Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafaokur

quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

Windows 8 seçtiğiniz ülke için indirme yapılamıyor diyor.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

hangi ülkeyi seçtiniz? ip numarası ile eşleştirme yapıyor olabilir sistem. modemi açıp kapatın belki düzelir.
    ben türkiye seçerek indirdim.

İnternet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Arkadaşlar performans konusunada değinebilirmisiniz.Windows7 den geçmeye değer bir artış varmı kullanım ve performans olarak.

performans daha hafif gibi ama arayüze alışmak biraz zaman alabilir. windows7 den şu an için geçmeye değmeyebilir ama ileride kesinlikle geçilecek nasıl olsa. bence bu kampanya kaçmaz.

Sanırım Windows 8 üzerinden bu yüklemeyi yapımaya çalışıyorsun.Bu nedenle windows 7 yükleyip yükseltmeyi o şekilde yapmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

quote:

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

hangi ülkeyi seçtiniz? ip numarası ile eşleştirme yapıyor olabilir sistem. modemi açıp kapatın belki düzelir.

quote:

Arkadaşlar performans konusunada değinebilirmisiniz.Windows7 den geçmeye değer bir artış varmı kullanım ve performans olarak.

performans daha hafif gibi ama arayüze alışmak biraz zaman alabilir. windows7 den şu an için geçmeye değmeyebilir ama ileride kesinlikle geçilecek nasıl olsa. bence bu kampanya kaçmaz.

Sanırım Windows 8 üzerinden bu yüklemeyi yapımaya çalışıyorsun.Bu nedenle windows 7 yükleyip yükseltmeyi o şekilde yapmalısın.

Ben DVD'ye yazmak istiyorum komple bir format atmak için DVD hazırlamak istiyorum da. O yüzden Windows 8 kullanıyorum evet. Ben nasıl DVD üzerine kurum yapacağım şimdi ?

Şuan deneme imkanı olan var mı peki ? Yani tek ben yaşıyorum herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alametifarika -- 30 Ekim 2012; 22:48:39 >

• Valla iyi oldu bu 29 TL ye lisanslı windows.Üzerine bir de mailime ücretsiz gelen Media Center lisans kodunu girip onu da yükledim.Microsoft kedi olalı fare yakaladı sanki.
  • Yav beyler hazırlanıyorda kalıyor tam fatura para ödeme yeri gelecek orada takılı kalıyor YARDIMMMMMMMMMMMMM
  • arkadaslar bu media center olayı nedir cok mu lazım biraz acıklayabilirmisiniz acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

quote:

quote:

Ben DVD'ye yazmak istiyorum komple bir format atmak için DVD hazırlamak istiyorum da. O yüzden Windows 8 kullanıyorum evet. Ben nasıl DVD üzerine kurum yapacağım şimdi ?

Şuan deneme imkanı olan var mı peki ? Yani tek ben yaşıyorum herhalde.

Tam anlamadım ama sıfırdan lisanslı kurulum mu yapmak istiyorsun? O zaman dediğim gibi lisanslı lisansız farketmez windows 7 kurarsan ilk sayfadayer alan önergeleri izlersen kurabilirsin.Ben öyle yaptım.

• çok güzel bi anlatim olmuş cidden tşk. peki windows 8den memnunmusunuz ?
  • Bu arada yedekleme yapacağım ancak ilgimi çekti yedekleme ekranında windows 7 yazıyor.

• Arkadaşlar elimde bedava windows media center için fazladan kod var. İlk PM atana vereyim.

fefeyx e verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Ekim 2012; 23:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

hala media center kodu gelmedi anlamadım

ben henüz satın almadım ama promasyon kodunu aldım ve dün sabah 7 gibi media center key istedim 1 gün dolmadan gelmiş

bazen geç bazen 10 saatte gelebiliyor demekki. neyse dursun alınca girerim tabi süresi yoksa sizde bekleyin mutlaka geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Ekim 2012; 23:38:23 >
  • media center kodunu hangi adresden istiyoruz acaba?
  • Media Center için ücretsiz aktivasyon kodunu aşağıdaki linkten alıyorsunuz.Ayrıca kodu 1 Şubat 2013 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor.
    http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/feature-packs
  • Bir tane daha kod gelmiş.

