Şimdi Ara

$Windows.~BT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün C diskimde $Windows.~BT adlı gizli bir klasör oluştuğunu gördüm. Win 8.1 kullanıyorum 10 ile ilgili bir durum olabilir mi sizce?

• İçinde esd dosyası var ise muhtemelen Win10 kurulumu için.
  • esd dosyaları yok.. DUDownload ve Sources diye iki klasör var.. içlerinde .mui uzantılı dil dosyaları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsndrn

esd dosyaları yok.. DUDownload ve Sources diye iki klasör var.. içlerinde .mui uzantılı dil dosyaları var.

Öyle ise beklemek gerek. Bazı kişiler içinde esd dosyası gördüğünü söylüyor.
  • Acele etmeyin, inince tüm dosyaları görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi kontrol ettim dosyanın boyutu 140mbdan 3.21gba çıkmış

edit: an itibariyle
     $Windows.~BT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-141D412B7 -- 28 Temmuz 2015; 16:25:34 >
  • benim şuan 140 mb sizin nasıl 4 gb oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • install.wim in değiştirilme tarihine bakar mısın, eğer 9-10 temmuz ise zaten iki hafta önce çıkmıştı, arada çıkan güncellemeler de updates klasörüne inmiştir.
  • O klasör Windows 10 yükseltme dosyalarını içeriyor. İndirme işlemi bitince bilgisayarı yeniden başlatın. Yükseltme başlayacaktır. Yalnız korsan windows'lar yükseltmeden sonra 30 günlük deneme sürümüne dönüşebilir. Dikkatli olmak lazım. Henüz detaylı bir açıklama gelmedi.
  • Sonradan farkettim bende.. şuan 6gbyi geçti.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    İlk gördüğümde dünün tarihi vardı şimdi 10 temuuzu gösteriyor. Update klasöründe 5 güncelleme klasörü mevcut.
  • biz iki hafta önce aynı sürümü esd olarak indirip kurduk, üzerine de o 5 güncellemeyi aldı, tam indiyse setup.exe yi çalıştırıp yükseltmeyi başlatın, yarını beklemeniz şart değil.
  • kurulum geçici dosyaları kopyalanıyor diyo.. boot.win dosyası eksikmiş.. uzun süredir klasör boyutu ve dosya sayısıda aynı mecburen beklicez yarını.
  • Kafanıza göre yüklemeyin sonra etkinleştiremeyebilirsiniz.
    Bu arada Windows 10 çıktıktan sonra bu dosyaları bootable bir flash belleğe atarak temiz kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 28 Temmuz 2015; 18:26:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana gelen giden yok
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Gizli klasörleri görünür yaptınız mı? Her pcde eşit bir şekilde ilerlemiyor malesef.
  • Bu arada dosya boyutu tekrar 140mb olmuş ve çoğu klasör silinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsndrn

Gizli klasörleri görünür yaptınız mı? Her pcde eşit bir şekilde ilerlemiyor malesef.

şimdi gördüm 18.37 de oluşturulmuş ama 140 mb henüz
  • Benim şuan tamamlandı bilgisayarı yeniden başlattım güncelleme yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.