Şimdi Ara

Windows derecelendirmede işlemci performans hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lenovo y580 model bilgisayar kullanıyorum.Bilgisayarımı ilk aldığımda windows derecelendirmesini sorunsuz bir şekilde yapmıştım ama daha sonra yani bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra filan tekrar windows derecelendirmeyi çalıştırdığımda resimdeki hata ile karşılaştım.Forumlarda araştırdım ama bu sorun ile ilgili tutarlı bir bilgi ile karşılaşmadım.Çözümü bilen,çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler....

Hata ss

Sistem Özellikleri

Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

• Bazen bu tür hatalar olabiliyor bunun bir çok sebebi olabilir bulmak zor bu işi o kadar önemseme çok önemli bir şey değil zaten çok sağlıklı bir derecelendirme yapmıyor zaten kullandığın program ve oyunlarda ki performansa bakarak değerlendir bilgisayarınının derecesini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByDoldis

Merhaba arkadaşlar.Lenovo y580 model bilgisayar kullanıyorum.Bilgisayarımı ilk aldığımda windows derecelendirmesini sorunsuz bir şekilde yapmıştım ama daha sonra yani bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra filan tekrar windows derecelendirmeyi çalıştırdığımda resimdeki hata ile karşılaştım.Forumlarda araştırdım ama bu sorun ile ilgili tutarlı bir bilgi ile karşılaşmadım.Çözümü bilen,çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler....

Hata ss

Sistem Özellikleri

Lütfen laptop bataryasını takarak derecelendirmeyi deneyin.

• quote:

Merhaba arkadaşlar.Lenovo y580 model bilgisayar kullanıyorum.Bilgisayarımı ilk aldığımda windows derecelendirmesini sorunsuz bir şekilde yapmıştım ama daha sonra yani bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra filan tekrar windows derecelendirmeyi çalıştırdığımda resimdeki hata ile karşılaştım.Forumlarda araştırdım ama bu sorun ile ilgili tutarlı bir bilgi ile karşılaşmadım.Çözümü bilen,çözüm hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler....

Hata ss

Sistem Özellikleri

Başlangıç menüsünde Ara kısmına cmd yaz , çıkan sonuca sağ tıkla gelen menüden yönetici olarak çalıştır seç gelen dos pencerisinden sfc /scannow komutunu çalıştır (sistem dosyalarını kontrol edecek), bitince tekrar performans ölçmeyi dene.

• Cevap için Teşekkürler.Başka fikri olan varsa tavsiyelerini paylaşırsa sevinirim..
  • Batarya takılı olarakta denedim ama yine aynı hatayı verdi.
  • Bay_KG

Cemil abi seviliyorsun..

Resmi yeni sekmede açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Eylül 2012; 11:18:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %systemroot%\Performance\WinSAT\DataStore

bunu başlatta açılan satıra kopyala ve enter yap, karşına çıkanların hepsini sil, tekrar dene derecelendirmeyi, düzelmesi lazım bu şekilde

Yukarıda Yunus vermiş zaten, görmemişim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRaXiN -- 18 Eylül 2012; 11:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Bay_KG

Cemil abi seviliyorsun..

Resmi yeni sekmede açın.

Bu yöntemide denedim malesef yine aynı hatayı verdi.Sistem derecelendirmesi yapılmamış durumda bilgisayar şimdi...

• Bazı forumlarda bu sorunu bios güncellemesiyle düzelttiklerini yazmışlar, bir de bios güncellemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

Bazı forumlarda bu sorunu bios güncellemesiyle düzelttiklerini yazmışlar, bir de bios güncellemeyi dene

İşletim sistemindeki yazılımsal sorunları çözmeden bios güncellemelerine kalkışmak saçma olur.
  • Yardımlarınınız için teşekkürler başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim ? Çokta önemli bi sorun değil arkadaşlar ama çözümünüde öğrenmek gerek değil mi :)
  • quote:

Yardımlarınınız için teşekkürler başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim ? Çokta önemli bi sorun değil arkadaşlar ama çözümünüde öğrenmek gerek değil mi :)

Yukarıda yazdıklarımı uyguladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Yardımlarınınız için teşekkürler başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim ? Çokta önemli bi sorun değil arkadaşlar ama çözümünüde öğrenmek gerek değil mi :)

Bios Güncellemesi dışındakilerin hepsini denedim hemde 4-5 defa ama yine aynı hata ile karşılaştım.(Bios güncellemesinide tam bilmediğim için yapmadım, Bilgisayar zaten 1 aylık daha yeni aldım lenovo y580 i7 modeli)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Bios Güncellemesi dışındakilerin hepsini denedim hemde 4-5 defa ama yine aynı hata ile karşılaştım.(Bios güncellemesinide tam bilmediğim için yapmadım, Bilgisayar zaten 1 aylık daha yeni aldım lenovo y580 i7 modeli)

Sistem Taraması Sonucu

Sonuç: yine aynı hata işlemci performansı ölçülemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDoldis -- 19 Eylül 2012; 17:46:08 >

• arkadaşlar çözümü bilen yokmu bi yardımcı olun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.