Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal Windows 7 64 notebook' dan indirip korsan Windows 7 32 bit üzerine sıfır kurulum yaptım. Bahsi geçen 100mb lık alan da yoktu bilgisayarda göremedim ben. Şu an windows etkinleştirildi diyor bakalım update yapıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

29 tlye w8 i aldim iso olarak indirip dvd yazdim, kurulum %14 e geldigin ilerlemiyor bi sure sonrada hata veriyor. iso 2,65gb di sanirim boyutu sizde de ayni mi? Farkliysa eksik inmistir yoksa dvd de problem var.

Doğru Hocam Eksik Birşey Yok

Windows 8 Pro 32 Bit ( 2.0 GB )

Windows 8 Pro 64 Bit ( 2.6 GB )

Yuzde 14 de basklarinda takilma olmuyorsa sorun dvdde demekki. yenisi cekeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media Center kodu geldi gelmesine de nedendir bilinmez ibranice geldi.

SS:http://prntscr.com/ik5in (geniş boşluk olan kısımda kod vardı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

hala media center kodu gelmedi anlamadım

Bende Bekliyorum Hocam Dün Gece 4.5 Gibi Başvurdum Halen Gelmedi

Kodun gelmesi 24 saati buluyor
  • Ya arkadaşlar ben şuan bunu indiriyorum ama bu sistem dursun, diskin bir bölümünü ayırıp ona kurmak istiyorum 8'i. Direk kurmuyor değil mi? Biz kendimiz istediğimiz yere kuruyoruz?
  • Beyler yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crackli_Kraker

quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Teşekkürler çok faydalı konu olmuş. Aynı işlemleri uygulayarak ben de promosyon kodunu aldım. Ama ufak bir sorunum var. Windows 8 yükseltme yardımcısını açtım, anlatıldığı gibi adımları takip ettim. Resim-9'daki ekranda 'Alışverişi Bitir' dedikten sonra 'Birkaç Şey Hazırlanıyor' diyor. O ekranda kaldı yükleme. 45 dk.dır o ekranı bekliyorum. Normal mi bu kadar uzun sürmesi yoksa kapatıp işlemi baştan mı alayım?

Hocam benimde orda kalıyor nasıl çözülecek?

Microsoft TR'nin destek ekibine sordum olayı. Yeni bir windows kullanıcı hesabı açmanız lazım yönetici yetkisi vererek. Başka hesapla deneyince bendeki sorun çözüldü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crackli_Kraker

quote:

Teşekkürler çok faydalı konu olmuş. Aynı işlemleri uygulayarak ben de promosyon kodunu aldım. Ama ufak bir sorunum var. Windows 8 yükseltme yardımcısını açtım, anlatıldığı gibi adımları takip ettim. Resim-9'daki ekranda 'Alışverişi Bitir' dedikten sonra 'Birkaç Şey Hazırlanıyor' diyor. O ekranda kaldı yükleme. 45 dk.dır o ekranı bekliyorum. Normal mi bu kadar uzun sürmesi yoksa kapatıp işlemi baştan mı alayım?

Hocam benimde orda kalıyor nasıl çözülecek?

Microsoft TR'nin destek ekibine sordum olayı. Yeni bir windows kullanıcı hesabı açmanız lazım yönetici yetkisi vererek. Başka hesapla deneyince bendeki sorun çözüldü

Nasıl yaparım anlatırsan sevinirim hocam

• Arkadaş ben kodu almaya kalktım benden Windows 7 serialimi istiyor neden herkeste oluyor da benden bunu istedi çözemedim?Bikaç kişi daha vardı bu sorunla karşılaşan adam mı seçiyor anlamadım bu Microsoft.
  • Şu an satın almış bulunmaktayım, %57 inmiş durumda, 30 dk. sonra DVDye çekeceğim. Gece yarısı da kurulumu yapacağım.
    İnşallah sorunsuz bir şekilde kodu girip Win 8 e geçmiş olurum.

