e uygun olanlarla (üretici web sitesindeki) güncelledim. sorun azaldı ama yine devam ediyor. kullanılmaz hale geliyor sistem. çok sinir bozucu. chrome kullanınca daha da çabuk sapıtıyor sistem.

Neyse iyi ki eski win7 mi silmeden ayrı bir partition a kurdum yoksa ayvayı yiyecekmişim gibi görünüyor. çoğu zaman win7 kullanıyorum bu problem yüzünden.
  • Elimde kurulu olmayan orjinal vista64bit DVD (oem) i Microsoft'la bağlantıya geçsem, cüzzi bir parayla W8 e geçebilirmiyim sizce ?
  • windows 8 pro dvd versiyonunu nerden indirebilrim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternet

windows 8 pro dvd versiyonunu nerden indirebilrim acaba.

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=262204

burdan indirebilirsin
  • o linktekini kurdum ama sağ köşede buil 9200 yazıyo ?
  • bildiğim kadarıyla en son sürüm buydu, bende kurulu olana bakıyım ( 29 tl kapmanyasından indirdiğime). Nerden bakıyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bende de donma var. i5 li i7 li makinaların çoğunda oluyormuş. yabancı forumlarda baya konusu var. orda yazanların hepsini yaptım driverları win8 e uygun olanlarla (üretici web sitesindeki) güncelledim. sorun azaldı ama yine devam ediyor. kullanılmaz hale geliyor sistem. çok sinir bozucu. chrome kullanınca daha da çabuk sapıtıyor sistem.

Neyse iyi ki eski win7 mi silmeden ayrı bir partition a kurdum yoksa ayvayı yiyecekmişim gibi görünüyor. çoğu zaman win7 kullanıyorum bu problem yüzünden.

Ben de yasiyorum.

İslemci i7 2600k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünün internet üstünden doğrulamasını yaptınızda sağ alttaki build 9200 yazısı kalkıyor arkadaşlar, yasal kullanmıyorsanız bilemiyorum
  • Bu yazıyı okuduktan sonra biraz bekleyeceğim arkadaşlar Orjinal Vista aldım çok hantal bir sistemdi şimdi orjinal Win 7 kullanıyorum memnunum bekleeyceğim bellimi olur Win 8,5 çıkar belki :)

Windows'ta dev halka koptu

Yazılım devi Microsoft, Windows yazılımının başındaki isim olan Steven Sinofsky'ın görevden ayrıldığını duyurdu.Windows 8 lansmanından iki hafta sonra Windows patronunun görevden alınması ise çeşitli dedikodulara neden oluyor.PC ve tabletlere gelen Windows 8'in aldığı en yoğun eleştiri öğrenilmesi zor bir işletim sistemi olması.

Alıntı Hürriyet

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=62515&rid=4369&hid=21912149

• quote:

Orijinalden alıntı: martell

Bu yazıyı okuduktan sonra biraz bekleyeceğim arkadaşlar Orjinal Vista aldım çok hantal bir sistemdi şimdi orjinal Win 7 kullanıyorum memnunum bekleeyceğim bellimi olur Win 8,5 çıkar belki :)

Windows'ta dev halka koptu

Yazılım devi Microsoft, Windows yazılımının başındaki isim olan Steven Sinofsky'ın görevden ayrıldığını duyurdu.Windows 8 lansmanından iki hafta sonra Windows patronunun görevden alınması ise çeşitli dedikodulara neden oluyor.PC ve tabletlere gelen Windows 8'in aldığı en yoğun eleştiri öğrenilmesi zor bir işletim sistemi olması.

Alıntı Hürriyet

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=62515&rid=4369&hid=21912149

Hiç bilgisayar kullanmamış birisi için evet öğrenmesi zor olabilir ama Win7 yi normal olarak kullanıp Win8 i öğrenemeyen insana şaşarım ben tek fark Metro.

• Günlerdir Kenar Çubuğu arıyordum Windows 8 için. Normalde yokmuş, ama elemanın birisi Windows 7 / Vista'nın kenar çubuğunu hazırlamış. İsteyen aşağıdaki linkten indirebilir.

http://8gadgetpack.bplaced.net/
  • win 8 li makina alıpta ssd takmakta sıkıntı yaşamayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enternet

o linktekini kurdum ama sağ köşede buil 9200 yazıyo ?

etkinleşince kalkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim avatar resmim neden böle ? ne anlama geliyor bu ben böle bişiy yapmadım ki
  • Win8 yukluyorum begenmiyorum 7 ye donuyorun.7 yukluyorum icimi birsey durtuyo 8 e geciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası arkadaşlar bence pekde iyi olmamış çünkü win8 genellikle tablet yada notbooklar için üretilmiş olsa gerek masaüstü bilgisayarlara göre olan bir sürüm olmadığını düşünüyorum

ve şunuda göz ardı etmemek lazım burdaki yorum yapan arkadaşların çoğu benim gibi oyun meraklısı olan oyun oynayan kişilerdir eminim

oyunları yüklemekte bir sıkıntı çekmiyorsunuz ama oyuna girdiğiniz zaman genel olan hatalar veriyor

hata kodunu tam hatırlamıyorum ama ( download/programs 12... ) gibi bir kod veriyor ve oyunlardan atıyor ( özellikle online oyunlar )

yani şunu diyebilirim belkide benim bu söylediklerim oyunlarla alakalıdır tam bilemiyorum ama oyunlar ve win8 birbirine uyumlu olmadığından dolayı oynatmıyor

bazı yeni güncellemeler olmadan önce bir arkadaşımın yaşadığı problem ise ati catalyst control center programını win8 bir türlü kabul etmeyip yüklemeyi durduruyordu

güncellemeler oldukdan sonra yüklenildi ama oyunlar için hala bir değişiklik varmıdır bilemicem win8 den win7 ye geri dönmüş bulunmaktayım

win8 in en iyi özelliklerinden biri ise 1 1.5 dakikada açılıp kapanan bilgisayarınız 20 saniyede açılıp kapanabiliyor sadece biraz daha hızlandırılmışı :)

hatamız var ise affola :)

• 29 tl ye aldım kurdum kullandım format attım win 7 kullanmaya devam.tabletler için tasarlanmış.dizüstünde kullanışlı değil ayrıca media center gibi özellikler üçretli..fakat açılış kapanış hızı çok iyi ..win 7 kullanan dizüstü sahiplerine tavsiye etmem

• Arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var. Windows 8 de chrome da youtube dan vs ses gelmiyor. Cihazım Imac bütün driver lar vs codec ler sorunsuz kurulu. Internet explorer da sorun yok ama chrome da ses çıkmıyor. Sebebi ne olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var. Windows 8 de chrome da youtube dan vs ses gelmiyor. Cihazım Imac bütün driver lar vs codec ler sorunsuz kurulu. Internet explorer da sorun yok ama chrome da ses çıkmıyor. Sebebi ne olabilir sizce?

adobe flash player falan yüklümü peki ben kurdugumda öyle bir sorunla karşılaşmadım ama bi kontrol et adobe flash player tarzı şeyleri
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.