Şimdi Ara

Windows bölümü neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada 2-3 gün önce yanlışlıkla bir mesaj attım. Sonra silinsin diye düzelttim. Ama moderatörlerin umurunda değil. Bu forum Yöneticileri neden bu bölüme üvey evlat muamelesi yapıyor. Apple Bölümü'nde böyle bir şey yapsaydım aynı saat ilgilenirlerdi. Bir wp hayranı olarak bu tutumun neden böyle olduğunu anlayamıyorum. Hani bu muameleyi yaptıkları bölüm de dünya şirketi Windows.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Burada 2-3 gün önce yanlışlıkla bir mesaj attım. Sonra silinsin diye düzelttim. Ama moderatörlerin umurunda değil. Bu forum Yöneticileri neden bu bölüme üvey evlat muamelesi yapıyor. Apple Bölümü'nde böyle bir şey yapsaydım aynı saat ilgilenirlerdi. Bir wp hayranı olarak bu tutumun neden böyle olduğunu anlayamıyorum. Hani bu muameleyi yaptıkları bölüm de dünya şirketi Windows.

Ben de silinsin yazdım bişey yapmadılar...Haa ama boyle trollere laf yap bak nasıl da hemen banlıyorlar

• Wp bölümünün yöneticisi kim?

• Benimde açmış olduğum konu vardı 17.00 a kadar aktif sonra silinecek diye.
    Aktif konu 3-4 sayfa.Silinsin yazdım sabaha silmişlerdi.

• arz-talep meselesi
  • Ne demek moderatör yok, geçen Microsoft'un yeni uygulaması çıktı diye konu açtım, tartışma yaratabileceği ihtimali üzerine(konuya yorum yapılmamasına rağmen) konuyu sildiler Daha 1 saat falan olmuş herhalde. Yani nefret konusu falan olsa anlarım da.. O zamandan beri ben pek takmıyorum bu sitenin politik işlerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.