Şimdi Ara

Windows Font Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir 64bit İngilizce/Fransızca/Türkçe Windows 8 kullanıyorum. 3 dili de zaman zaman kendi arasında değiştirdiğim oldu fakat şimdiye kadar Font'larla alakalı bir sorun başıma geldi. Arada sırada yaşanan tek sorun, tahmin edebileceğiniz gibi Gelişmiş Latince karakterleri desteklemeyen yazı tiplerinde bazı karakterler yanlış görünüyordu ki, bu çok dille alakalı bir sorun değil.

Sorun yaklaşık 1 hafta önce oluştu. Yüklediğim bir yazı tipi yüzünden olduğunu tahmin etmekteyim fakat durum oldukça rahatsız edici. Örneğin:

Yazıların italik olması bir yana, "Ozcan" yazan yerde c harfi sanki o harfiymiş gibi görünüyor. Ya da;

Bu fotoğrafta olduğu gibi harfler büyüklü küçüklü ve "e" ler okunamaz halde.

Öncelikle Denetim Masası > Font Ayaraları'ndan, Font'ları sistem varsayılanlara çevirmeyi denedim. İşe yaramadı... Gidip başka bir bilgisayardan tüm Windows Font'larını kopyalayıp yeniden Font klasörüme attım, yine bir işe yaramadım.

Daha önce başına gelen veya çözüm önerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...

• Konu 2 kez açılmış yanlışlıkla kusura bakmayın. Moderasyon bu başlığı silebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.