Bildirim
Windows 98 ms-dos Türkçe Karakter (:
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Lightning Kablo 20W, 1.2 Metre, Mor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
98 de türkçe harfler desteklemiyordu ama yazılabiliyordu. command yaz entere bas.belki olur. -
command derken ? -
Autoexec.bat
Mode con codepage prepare=((857) c:\windows\command\ega2.cpi)
Mode con codepage select=857
Keyb tr,, c:\windows\command\keybrd2.sys /id:179 ( Klavye F ise 179 yerine 440 yazmalısınız )
Config.sys
Device=C:\Windows\Command\Display.Sys Con=(Ega,,1)
Country=090,857,C:\Windows\Command\Country.Sys
İlgili dosyaların içindeki komutlar bu şekilde olmalı ve komut parametrelerindeki dosyalar doğru yoldamı diye kontrol edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Autoexec.bat
Mode con codepage prepare=((857) c:\windows\command\ega2.cpi)
Mode con codepage select=857
Keyb tr,, c:\windows\command\keybrd2.sys /id:179 ( Klavye F ise 179 yerine 440 yazmalısınız )
Config.sys
Device=C:\Windows\Command\Display.Sys Con=(Ega,,1)
Country=090,857,C:\Windows\Command\Country.Sys
İlgili dosyaların içindeki komutlar bu şekilde olmalı ve komut parametrelerindeki dosyalar doğru yoldamı diye kontrol edin.
onları kontrol ettim aynen böyle yazıyor.. bi arkadaşım "Keybtr.com" dosyasıyla çözülebilir dedi ama onu bulamadım nette -
Yukarıdaki komutlar doğru şekilde yazıldıysa ve gerekli olan dosyalar gerekli yollarda bulunuyorsa, çalışmaması için hiçbir neden yok.
mesela : ega.cpi ve keybrd2.sys dosyaları, c:\windows\command yolundamı ?
Ve diğer dosyalarda kendi yollarında mı ? -
şuanda dediğiniz dosyalar command klasöründe .. bir arkadaşım Keybtr.com , Kqtk.com ve Vgatr.com dosyalarıyla sorunun düzeleceğini söyledi .. ama o dosyaları bulamadım nette
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X