Bildirim
Windows ciddi bir hatadan kurtarıldı..!aman deyim bi bakın buraya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartını doğrı tanıt o zmn çıkmaz ve ekran kartında doğru çalışır -
hata bildirimini bilgisayarım-->(sağ klik)özellikler-->gelişmiş-->başlangıç ve kurtarma-->hata bildirimi-->hata bildirimini devre dışı bırak seçeneğinden kapatabilirsin. -
KORHAN kardeş kusura bakma ama Bu soru ii oldu yeni başlıktansa bende yazayım dedim bilgisayar durduk yere kapanıyor.Ekran ayarları varya(1024*768) falan bunu yapıp uygula dediğinde restart atıyor.Ekran kartını değiştirmeden bunu nasıl halledebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamail -- 5 Eylül 2006; 21:16:41 > -
ekran kartı suruculerını komple kaldır ve varsa yenı suruculerını tekrar yuklemeyı dene -
quote:
Orjinalden alıntı: jamail
KORHAN kardeş kusura bakma ama Bu soru ii oldu yeni başlıktansa bende yazayım dedim bilgisayar durduk yere kapanıyor.Ekran ayarları varya(1024*768) falan bunu yapıp uygula dediğinde restart atıyor.Ekran kartını değiştirmeden bunu nasıl halledebilirim?
restart attıktan sonra bişgisayar açılmıyor mu? sisteminden de biraz bahsetmen lazım -
üstad makina benim değilde ben daha önce format atıp yeniden kurmuştum sorun aynıydı.onun için format atmıştım.Başka biyerde olamaz heralde sorun dimi?oyunları hiç açmıyor gibi bişey hemen restart atıyor
p4 2,8 256 ram 128 ati 9200 ekran kartı(bende bu karttan kullanıyorum ama aynısı değil.Bi gariplik var kartta eskiye benziyor baya)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamail -- 5 Eylül 2006; 21:22:00 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- word kelimeler arası boşluk problemi
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- silinen dosyaları geri getirme
- laptop menteşe tamiri
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X