Yine ilk PM atana veriyorum.

Bu da ReCKLeSS17 e verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Ekim 2012; 23:51:04 >
  • Konuyu açan ve detaylı anlatan arkadaşa çok teşekkürler.
    Belirttiği şekilde indirim kodunu aldım ve 29 tl'ye orjinal win 8 pro sahibi oldum.
    Format atıp temiz kurulum yaptım ve hiçbir sorun olmadan win 8 aktifleşti ve açıldı.
    tüm update'lerde sorunsuz iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Media Center için ücretsiz aktivasyon kodunu aşağıdaki linkten alıyorsunuz.Ayrıca kodu 1 Şubat 2013 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor.

win8 yükseltmesi kodu için bir son kullanma tarihi var mı?
  • kodu aldım dvd yi yazdırdım firmat attıktan sonra yükleme yaparken %11 de takıldı süücü debir problem var gibi ne yapabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Media Center için ücretsiz aktivasyon kodunu aşağıdaki linkten alıyorsunuz.Ayrıca kodu 1 Şubat 2013 tarihine kadar kullanmanız gerekiyor.

teşekkürler süre bilgisi için acaba bu key tekrar format atınca geçerlimi

• Sağol hocam bende 2 gün önce aldım temiz kurulum yapamaz diye düşünüyordum yükseltme sürümü içimi rahatlattın valla sağol işlem bittikten sonra Allahtan hem usb-win8 ve DVD yazdırmıştım iyi etmişim.Açıklayıcı olmuş,eline sağlık :D
  • emrah871 senın sayende win8 pro yu 29tl ye aldım birtane daha alıcam kardesıme

resımler ıcın anlatımın ıcın kısacası emeklerın ıcın cok tesekkur ederım...........

1995 ten beri win kullanıyorum 98-2000-xp-win7 kullandım...... vista yı 1 defa kurdum nefrette ettım kullanmadım

nerdeyse 20seneye yaklasıyor en sonunda lisansli kullanmaya basladım

ayrıca boyle kampanya yapsınlar canımızı yesınler.... kımse kacak kullanmaz........... 300tl ye isletim sistemımı olur

asgarı ucret 800tl bu ulkede her yerı abd zannediyorlar....

bu microsoft un da ısıne de gelir 29 tl olduktan sonra herkez alır

tekrar detaylı anlatımın ıcın cok tesekkur ederım.............
  • Benimde bi kac sorum var arkadaslar, bazi arkadaslar da sormus ama cevap gelmemis ben tekrar sorayim :)

Simdi keyi aldik formatimizi attik temiz kurulum yaptik, 1 hafta sonra virus girdi tekrar format atmak zorunda kaldim tekrar keyi kullanabiliyoruz dimi?

Keyi simdiki pc de kullaniyorum 1 ay sonra yeni pc aldim onda da kullanabilirmiyim? Eger kullanamazsam bunu windows nerden anliyor guncellestirme yaparken microsoftun veritabanindan eslestirme mi yapiyor ?

Keyi alma asamalarini yaptim diyelim dvd secenegini sectik ve iso indikten hemen sonra win 7 ustune guncellestiriyor mu yoksa bizim kaydettigimiz yerde o dosya duruyor mu? Simdi sistemin silinmesini istemem yani baska surucuye kurucam win 8.

Media center nedir, faydali birsey mi ki :) Diyelim ki media centerinda keyini aldik aktif yaptik ama gel gelelim ki 1 subat 2013 tarihinden sonra format attim diyelim pc ye tekrar o media center keyini kullanabilirimiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.