Şimdi Ara

Windows da tüm yazılar cok kücük ACİL yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar.nedenini bilmiyorum ama ekrandakı tüm yazılar cok kücük cıkıyor...
    bana yardımcı olabılecek olan warmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: the_leo

slm arkadaslar.nedenini bilmiyorum ama ekrandakı tüm yazılar cok kücük cıkıyor...
    bana yardımcı olabılecek olan warmı?

IE7 kullanıyorsan sag alt kısımda % .... burayı %100 yap
  • göremiomki hicbişe:S
  • acaba yenı tema yüklesem olurmu?

masaüstündeki dosyalara bıle kücük cıkıyor..
  • Ekran çözünürlüğü ayarlarınız yanlış olabilir masa üstünden sag tuş özellikler ayarlar bölümünden pikseli kendine göre ayarla
  • görünmeyecek kadar kücük olduu ıcın yapamıyorum acaba ayrıntılı yazsanızda ben burda ona göre ezbere gırsem olmaz mı ?
  • bilgisayarı 2 hafta geri alsam olurmu acaba?
    yardım edebılecek olan warmı acaba?
    bana sölesenız neler yapmam gerektıgını cünkü hıcbıse görünmüo kacıncı sırada oldugunu da sölesenız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masaüstü - Özellikler - Ayarlar - Gelişmiş kısmından dpi değerini değiştirin. Çözünürlük yüksekse yazılar birbirine girme, bulanma şeklinde serserilikler yapabilir. Dpi ayarını değiştirerek düzeltebilirsiniz.

İmzanız kısa süre içerisinde ceza alacaktır diye tahmin ediyorum. Bir an evvel değiştiriniz. Ayrıca da çok ayıp. Forumun seviyesini korumaya özen gösterelim lütfen. Ayrıca konu başlığındaki ACİL ibaresini de kaldırınız. İnsanları taciz etmeyiniz. Herkesin derdi kendine göre acil ve forum kurallarına bakarsanız bu tür ibarelerin yasak olduğunu görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 12 Nisan 2008; 21:20:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.