Sxe 14.1 i açıp hl.exe'yi açmaya çalışıyorum. İlk önce cs açılmıyor. İbrenin yanında kum saati ile öyle kalıyor. Ben de sxeyi kapatınca haliyle oyun da kapanıyor ve yukardaki hatayı veriyor. Yani aslında demek istediğim sXe açıkken cs açılmıyor. sXe'yi kapatınca da "windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası"nı veriyor. Yardım edecek var mı?
Oyunu D:\ sürücüsüne taşıyın. C:\ sürücüsünde o konumdaki dosya için yetkiniz yok, Windows a admin hesabı ile girin ya da yetkileri artırın. En kolayı oyunu başka klasöre taşımak.
D:/ye taşımayı denedim olmaıd yine aynı hatayı verdi. İşte sorun da bu zaten; yetkilerde bi sıkıntı yok adminim ve yetkilerim full. Nerde olursa olsun full yetki olmasına rağmen bu hatayı veriyor. Yetki olmamasından kaynaklanan bi sorunmuş gibi gözükse de öyle değil işte. Beni sinir eden şey bu.
Ayrıca sorun sXe'de. sXe'yi açmadan cs ye rahatça girebiliyorum ama sXe'yi açınca bu hatayı alıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme