Şimdi Ara

windows da klasör taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windowstaki klasörleri özellikle oyun save klasörlerini başka bir yere taşıyabilirmiyiz bu işlem registerden yapılabilirmi bir bilen varsa danışmak ve öğrenmek isteriz. sık sık format atmak zorunda kalıyorum tabi oyun savleride sil baştan ikide bir dikete kopyala filan çok zor bişi eğer D sürücüsüne direkt olarak save ederse rahatlayacağım yada bir bölümdaha oluşturup oraya atacağım tüm arkadaşlara teşekkürler

• slm oyunu yuklerken browser da d surucusunu sec soksa sorunu ben mı anlayamadım
  • oynadığın oyunun save dosyasını kopyala d ye yapıştır tamam iş
    bu kadar basit allah allah
    böyle basit şeyleride bilmiyorsanız bırakın valla
  • gardaşlık ben biraz oyun hastası biriyim buldunmu yüklerim bilgisayarıma sende kaç oyun var bende nerden baksa 50-60 oyun yüklüdür buların en az 30 u savli desek birde yükleyip kaldırdığım daha sonra tekrar yüklediğim cabası herkesin bir hobisi var benimde yüklemek sistemi zorlamak biraz uçta yürüyorum ama olsun şimdiye kadar bilgisayarı bir çok kez çökerttik dediğim gibi her oyunun save dosyasını yarın çöker diye kopyala yapıştır yaparsak heycanı kalmaaaaaaaz bu işlerin herkesin yapabildiğini yapmaksa iişimiz papağıanlıkta başka bir iş yapmıyor gibi bişey olur bir farkınıız olsun kardeş benim makinenin 3 4 işletim sistemi var sende varmı bilmiyorum benim işim yükleme test etmek kaldırmak yine yüklemek herşeyin sabit olasını isteseydik atardık bir depfreeez olurdu dert yok tasa yok

araştımak araştırmak yine araştırmak yolun başındayım olur okadar

• d ye yüklemekle iş bitmiyor benim sistem biraz karışık ben denemeyi seven biriyim olmadık işlerle uğraşırım sana düz gelen bana terstir benim tek eksiğim ingilizce bilmemem dir onuda bilsek kimseye ihtiyacım olmazdı diye düşünüyorum çünki birsürü yazılım var ama türkçe değil benim amacım istediğim klasörü istediğim yerde olması ve böylece serbest hareket edebilmek şunu yaparsam şu göçermi derdim olmasın daha serbest olayım aynızamanda eğlenceden mahrum olmayayım bu yüzden save dosyalarını ayrı bir diske yölendirebilirsem sistem umurumda değil biri çökerse diğerinden devam işte böyle bişi

haa unutmadan programlar hakkında ayrıntılı bilgi veren siteler var mı bilen varsa söylesin

işkadar eğlencede gerekli diye düşünüyorum

• ayrı bir diskde save diye bir klasör aç.Bütün oyunların save dosyalarını oraya kopyala..İşte bu kadar...
  • PeMbEpAnTeR kardeş eyvallah birdahaki sefere oyun oynadığımda save dediğimde yeni yerine save edecekse ve oyunu load dediğimde yeni klasördekileri görecekse okey ama senin dediğin yalnızca yedek almak ben bunu istemiyorum o save klasörlerinin adresini yönlendirip dediğin gibi ayrı bir diskteki save dosyasına yönlendirmek böylece no tasa dert anlatabildimmi bilmiyorum ayrıca ilgin için çok teşekkürler ve sabrına ben bu böyle olurmu diye düşünüp araştırırım yani biraz standartların dışına taşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirdas -- 24 Kasım 2004, 13:26:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android'de dosyaları korumak
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.