Şimdi Ara

Windows acılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 2 ay önce laptop aldım fakat zamanla bilgisayar gec acılmaya başladı. işlemci i5 işlemci hızı 2.66 ekran kartı 1gb ram 4gb. Need For speed hot pursuit'i son özellikte oynuyorum eğer virüs olsaydı oyunda kasma yapardı. Sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun..

• msconfig den gereksiz olan proğramları kaldır, disk temizleme ve birleştirme yap, Advanced SystemCare indir ve kullan sorunun düzelecektir...
  • arkadasin dedikleri olmazsa su yöntemi bi dene caliştir msconfig- boot -advenced option tan number of processory i 2 yap bide öle dene
  • auslogics boost speed te bilgisayarı hızlı kapat ayarı var , hızlı aç yok . ama gerekli bakım ve onarımı yaptıktan sonra hızlı açılır.benim bilgisayar 4-6 saniyede açılıyor ve kapanıyor.tabi bunun hdd yle direk ilgisi var yeni bir hdd aldım onunda etkisi var.
    senin büyük ihtimal açılışta birsürü program var açılan . bilgisayardan fazla anlamıyorsan benimle iletişime geç sana hepsini ayarlayacağım..bilgisayarın hızlı açılacak hızlı kapanacak ve genel olarak hızlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ağustos 2011; 17:02:33 >
  • İlk başlatmada 14tane program acılıyor bunun etkisi olabilir mi ? Bilgisayardanda fazla anlamıyorum 3-5 bişey biliyorum sadece :(
  • Ayrıca bilgisayardaki gereksiz dosyaları silmek için WinTool.Net yüklü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.