Şimdi Ara

Windows Blue Screen Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yenipcyi kurdum

sistem:
    amd phenom IIx4 955
    işlemci sogutucu: xigmatek hdt-d1284
    anakart=asus m5a78le l
    ram=gskil 1333mhz 4 gb
    kasa= aopen nagas g6 550w
    ekran kartı =xfx hd 5750
    harddisk wd caviar blue 500 gb(samsung 500 gb kalmamış malesef )

sistem güzel ancak hoşgeldiniz ekranında filan bekleme yapıyor hemen açılmıyor pc ,açılınca işlem yapnca biraz geç açılıyor ,oyunlara girince ilk pc açıldıktan 2-3dk sonra giriyorum geç açılıyor ama sonra açtıklarımda bi sıkıtı yok bu normalmi yoksa benmi çok kafama takıyorum "yeni pc nie bukadar hızlı deil" diyerek.

ama oyunlarda hakını veriyor crysis 2 ful detay very high 1280 1024 hiç kasma yok en düşk fps 46 nsaıl en yüksek su şanda 57 oldu nasıl degerler iyimi

bi sorunum daha var mavi ekran (blue screen hatasıymış) bi sorunmu var . bu hata hangi donanımla ilgili

Windows Blue Screen Hatası

• lütfen yardımcı olun...
  • Driverları tamamen kurup kurmadığına emin olmalısın.Bilgisayarım'a sağ tık>yönet>aygıt yöneticisi , ünlem işaretli bir aygıtın kaldıysa driver'ını yüklemememişsin demektir.Bunun yanında kasayı açıp işlemcinin termal macun seviyesini kontrol et.Bir de bilgisayarının yavaş açılması çok fazla program kurmanla ilgilidir,hard-disk in tüm verileri hatırlaması uzun sürecektir ve açılması da dolayısıyla yavaşlayacaktır.
  • aygıt yöneticisinde hiç bir sorun yok termal macun seviyeside normal gibi gözüküyor kasayı ben toplamadım vatan computerdan aldım orda yaptılar hiçbi sorunu yok dediler..8bi sorun olursa 2 yıl garantisi var ama uzak mesafe).bide ben samsung 500gb sata2 harddisk alcaktım kalmamş wd 500 gb carivar blue sata 3 verdiler sordum herhangi bi sıkıntı olmaz sata 2 seviyesnde çalıştırır dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.