Şimdi Ara

Çözüldü-Windows Güncellemesi yaptıktan sonra Wi-Fi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Alienware laptop um son windows güncellemesinden sonra Wi-Fi yı çalışmamaya başladı. Kod 10 hatası veriyor. İnternette çözümlerine bakıp uyguladım neşet değişmedi. Bilgisayarın özelliklerinden dolayı win 11 olmuyor , sadece win 10 kullanılıyor . Ethernet kablosu ile girebiliyorum internete . Çözüm olan varsa yardımcı olsun . Driverleri sildim yeniden yükledim yine olmadı . Son çare format atarak temiz kurulum yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan-gios-koseoglu -- 24 Kasım 2023; 21:42:26 >

• Microsoft sorun gidericiyi çalıştırın hocam. Eğer çalışmazsa, son güncellemeleri kaldırın.

• Merhaba,

1. Aygıt Yöneticisi'ni aç.
    2. Ağ adaptörlerini seç.
    3. 1535'e çift tıkla. İki adet 1535 olarak etiketlenmiş adaptör görebilirsin, bu yüzden çift tıkladığında çıkan pencerenin alt kısmında gözüken cihaz durumu metnini mutlaka oku.
    4. Hatanın bulunduğu bileşeni bulduktan sonra, aynı pencerenin üst kısmında bulunan sürücüler sekmesine tıkla.
    5. Ardından sürücüyü güncellemek için Güncelleme Sürücüsüne tıkla, bilgisayarımı tara seçeneğini seç, ardından listeden seçilebilecek sürücülerden herhangi birini seç. Herhangi bir listelenen sürücü sorunu düzeltmelidir.

Kaynak: https://www.reddit.com/r/KillerNetworking/comments/joi8km/comment/gt2l95f

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    İşe yaradı , yardımın için teşekkürler
  • ozan-gios-koseoglu kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, başlığa (Çözüldü) eklersen daha çok kişi faydalanabilir. İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.