Şimdi Ara

windows 8 wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
31.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar. dün asus marka n56vz-s4431h model iki laptop aldım.internete ethernet kablosuyla rahat bi şekilde bağlanabilmeme rağmen kablosuz olarak bağlanmaya çalıştığımda bağlantı tanımlanamıyor ve sınırlı gözüküyor. ayrıca bu durum iki laptop için de geçerli. bdün sabaha kadar uğraştım bi çözüm bulamadım lütfen yadım edin

• Modeminizin wi-fi açma kapama düğmesi varsa ona basarak açıp kapatın. Ben şahsen sorunumu böyle çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Expert

Modeminizin wi-fi açma kapama düğmesi varsa ona basarak açıp kapatın. Ben şahsen sorunumu böyle çözdüm.
    laptoplarda sorun olacağını sanmıyorum. sorun büyük ihtimalle modemde. ip alamıyor sanki.
  • erderdi E kullanıcısına yanıt
    Bunun iki sebebi olabilir.Birincisi driver uyumsuzluğu.İkincisi antivirüs uyumsuzluğu.Başka da bir izahatı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 17 Haziran 2013; 22:53:52 >
    aynı laptoptan bendede var ama sorunun laptoptan olduğunu zannetmiyorum sorun windows 8de modemide değiştirdim ama bir türlü bağlanamıyorum kafasına göre geliyor gidiyor kesin bir çözümü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theboysareback

aynı laptoptan bendede var ama sorunun laptoptan olduğunu zannetmiyorum sorun windows 8de modemide değiştirdim ama bir türlü bağlanamıyorum kafasına göre geliyor gidiyor kesin bir çözümü yok
    aynı lanet sorun bende de var, sınırlı bağlantı diyor ya da çoğu zaman bu ağa bağlanılamıyor diyor. O kadar farklı yerde aradım sorunun çözümü nasıl bir kesin çözümü yok akıl alacak şey değil !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

aynı lanet sorun bende de var, sınırlı bağlantı diyor ya da çoğu zaman bu ağa bağlanılamıyor diyor. O kadar farklı yerde aradım sorunun çözümü nasıl bir kesin çözümü yok akıl alacak şey değil !!

aynen bende de aynı sorun var sen hangi antivirüsü kullanıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5DDBB196F

quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

aynen bende de aynı sorun var sen hangi antivirüsü kullanıyorsun?

Alıntıları Göster
    mc afee internet sec. 2013 kullanıyorum

sorun win8den kaynaklı yanı pcden yada modemınde sorun oldugunu sanmıyorum sorunları gıder de bi duzelcekmı ama sıkıntı win8de
  • quote:

Orijinalden alıntı: NsncHunter1

sorun win8den kaynaklı yanı pcden yada modemınde sorun oldugunu sanmıyorum sorunları gıder de bi duzelcekmı ama sıkıntı win8de
    1 hafta önce bende win 8 yüklü bir laptop aldım.aynı sorun bendede var bağlantıyı durup dururken sınırlı yapıyor internet gidiyor.evde 3 bilgisayar var.diğerleri xp ve win 7 yüklü.onlarda hiç sorun olmazken win 8li laptop bağlanamıyor.modemden değil çünkü diğer pcler rahat bağlanıyor ve yüksek hızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shez

1 hafta önce bende win 8 yüklü bir laptop aldım.aynı sorun bendede var bağlantıyı durup dururken sınırlı yapıyor internet gidiyor.evde 3 bilgisayar var.diğerleri xp ve win 7 yüklü.onlarda hiç sorun olmazken win 8li laptop bağlanamıyor.modemden değil çünkü diğer pcler rahat bağlanıyor ve yüksek hızda.

Alıntıları Göster
    bilerek yapıyorlar güya 8.1 de düzelttik diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5DDBB196F

bilerek yapıyorlar güya 8.1 de düzelttik diyecekler

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Aynı sorunu bende yaşadım ve çözümledim. Gördüğüm kadarıyla hiç kimse çözüm bulamamış. Ben sorunu nasıl çözdüğümü resimlerle anlatmak istedim, umarım faydalı olur.

NOT: Resimler Win 7 işletim sistemi ile hazırlandı ama yönergeler Win 8 ile aynıdır.

