Bildirim
Windows Defender yeterli midir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değildir.
Trend Micro tavsiye edilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Değildir.
Trend Micro tavsiye edilir.
sağolun hocam peki bu antivirüsler kişisel bilgilerimizi çalıp kullanıyormuş bunlar doğru mudur? -
Sanmıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows Defender hiç bir işe yaramaz.
AVG Free yükle hem sağlamdır hem de kasma donma yapmaz. -
Windows Defender yeterlidir. Yani sen saçma bir şey yapmadıkça bilgisayarına virüs falan bulaşmaz. -
Trend Micro, Kaspersky, Avira, Bitdefender, Norton..
Bunların hepsi i3 üzeri bilgisayarlar için.. Diğer sistemlerde bu antivirüslerin hepsi kasar. Web filtreleme eklentisi varsa hele internette sorf yapamazsın.
Peki antivirüs bizim işimizi kolaylaştırmıyorsa napayim güvenliği?
Bu durumda defender işe yarıyor.. Genel anlamda bir güvenlik sunsa da yeterlidir arkadaş.. -
yetmez ................
(enfekte olduktan sonrası için)tavsiyem "sistem geri yükleme" , yani bir sorun olursa sorundan önceki bir duruma geri yükle Windows işletim sistemini, geçen 4-5 gün bununla uğraştım, sd kartı biçimlendir gibi saçma bir hata uyarısı alınca içindeki resimleri kurtarayım diye nerde ne kadar free program var ise indirdim ve kurdum bir tanesi bile bu sorunuma deva olamadı, olamadığı gibi aksine onlarca kötü yazılımı musallat etti bana, webde istenmeyen sayfalar açıldı, başka url lere yönlendiriyor, browser lara yamamış kendini bir türlü çözemedim, bulmuyor bu programlar çoğu yalan dolan, bulaşmadan önce engelleme görevi yapıyorlar ama sisteme bulaşma olduktan sonra bulup yok etme yeteneği yok bunların.
spy hunter diye program var, o iyiydi buluyordu bu tip browser asalaklarını ama her defasında yeniden oluşuyordu yani kökten çözeni görmedim, o sebep bulaşmasını önleyen birden fazla ama sistemi kasmayan program kullanmalısın,
bence önce ücretsiz versiyonlarını dene hepsinin, hangileri hoşuna giderse arayüzü olsun kasmaması olsun iş görüyor olsun gibi kriterlere göre karar ver ve satın alıp kullan, ücretsiz küçük programlarda kullan, wd, tor browser, avira vs.
-
Yetmez...
Antivirüs kampanyalari oluyor onlardan bi tanesini yükleyiver veya satin al (10-15 tlye 1 yil korunabilirsin)
Ücretsiz yazilimlari tavsiye etmem😉 -
Buyrunhttp://teknocozumler.com/windows-10-icin-en-iyi-antivirus-hangisiwindows-defender-yeterli-mi/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X