Eğer ki Windows bir hata yapıpta yanlışlıkla 29 Liradan sattılarsa beni bağlamaz artık. ben 29 TLye aldım kör mü gözün hata yapmasaydın Microsoft
  • Peki ben bu cd ve KEY ile başka pc ye kurulum yapabilirmiyim olduki pc yi yeniledim ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonJuan1907

bir kaç başlıkta, laptoplarda yükseltme işleminden sonra fn, recovery tuşlarının çalışmadığıyla ilgili şeyler okudum.

evet bendede irkaç tanesi çalışmıyor
  • windows 7 home premium orjinal lisanslı kullanıyorum 29 lira için en son satın alma sayfasında indirim kutucuğu çıktı oraya promosyon kodunu girince indirim yaptı iso olarak kayıt yaptım dvd ye yazdırdıktan sonra temiz bir kurulum yaptım update ile güncelledim bir sorun çıkmadı torrentten inenler ilk başta key istemiyor fakat bu indirme aracı ile indirip kurduğum win 8 dvd kurulumun ta başında key istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahinbey1

quote:

Orijinalden alıntı: DonJuan1907

bir kaç başlıkta, laptoplarda yükseltme işleminden sonra fn, recovery tuşlarının çalışmadığıyla ilgili şeyler okudum.

evet bendede irkaç tanesi çalışmıyor

driver tam destek yok bazı sürücülerde zamanla gelir
  • bende bu akşam aldım ve şimdi indiriyorum gece yarısına dogru yazıp kurulum yapıcam sonuçları yine bu sayfadan paylaşıcam
  • Windows 8 seçtiğiniz ülke için indirme yapılamıyor diyor.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alametifarika -- 30 Ekim 2012; 22:32:35 >
  • Arkadaşlar performans konusunada değinebilirmisiniz.Windows7 den geçmeye değer bir artış varmı kullanım ve performans olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Temiz kurulumda etkinleştirme yapamayanlar için bir çözüm var. Bende de sadece yükseltme içindir hatası vermişti. Basit bir kayıt anahtarı değeriyle çözebiliyoruz. İlk sayfaya ekleyebilirse konuyu açan arkadaş daha iyi olur.

Aldığınız ürün anahtarı temiz kurulumda hata verdiyse ve etkinleştirme yapamadıysa:

- Windows tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında "komut satırı" yazın. Çıkan komut istemine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. Yönetici olarak çalıştırın. Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "windows etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır.

Merhaba arkadaşım ellerin dert görmesin çok çok teşekkürler dediğini aynen yaptım ve düzeldi senin gibi bilgili insanların paylaşım yapması çok güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

Windows 8 seçtiğiniz ülke için indirme yapılamıyor diyor.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

hangi ülkeyi seçtiniz? ip numarası ile eşleştirme yapıyor olabilir sistem. modemi açıp kapatın belki düzelir.
    ben türkiye seçerek indirdim.

İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Arkadaşlar performans konusunada değinebilirmisiniz.Windows7 den geçmeye değer bir artış varmı kullanım ve performans olarak.

performans daha hafif gibi ama arayüze alışmak biraz zaman alabilir. windows7 den şu an için geçmeye değmeyebilir ama ileride kesinlikle geçilecek nasıl olsa. bence bu kampanya kaçmaz.

• Orijinalden alıntı: mustafaokur

Orijinalden alıntı: MelihG

Windows 8 seçtiğiniz ülke için indirme yapılamıyor diyor.

hangi ülkeyi seçtiniz? ip numarası ile eşleştirme yapıyor olabilir sistem. modemi açıp kapatın belki düzelir.
    ben türkiye seçerek indirdim.

İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.

İnternet bağlantım ortak ağ zaten modeme reset atmam imkansız. Ülke seçme gibi bir seçenek gelmedi ki ? Ayrıca Turkcell internet ile denedim aynı sıkıntıyı çıkardı. Ülke seçeneği ile alakalı bir bölüm var mı ? Nerede vardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alametifarika -- 30 Ekim 2012; 22:42:15 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.