Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfckmk

arkadaşlar win7 yi benim gibi deneme sürümü olarak kullanıyorsanız key istemesi gayet normal. konuyu açan arkadaş bu işlemi yaparkenki durumu yazmış. bilgisayarım Win7Loader ile lisanslanmıştı diyor.

benim kafamı karıştıran Win7Loader lisansladıktan sonra win8 teklifini alsak daha sonra korsan windows 7 yi yükselttiğimiz ortaya çıkarsa ne olur orası meçhul. sonuçta kredi kartı bilgisi verip indireceğiz windows 8 i yani bize ulaşmaları çok kolay !

Bende win 7 aktive edilmemisti 26 gun vardı etkinlestitmeye bana key falan sormadı sıkıntısız dertsiz tasasız aldım win 8 i...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Valla iyi oldu bu 29 TL ye lisanslı windows.Üzerine bir de mailime ücretsiz gelen Media Center lisans kodunu girip onu da yükledim.Microsoft kedi olalı fare yakaladı sanki.

Bu WMC setup olarak indirilebiliyor mu acaba? Şubat ayından itibaren ücretli olacak çünkü ve her formattan sonra karşıdan yüklemeye ya da sürüm yükseldikçe ücret ödemeye devam etmeyelim(?)

Anlatım için 'ayrıca' teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svsknr -- 31 Ekim 2012; 9:57:29 >
  • Şimdi benim anlamadığım temiz kurulumu yapanlar nasıl yaptılar yapamayanlar nasıl yapamadılar??
  •  Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

Burayı nası gecebilirm.

İlaçlı win7 keyi kullansam sorun olur mu ?

64 bit indirmek istiyorum.

Onun dısında aldıgım bi laptop war home pre yüklü . ondan mı indirsem. nasıl yapcaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figo976 -- 31 Ekim 2012; 15:35:49 >
  • Her girişte Msn şifremi istiyor, bunu nasıl kapatabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Her girişte Msn şifremi istiyor, bunu nasıl kapatabiliriz?

sağ üstten ayarlara girip bilgisayar ayarlarından kullanıcı ayarlarından yapıyorsun yerel ayarlara geçi tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Her girişte Msn şifremi istiyor, bunu nasıl kapatabiliriz?

sağ üstten ayarlara girip bilgisayar ayarlarından kullanıcı ayarlarından yapıyorsun yerel ayarlara geçi tıkla

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyuka

KEY İSTENİYOR DİYENLER. BU LİNKTEN KEYSİZ ALABİLİRSİNİZ.

https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration

sizde key istemiyorsa benim maile 1 adet atabilirmisiniz netvan6@hotmail.com

ben 29 tl verip alayım ?_

AYRINTILAR :

https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

KISACA SERİAL GİRMEDEN ALMA OLAYI KALDIRILMIS DÜN GECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figo976 -- 31 Ekim 2012; 15:37:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen99

Selam,

Diyelim ki, yükseltme değil de tam sürüm satın almak istiyorum. Microsoft sitesinde şöyle yazıyor: "Veya, 129 TL'den başlayan fiyatlarla Windows 8 Pro'yu bir teknoloji mağazasından satın alabilirsiniz." Teknoloji mağazalarının internet sitelerinde Windows 8 görünmüyor. İnternet mağazalarında da sadece bir alışveriş sitesinde (isim vermem uygun mudur bilmiyorum) 341 TL ye buldum. 129 TL ye nereden alabilirim bilen var mıdır?

teşekkürler.

Bimeks'in web sayfasında vardı sonra kaldırdılar.Orada okuduğum; bilgisayarınızda win7 yüklü olması şartı aranıyor.Yani yükseltme sürümü o fiyata diğer şekilde fiyat dediğiniz gibi oluyor.Zaten microsoft kampanyalı benden alırsan 75TL ye mağzadan alırsan 129TL DVD li alabilirsin demeye getiriyor.

• slm arkadaslar windows 8lisansını alınca dvd yükleyip temiz format atabiliyormuyuz yoksa windows 7 yükleyip yükseltmemi yapıyoruz yoksa
  • Arkadaşlar metro uiden kurtulmanın yollarını arıyorum ne denediysem olmadı 2 gündür yardımcı olabilcek varmı bu konuda lanet olasıca şey illaki şifre istiyor pcyi açarken denetim masasından ve metrodanda kapatmama rağmen hala şifre istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

slm arkadaslar windows 8lisansını alınca dvd yükleyip temiz format atabiliyormuyuz yoksa windows 7 yükleyip yükseltmemi yapıyoruz yoksa

29 tl ye alınanları aktifleştirmek için mutlaka bir işletim sisteminin üstüne kurulmuş olması gerekiyor. bunun için ister eski kullandığınız windos sürümünün üstüne kurulum yaparsınız isterse format atıp win8 kurar bilgisayar açılınca win8 in üstüne birdaha kurulum yaparsınız, birşey farketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pritt

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

slm arkadaslar windows 8lisansını alınca dvd yükleyip temiz format atabiliyormuyuz yoksa windows 7 yükleyip yükseltmemi yapıyoruz yoksa

29 tl ye alınanları aktifleştirmek için mutlaka bir işletim sisteminin üstüne kurulmuş olması gerekiyor. bunun için ister eski kullandığınız windos sürümünün üstüne kurulum yaparsınız isterse format atıp win8 kurar bilgisayar açılınca win8 in üstüne birdaha kurulum yaparsınız, birşey farketmiyor.

peki 79tl olanlar benim masaüstü pc toplama bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Arkadaşlar metro uiden kurtulmanın yollarını arıyorum ne denediysem olmadı 2 gündür yardımcı olabilcek varmı bu konuda lanet olasıca şey illaki şifre istiyor pcyi açarken denetim masasından ve metrodanda kapatmama rağmen hala şifre istiyor

Hocam bende direk masaüstü geliyor şu yolları takip etmeniz gerekiyor;

Öncelikle Metro ui'deki ayarlar kısmından yerel bir hesap açmanız gerekiyor. ( Microsoft hesabından cıkacaksınız )

Daha sonra başlat menüsü için Start 8 adlı programı yuklediğiniz zaman default ayarlarında bilgisayar açıldığı zaman açılışın masaüstüne yapmasını sağlıyor.
  • denicem sağolasın

• Arkadaşlar temiz kurulum yaptım. Keyi yazınca temiz yüklemeler için değil yalnızca yükseltme için kullanılabileceğini belirledi. Hatasını alıyorum bir çözümü yok mu ?
  • temiz yükleme için iso nuzu dvd ye yazdırın ya da usb ye yazdırın ve pc nizi DVD ya da USB den başlatın. Sonra yükleme seçenekleri ekranından özel i seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Reno

Arkadaşlar temiz kurulum yaptım. Keyi yazınca temiz yüklemeler için değil yalnızca yükseltme için kullanılabileceğini belirledi. Hatasını alıyorum bir çözümü yok mu ?

Forumda bir yerde o sorunu bir kaç regedit ayarıyla nasıl düzelttiğini yazmışlardı ararsan bulabilirsin. O sorun windows 7 den sonra windows 8'i yuklerken partition disk'i silmenden dolayı kaynaklanıyor.
  • İsoyu hem dvdye hem usbye yazmaya engel varmı? Dvdler çabuk bozuluyo

• Sistemde suan vista 32 bit yüklü benim win8 64 bit yüklemek istiyorum. indirme yaparken bize soruyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.