Arkadaşlar benim araçlarımda sıkıntı var tıklıyorum ekrana gelmiyorlar. İşletim sistemim windows 7 64 bit Bütün araçlarda sıkıntı var arkadaşlar hepsi sıkıntılı yani. Tıklıyorum tıklıyorum yanda gözüken o küçük beyaz simge gibi geliyorlar. Resimide attım yardımcı olursanız sevinirim :) Ben bayaa uğraştım olmadı bi türlü windows ile yüklenen araçları geri yükledim, windows özelliklerini aç veya kapat'tan windows araç platform'unun tikini kaldırdım işaretledim ama yine olmadı. Bide ben uzun zamandır güncelleme yapmıyorum bir tane güncellemeyide yarıda kesmiştim. Yurtta kaldığımdan internetim zayıf. Bu nedenle yapamamıştım. Bu olabilirmi nedeni ve güncellemeleri yaparsam düzelirmi acaba ? Şimdiden teşekkürler sizlere .. :)
Sistem geri yükleme yap. Güncelleme yapınca bazen böyle sorunlar oluyor. Her güncelleme gerçekten gerekli değildir üstelik. not : Sistem geri yükleme tarihini güncellemeyi yapmadan önceki tarih olarak seç.
Kardeş geri yüklemede en fazla 1 hafta öncesine kadar var benim bu sorunum çok daha önceden beri var. Zaten onuda denedim 2-3 gün öncesine geri yüklemiştim o da olmadı malesef. Saolasın yardımın için başka fikirlerin varsa duymaktan memnun olurum iyi geceler ..
Sanırım yardımcı olacak kimse yok bana. :D Çünkü düzelmiyor bu sorun. İnşallah sorun güncellemededir de yapınca düzelir..