Merhaba arkadaşlar. Ben RT 7 Lite ile windowsu özelleştirip ciddi bir performans kazanıyorum. Buna benzer bir araç ararken Windows Embedded Standart 7 diye birşey çıktı karşıma. Thin PC özelliği ile bilgisayar resmen ucuyormuş. Fakat ben bu servisi nasıl kullanacağım, kullananlarımız var mı tecrübeleri deneyimleri nedir sorayım dedim. Daha doğrusu tam olarak ne işe yarıyor. Gömülü sistemler için de kullanılıyormuş aynı zamanda. Microsoftun sitesinde indirme linkleri var. Runtime ve toolkit olarak iki farklı sürümleri var. Farkları nedir? Bu konuda detaylı bir anlatım yapabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba,
EMbeded Windows 7 işletim sistemi, son kullanıcıya yönelik bir ürün değildir. Bu ürün, yazılım geliştiren Microsoft Partnerların kullanması için hazırlanmış bir yazılım geliştirme platformudur.
Runtime versyonu, yazılımın test edilmesini ve geliştirilmesini. Toolkit ise sadece yazılımın geliştirilmesini ve yazılmasını sağlar.
Son kullanıcı olarak, işletim sistemi mantığında kuıllanılması yasal ve teknik açıdan mümkün değildir.