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: karadenizli37

Merhaba arkadaşlar,

Aynı sorunu bende yaşadım ve çözümledim. Gördüğüm kadarıyla hiç kimse çözüm bulamamış. Ben sorunu nasıl çözdüğümü resimlerle anlatmak istedim, umarım faydalı olur.

NOT: Resimler Win 7 işletim sistemi ile hazırlandı ama yönergeler Win 8 ile aynıdır.

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

Alıntıları Göster
    Beyler ben sorunu halledemedim artık ethernet kablousuyla bağlanıyorum o zaman sorun çıkmıyor. Ayrıca artık yurtta kalıyorum ve kyknın sağladığı wi-fi ye rahat bii şekilde bağlanabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erderdi

Beyler ben sorunu halledemedim artık ethernet kablousuyla bağlanıyorum o zaman sorun çıkmıyor. Ayrıca artık yurtta kalıyorum ve kyknın sağladığı wi-fi ye rahat bii şekilde bağlanabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatmış olmayayım ama çözümü için :) buyrunhttp://cozumbul.blogspot.com.tr/2014/03/windows-8-sinirli-ag-sorunu-cozum-yolu.html kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanBATTAL

Konuyu hortlatmış olmayayım ama çözümü için :) buyrunhttp://cozumbul.blogspot.com.tr/2014/03/windows-8-sinirli-ag-sorunu-cozum-yolu.html kolay gelsin

Alıntıları Göster
    çok garip bir sorun resmen 2 adet windows 8 yüklü bilglisayarda bu sorun var , onun haricinde 4 adet windows 7 tıkır tıkır hiç bir sorun yok..

bende ne cihazda nede win 8 de sorun olmadığını düşünüyorum. sınırlı bağlantı olduğun olduğunda ne laptoplar ile ne telefon ile nede tablet ile nete bağlanamıyor. 8de problem olsa telefon ile neden bağlanmıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürluk allaha kulluktur

bende ne cihazda nede win 8 de sorun olmadığını düşünüyorum. sınırlı bağlantı olduğun olduğunda ne laptoplar ile ne telefon ile nede tablet ile nete bağlanamıyor. 8de problem olsa telefon ile neden bağlanmıyor ??
    http://www.youtube.com/watch?v=ath-9jyechU&feature=youtu.be yardımcı olabilir
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

Merhaba,

Benim bilgisayarımdaki wifi sorunu tam olarak bu linkteki gibi bir sorun.

http://www.****.com/windows-8/5520019-windows-8-wireless-wifi-problemi.html

Sizin çözüm öneriniz bu sorunda da işe yarar mı acaba?

Lütfen çok kısa da olsa hemen yanıtlayın 6 haftadır bir çözüm bulunamadı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: canela

quote:

Merhaba arkadaşlar,

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

Merhaba,

Link gözükmemiş şimdi ekran görüntüsünü ekliyorum. Gerçi ben yukarıdaki yönergeyi uyguladım ama sorun yine de çözülmedi. Halen wifi kapalı olarak gözüküyor tıpkı bu ekran görüntüsündeki gibi.

Lütfen artık bir yardım etsin. :(
     windows 8 wi-fi sorunu

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

windows 8 wi-fi sorunu

Merhaba,

Link gözükmemiş şimdi ekran görüntüsünü ekliyorum. Gerçi ben yukarıdaki yönergeyi uyguladım ama sorun yine de çözülmedi. Halen wifi kapalı olarak gözüküyor tıpkı bu ekran görüntüsündeki gibi.

Lütfen artık bir yardım etsin. :(
     windows 8 wi-fi sorunu

Alıntıları Göster
    Merhaba canela;

Anladığım kadarıyla sorununuz win8'li bir laptopta wi-fi özelleğini açamamak sanırım? Ben uzun süreli win8 kullanmadım ve böyle bir sorun yaşamadım. Eğer sizin sorununuz wi-fi özelliğini açamamak ise linkteki çözüm makalesi size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Umarım bir faydası olur, eğer olmazsa bilgi verin tekrardan yardımcı olmaya çalışırım.

Link:http://goo.gl/HD1qcx

İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadenizli37 -- 26 Nisan 2014; 12:54:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.